Gündem Yüksek Sosyete 22. son bölümünde Kerem ve Cansu zor durumda!

Yüksek Sosyete 22. son bölümünde Kerem ve Cansu zor durumda!

25.11.2016 - 15:03 | Son Güncellenme:

Yüksek Sosyete 22. son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. Yüksek Sosyete'nin 22. son bölümünde Kerem aşkıyla davası arasında sıkışıp kaldı. Cansu ise Kerem'e yaklaşmaması için ailesinin tehdidi altındadır. Keremlerin evine Korhanlar tarafından haciz memurları gönderilmesi şok etkisi yarattı. Yüksek Sosyete heyecanlı gelişmeleriyle izleyenleri ekrana kilitledi.

Yüksek Sosyete 22. son bölümünde Kerem ve Cansu zor durumda

Cumartesi akşamları yayınlanan Yüksek Sosyete'de ilişkiler bozulma noktasına geliyor. Yüksek Sosyete'nin son bölümünde Bedia Hanım hastalığını fırsat bilerek Ece ile Mert'i ayırmaya çalıştı. Süreyya olan bitenlerden bıkarak Levent'ten ayrıldı. Cansu ve Kerem birbirlerini çok severken farklı nedenlerden ayrı olmak durumunda kaldılar.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği Yüksek Sosyete dizisinin başrollerinde Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk yer alıyor. Heyecan dozu yüksek olan Yüksek Sosyete dizisi Cumartesi günleri saat 20:00'de Star'da yayınlanıyor.

YÜKSEK SOSYETE 22. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 22. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 22. BÖLÜM ÖZETİ

Kerem aşkının peşinden koşacak mı?

Cansu bütün olanlara rağmen aşkını seçse de Kerem büyük bir yol ayrımındadır. Tam bu sırada Koran Ailesi'nden gelen acımasız hamle onu daha büyük bir çıkmaza sokar. Şimdi Kerem; her şeyi geride bırakıp aşkın peşinden mi, yoksa ona yapılanları ödetmek için davasının peşinden mi gidecek? Bedia'nın kötüye giden sağlık durumu ise Mert'i ikilemde bırakır. Olanlardan habersiz Ece ise Mert'i mutlu etmek için dörtlümüzü bir araya getirecek bir aile sofrası hazırlar. Öte yandan Levent ile ilişkisinin daha büyük felaketlere yol açacağını düşünen Süreyya, oldukça zor bir karar alır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüksek Sosyete'nin son bölümünde Metin'in başının derde girmesiyle Cansu ve Kerem arasında esen barışma rüzgarları sekteye uğrar. Cansu, babasını ihbar edenin kim olduğunu merak eder ve Kerem'den şüphelenir. Bu şüphe; Kerem ve Cansu arasında büyük bir hesaplaşmanın ilk adımı olur. Diğer yandan magazinin bu skandala ilgisi, Mert ve Ece ilişkisini derinden etkiler. Mert'in verdiği ani bir karar Bedia, Mert ve Ece arasındaki tüm dengeleri değiştirir. Levent ve Metin arasındaki savaşın bedelini artık Süreyya ödemektedir. Levent ve Süreyya için ilişkilerinin yönünü belirleyecek bir yüzleşmenin zamanı gelmiştir.