Gündem Yeter dizisi 35. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Yeter dizisi 35. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

10.11.2016 - 11:35 | Son Güncellenme:

Yeter 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Yeter 35. yeni bölümde Yekta oğluna verdiği sözü tutabilecek mi? Zor günler geçiren Yekta'nın tek destekçisi Miray olacaktır. Yeter 35. yeni bölüm fragmanı ile 17 Kasım Perşembe akşamı ekrana geliyor.

Yeter dizisi 35. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak

Yapımcılığını Koliba Film’in yaptığı dizinin senaryosunu Vilmar Özçınar ve Nalan Savaş yazdığı Yeter dizisi 34. bölümü yayınlandı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Perşembe akşamlarına ismini yazdıran Yeter 34. bölüm detayları sizlerle.

Haberin Devamı

YETER 35. BÖLÜM FRAGMANI


Başrollerini Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Ekin Türkmen ve Hazım Körmükçü'nün paylaştığı Yeter dizisi 35. yeni bölümü ile 17 Kasım Perşembe saat 20:00'da ATV'de.

YETER 34. BÖLÜM ÖZETİ

Ailenin etrafında kara bulutlar dolaşıyor! Harmanlı ailesinin evinde yine kara bulutlar dolaşmaktadır. O gece evde yaşanan gizemli olayın ardından gelen bir haber ile Yekta ve diğerleri daha bu şoku atlatamadan, Zafer’in sokak ortasında kalbinden vurulduğu haberiyle dehşete düşerler.

Olaylarla ilgili bütün deliller, şüpheleri Atlas ve oğlu Tayfun’un üzerinde yoğunlaştırır. Atlas gözaltına alınır. Tayfun kayıptır ve Yekta’nın hayatı tehlikededir. Kalbi durduğunda gördüğü rüyanın anlamını çözen Yekta’yı asıl dehşete düşüren ise; Atlas’ın kaybettiği küçük oğluna karşılık Kaan’a zarar verme ihtimalidir.

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ