Gündem Yılmaz Vural kimdir?

Yılmaz Vural kimdir?

31.12.2017 - 14:12 | Son Güncellenme:

Yılmaz Vural kimdir? Başarılı spor kariyeriyle dikkatleri üzerine toplayan Yılmaz Vural'ın kim olduğu nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu herkes tarafından merak ediliyor. İşte Yılmaz Vural hakkında merak edilenler...

Yılmaz Vural kimdir

Sevilen bir isim olan Yılmaz Vural, başarılı kariyerinde büyük hayran kitlesine sahip. İşte Yılmaz Vural kimdir sorusunun cevabı...

Haberin Devamı

YILMAZ VURAL KİMDİR?

Yılmaz Vural (d. 1 Ocak 1953 Adapazarı, Sakarya), Türk teknik direktör. TFF 1.lig ekiplerinden Boluspor'u çalıştırmaktadır. Şubat 2015 itibarıyla kariyerinde toplam 32 takım çalıştırmıştır.

Futbolculuk kariyeri

1970-1974 yılları arasında amatör futbolcu olarak top koşturan Yılmaz Vural, 1974-1975 sezonunda 2. Lig ekibi Sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. Sonrasında 3. Lig kulüplerinden Tekirdağspor ve Hacettepe'de forma giydi. 1978-1979 sezonununun sonunda 3. Lig'de forma giydiği Ankara Demirspor'da profesyonel futbol kariyerine nokta koyup antrenörlüğe başladı.

Teknik direktörlük kariyeri

Türk futboluna teknik direktör olarak hizmet etmekte olan bir spor adamıdır. Okan Üniversitesi, teknik direktör Yılmaz Vural ile anlaştı. Vural, yeni öğretim döneminde Spor Yönetimi Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak futbol derslerini verecektir. 20 Şubat 2014 tarihinde, Spor toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Bayrampaşaspor kulübünü devralmak istediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Futbol dışı hayatı

Gurbetçi Şaban filminde küçük bir sahnede oynamıştır. Ayrıca 2014 yapımı Oflu Hoca'nın Şifresi filminde konuk oyuncu olarak rol almıştır. Caparol Alpina Max (Filli Boya), Lipton Ice Tea, Finansbank ve İstanbul Prestij Park gibi markaların reklam filmlerinde oynamıştır.

Özel hayatı

Evli ve 3 çocuk babasıdır.