Gündem Yıldızı Londra’da parlıyor

Yıldızı Londra’da parlıyor

12.06.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Uluslararası birçok ödülün sahibi olan genç Türk keman sanatçısı Ezgi Sarıkcıoğlu, müzik kariyerini Master Programı kapsamında Londra’daki ünlü Royal College of Music’te sürdürürken, aldığı konser teklifleri ile yıldızı parlayan müzisyen olarak gösteriliyor.

Yıldızı Londra’da parlıyor

Geçen pazar günü Master Programı Bitirme Konseri kapsamında Londra’da sahneye çıkan Ezgi Sarıkcıoğlu, 15 Haziran ve 7 Temmuz’da pianist William Fielding ile iki ayrı performans sergilemeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Birçok ödülün sahibi

QNB Finansbank ana sponsorluğunda 2017 yılından bu yana hem Çağdaş Eğitim Vakfı Genç Yetenekler programı hem de Dr. Nejat Eczacıbaşı ve Talent Unlimited tarafından desteklenen Ezgi Sarıkcıoğlu birçok ödül kazanmış bir isim.

Genç kemancı Sarıkcıoğlu, dünya çapında birçok önemli konser salonları, kültür merkezleri ve kiliselerde solo ve oda müziği sanatçısı olarak konserler verdi. Bunların arasında, Rusya’da düzenlenen Great Bolgar Müzik Festivali, Parlayan Yıldızlar Konser Serileri, St. Stephen’s Kilisesi Gloucester Road Konserleri yer alıyor. Ayrıca, Vivaldi’nin iki keman için konçertosunu Cihat Aşkın ile birlikte, Rengim Gökmen yönetimindeki Karşıyaka Oda Orkestrası eşliğinde seslendirdi.

Haberin Devamı

Ezgi Sarıkcıoğlu, 15 Haziran ve 7 Temmuz’da piyanist William Fielding ile iki ayrı performans sergilemeye hazırlanıyor.