Gündem Yine aynı dehşet! 11 yaşındaki kızına bunu yaşattı

Yine aynı dehşet! 11 yaşındaki kızına bunu yaşattı

02.03.2020 - 20:20 | Son Güncellenme:

Bursa'da, kocası Hüseyin H. (36) tarafından göğsünden 9 kez bıçaklanan Ulviye H. (35), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yine aynı dehşet 11 yaşındaki kızına bunu yaşattı

Olay, saat 18.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesinde Yeşilova Mahallesi 10ncu Ada Sokak'ta meydana geldi. Okuldan çıktıktan sonra eve giden 11 yaşındaki H.H, annesi Ulviye H.'nin yerde kanlar içinde yattığını gördü. H.H.'nin feryatları üzerine eve gelen komşuları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

Haberin Devamı

Göğsünden 9 bıçak darbesiyle kalbi durduğu belirlenen Ulviye H., sağlık ekibinin yaklaşık 20 dakika süren müdahalesiyle tekrar yaşama tutundu. Özel bir hastaneye kaldırılan Ulviye H., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yine aynı dehşet 11 yaşındaki kızına bunu yaşattı

Olayın ardından Merinos Polis Karakoluna giden Hüseyin H., eşini bıçakladığını itiraf etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KATİL ZANLISI EŞ TUTUKLANDI

Bursa'da, tartıştığı eşi Ulviye Hacıoğlu'nu göğsünden 9 bıçak darbesiyle öldüren Hüseyin Hacıoğlu, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 'eşini kasten öldürmek' suçundan tutuklandı.

Hüseyin Hacıoğlu'nun, savcılıkta, emniyetteki ifadesini tekrarladığı, "Eşimle bir süredir anlaşamıyorduk. Eşim, 2 yıldır benimle ilişkide bulunmuyordu. Aynı yatakta dahi yatmıyorduk, ben hep salonda yatıyordum. Bu süreçte eşimin beni aldattığını düşünüyordum ve bu konuda kendisiyle sürekli tartışıyorduk. Dün de aynı konudan tartışmaya başladık. Tartışma büyüyünce sinirlerime hakim olamadım ve kendimi kaybettim. Mutfaktan aldığım ekmek bıçağıyla eşimi bıçakladım. Eşimi o halde evde bırakarak çıktım. Polisten kaçamayacağımı düşündüğüm için en yakın karakola giderek, teslim oldum" dediği öğrenildi.