GündemYunan basını: "İbo, Bodiroga ve Alvertis bu takıma nasıl sığacak"

Yunan basını: "İbo, Bodiroga ve Alvertis bu takıma nasıl sığacak"

24.09.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yunan basını: "İbo, Bodiroga ve Alvertis bu takıma nasıl sığacak"

Yunan basını: İbo, Bodiroga ve Alvertis bu takıma nasıl sığacak



Milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın forma giydiği Yunaniistan'ın Panathinaikos takımının kadrosunda birden fazla forvet bulunması Yunan basının ilgi odağı oldu.
Atina'da yayınlanan Ethnos Gazetesi, Panathinaikos'un ilk beşlisini oluşturan grupta yer alan İbrahim Kutluay, Frangiskos Alvertis ve Dejan Bodiroga üçlüsünün nasıl aynı takımda yer alabileceklerinin soru işareti yarattığını öne sürdü.
Ünlü forvetlerin, aşağı yukarı aynı konumda oynadıklarını ifade eden Ethnos, bu oyuncuların kadroya nasıl ''sığdırılacaklarının'' herkesin merak ettiği konu olduğunu kaydetti.
Elefterotipiya Gazetesi ise yeşil-beyazlıların 3 büyük isminin ''çok pahalıya mal edilmiş bir risk'' olabilecekleri gibi ''joker'' durumuna da gelebileceklerini savundu.


EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler