Gündem Yok Artık! komedi filminin kadrosu netleşti

Yok Artık! komedi filminin kadrosu netleşti

23.07.2015 - 13:53 | Son Güncellenme:

Yılın en çok merak edilen komedi filmlerinden ‘Yok Artık!’ın kadrosu netleşti. Filmin son transferi başarılı oyuncu Demet Evgar oldu. Demet Evgar, sevilen oyuncu Necip Memili’yle kamera karşısına geçti...

Yok Artık komedi filminin kadrosu netleşti

Filmde hafızasını kaybeden sevgilisinin, hafızasını yerine getirmek için her yolu deneyen Ceyda karakterini canlandıran Evgar’ın da kadroya katılmasıyla birlikte AC Film yapımı ‘Yok Artık!’ın oyuncu kadrosu tamamlanmış oldu. Demet Evgar, yönetmenliğini Caner Özyurtlu’nun yaptığı filmin çekimlerine başladı.

‘Tam Gaz Komedi’ sloganıyla 25 Eylül’de sineamseverlerin karşısına çıkacak filmde Erkan Kolçak Köstendil, Ceren Moray, Şebnem Bozoklu, Çağlar Çorumlu ve Murat Akkoyunlu, Serkan Keskin, Algı Eke, Funda Eryiğit ve Demet Evgar gibi birbirinden ünlü isimler rol alıyor.

Karlos Taksici Oldu!
Televizyonda canlandırdığı ’Karlos’ karakteriyle bir anda yıldızlaşan Erkan Kolçak Köstendil, muhtşem bir komedi filmi; ‘Yok Artık!’la beyazperdede boy göstermeye hazırlanıyor!

Senaryosunu fenomen karikatürist Serkan Altuniğne’nin kaleme aldığı filmde bir taksiciyi canlandıracak olan Erkan Kolçak Köstendil’e Ceren Moray da eşlik edecek.

Yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu’nun oturduğu ve Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı ‘Taksici Fikret’in gözünden, birbirinden komik olayların anlatıldığı filmin vizyon tarihi belli oldu. ‘Yok Artık!’ 25 Eylül’de vizyonda!

Yok Artık komedi filminin kadrosu netleşti