Gündem Yeşil Deniz 65. son bölümde heyecan doruktaydı! İzle

Yeşil Deniz 65. son bölümde heyecan doruktaydı! İzle

23.03.2016 - 09:51 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Yeşil Deniz tüm heyecanıyla devam ediyor. Dizide bu hafta Neşe’nin nişan süreciyle birlikte dünyası altüst olan Süleman’ın hikayesi anlatılıyor. İşte Yeşil Deniz ile ilgili son detaylar...

Yeşil Deniz 65. son bölümde heyecan doruktaydı İzle

Başrollerini Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın ve İlker Aksum’un paylaştıkları dizinin son bölümünde neler yaşandı? Merakla beklenen Yeşilk Deniz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İşte dizi ile ilgili son gelişmeler...

Haberin Devamı

YEŞİL DENİZ DİSİZİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Süleman, Neşe’nin nişanlanmasına engel olabilecek mi? Pazartesi akşamlarınızın vazgeçilmezi Yeşil Deniz, bu hafta da hayatın içinden halleriyle Anadolu’nun hikayesini anlatmaya devam ediyor. Dizide bu hafta Neşe’nin nişan süreciyle birlikte dünyası altüst olan Süleman’ın hikayesi anlatılıyor. Mahkemeden beraat kararı çıkınca Yeşilova’da herkes rahatlamış ve yeniden eski günlerine dönmüştür. Ancak içi hiç de rahat olmayan biri vardır ki o da Süleman’dır.

Sürekli Neşe’nin kendisine söylediği sözler dönüp durmaktadır kafasında. Ona bir şekilde yardım eli uzatamadığı için sürekli kendini suçlamaktadır. Sadıçlar Süleman’ın bu durumuna üzülür ve ona yardım etmek için kafa kafaya verip Haşim’in nasıl biri olduğunu araştırmaya başlarlar. Karşılarına çıkan gerçekler ise onları nişanı iptal ettirecek bir oyunun içine sokacaktır.Öte yandan Üsen, Haşim’den intikam almak için Süleman’dan yardım isterken Bahri ise yeniden okula kabul derdine düşmüştür.

Haberin Devamı

Süleman’daki durgunluğu fark eden Sibel de onun için ufak bir sürpriz hazırlamaya karar vermiştir ama beklenmedik gelişmeler onu farklı kararlar almaya iter. Sadıçlar, Haşim’in gerçek yüzünü ortaya çıkarabilecek midir? Sezai ve Zarife’yi bir arada gören Arife ne yapacaktır? Hicabi’den çekinen Ersin Gonca’yla yanyana gelmemek için akla karayı seçerken Neşe’nin nişanı bir sürprizle nasıl karmakarışık olacaktır?

YEŞİL DENİZ DİSİZİ KONUSU

Dizinin Hikayesi 90'lı yıllarda Yeşil ve sıcak bir Ege kasabası olan Yeşilova kasabasında geçmektedir. Dizinin 4 kafadarı İsmail (Burak Serdar Şanal), Maggayvır Süleyman (Mert Turak), Hurdacı Emin (Ali Barkın) ve Müezzin Cemil (Burak Alkaş) Kasabada yaşayan gençlerdir. İsmail Yerel bir radyo kanalı olan Ova FM'de DJ olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Kasabanın tanınmış kişilerinden Hicabi Makasçı'nın kızını Sedef'i (Öykü Çelik) istemektedir. Ancak Hicabi kızının başlık parası olarak kendisinden yüklü bir altın getirmesini ister bunun üzerine İsmail arkadaşlarıyla birlikte define aramaya başlar. Ancak Belediye Başkanının kızı Zümrüt (Melis Babadağ) Öğretmen olmuş ve babasının belediye başkanı olduğu kasabaya dönmüştür. Zamanla Radyocu İsmail ile arasında yakınlık başlar bunu duyan Sedef bu ilişkiyi kıskanır ve kendisini isteyen kasabanın zenginlerinden birinin biraz saf olan oğluyla nişanlanır bunu öğrenen İsmail bu duruma karşı çıkar ancak bu arada Öğretmen Zümrüt'le arasında adı konulmamış bir aşk başlar. Radyocu İsmail artık iki kızın arasında kalmıştır ve ikisini de idare etmektedir. Bu 4 kafadarın bambaşka hayalleri vardır tek amaçları defineyi bulmak ve zengin olmaktır. Son bölümlerde de defineyi bulmuş ve ağacın altındaki dayının yardımıyla saatin altındaki adama altınları bozdururlar. Sonra da zengin olma hikayesi yazmak için kendilerine seyyar bir kokoreççi arabasıyla kokoreç satmaya başlarlar. Ancak Alamancı Gostak Üsen'in (İlker Aksum) kasabaya dönmesiyle herşey bir anda değişir.

Haberin Devamı

Burak Serdar Şanal kimdir?

Burak Serdar Şanal, (d. 28 Ağustos 1988 İstanbul ) Türk oyuncu.

Haberin Devamı

Maltepe Üniversitesinde drama kulübünde eğitim aldı. Karakterini şu dizilerdede rol almıştır. Küçük Kadınlarda ;Koray ismiyle role can vermiştir. Küçük Kadınlar 2008 yılında yayınlanmıştır. Peri Masalı adlı dizide; Murat ismiyle diziyi canlanmıştır. Peri Masalı,Küçük Kadınlar dizisiyle aynı yılda 2008 yılında seyirciyle buluşmuştur aynı yılda bulunan Bahar Dalları dizisinde; Mert adında karakteri canlandırmıştır. Bu kariyer yükseliş sırasına göre görülür ki Burak Serdar Şanal oyunculuk basarısını ancak 2008 yıllarında daha çok göstermiştir. Burak Serdar Şanal'ın kariyer kısıtlması bununla da kalmamıştır. 2011 yılında FOX TV de yayın bulan Dinle Sevgili adlı dizide Tolon adında karakteri canlandırmıştır. Yine 2011 yapımı olan TRT'de yayınlanan Avrupa Avrupa'da canlandırdığı; Can adlı karakteriyle beğeni toplamıştır. Aynı zamanda Arka Sokaklar dizisinde 2.sezon; ceyhun karakterine can vermiştir. 2014 yılı itibari ile TRT'de yayınlanan Yeşil Deniz dizisinde İsmail karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

Mert Turak kimdir?

Mert Turak, (29 Mart 1980) Türk oyuncu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur.

Rol aldığı oyunlar
Ateşli Sabır (Postacı) : ANTONİO SKARMETA - İstanbul Şehir Tiyatrosu 2012
Romeo ve Juliet : William Shakespeare - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2010
Sen Olmak Nedir? (Yazar:Nur Can Kara) - Tiyatro Halt- 2010
Kafes (oyun) : Mario Fratti - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2010
Cabaret : Joe Masteroff - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2009
Leonce ile Lena : Georg Büchner - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2008
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2008
Eskici Dükkanı : Orhan Kemal - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2005
Kantocu : Haldun Dormen - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2005
Hamlet : William Shakespeare - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2003