Gündem Yüksek Sosyete 22. bölüm 2. fragmanında romantik sahne!

Yüksek Sosyete 22. bölüm 2. fragmanında romantik sahne!

20.11.2016 - 12:47 | Son Güncellenme:

Yüksek Sosyete 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Yüksek Sosyete 22. bölüm fragmanı Cansu ve Kerem arasında yaşanan romantik sahneler gündeme bomba gibi düşecek. İşte Yüksek Sosyete 22. bölüm fragmanı ve detayları...

Yüksek Sosyete 22. bölüm 2. fragmanında romantik sahne

Ekranların merakla beklenen dizisi Yüksek Sosyete 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Metin'in başının derde girmesiyle Cansu ve Kerem arasında esen barışma rüzgarları sekteye uğrar. Cansu, babasını ihbar edenin kim olduğunu merak eder ve Kerem'den şüphelenir. Bu şüphe; Kerem ve Cansu arasında büyük bir hesaplaşmanın ilk adımı olur. İşte Yüksek Sosyete 22. yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

YÜKSEK SOSYETE 22. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI



Yüksek Sosyete son bölümünde, Metin'in başının derde girmesiyle Cansu ve Kerem arasında esen barışma rüzgarları sekteye uğrar. Cansu, babasını ihbar edenin kim olduğunu merak eder ve Kerem'den şüphelenir. Bu şüphe; Kerem ve Cansu arasında büyük bir hesaplaşmanın ilk adımı olur.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Diğer yandan magazinin bu skandala ilgisi, Mert ve Ece ilişkisini derinden etkiler. Mert'in verdiği ani bir karar Bedia, Mert ve Ece arasındaki tüm dengeleri değiştirir. Levent ve Metin arasındaki savaşın bedelini artık Süreyya ödemektedir. Levent ve Süreyya için ilişkilerinin yönünü belirleyecek bir yüzleşmenin zamanı gelmiştir.

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM YAŞANANLAR:

Cansu zor bir kararın eşiğinde!

Kerem'i Sude'yle gören Cansu; çok zor olsa da bir karar verir. Artık Kerem, onun sevdiği Kerem değildir ve dönüp gitme vakti gelmiştir. Kerem ise ilk defa çıktığı yolun, ne kadar can yakıcı olduğu gerçeğiyle yüzleşir.

Bedia'nın sürpriz davetinde Ece, Mert'in gerçek dünyasıyla tanışır. Ece ve Mert ilk defa bu kadar derin bir yol ayrımına gelirler. Öte yandan Levent ve Süreyya arasındakileri fark eden Metin; gözünü Süreyya'dan ayırmaz. Levent ve Metin'in arasında Süreyya için savaş başlamıştır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE KONUSU

Yüksek Sosyete, Güney Kore yapımı High Society dizisinden uyarlanan ve Burak Sağyaşar tarafından yapılan yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay'ın oynadığı Türk televizyon dizisidir.