GündemYıldırım’dan şehit polis için son görev

Yıldırım’dan şehit polis için son görev

30.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Çankırı’da önceki gün denetim sırasında hafif ticari aracın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Harun Şahin, son yolculuğuna uğurlandı.

Yıldırım’dan şehit polis için son görev

Şehit polis memuru Şahin için Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine annesi Sevgi ve kız kardeşi Özlem Şahin, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ile emniyet mensupları, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haberin Devamı

Kaza yerinde şehit olmuştu

Şehidin annesi ve kız kardeşi, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Şehidin kız kardeşi Özlem Şahin, tören öncesinde kardeşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, konulduğu top arabası ile kortej eşliğinde cami avlusundan ayrıldı. Şehidin cenazesi Karşıyaka Mezarlığı’ndaki şehitliğe defnedildi. Çankırı’yı önceki gün ziyaret eden Yıldırım’ın kullandığı güzergahta yol güvenliği için görevlendirilen ve Çankırı-Kastamonu karayolunun Kenbağ mevkisinde bekleyen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünde görevli Şahin (20) ile Mehmet Akif Yıldırım’a (27), kontrolden çıkan Satılmış A. (53) idaresindeki hafif ticari araç çarpmış, Şahin kaza yerinde şehit olmuştu.

Yıldırım’dan şehit polis için son görev

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler