Gündem Yiğit İzik kimdir? (Survivor'da elenen isim)

Yiğit İzik kimdir? (Survivor'da elenen isim)

13.02.2017 - 17:10 | Son Güncellenme:

Survivor 2017 kadrosunda yer alan Yiğit İzik hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor yarışmasında Yiğit İzik, Gönüllüler takımında mücadele ediyordu. Dünyanın en zorlu yarışması olarak gösterilen Survivor'a yarışmacı olarak katılan Yiğit İzik kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında detaylar...

Yiğit İzik kimdir (Survivorda elenen isim)

Yiğit İzik survivor gönüllüler takımında yer alıyordu. Bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununun ardından konseyde en çok ismi yazılan isimlerden biri olan Yiğit İzik, Erdi Ünver ve Sadin Bakır ile birlikte elemeye kalmıştı. Peki bu hafta elenen isim olan Yiğit İzik kimdir?

Haberin Devamı

YİĞİT İZİK KİMDİR?

Yiğit İzik,21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.

2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.

2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor'a katılma amacını: 'Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum' sözleriyle anlatıyor.