Gündem Zalim İstanbul 16. bölüm fragmanı! Agah gerçekleri öğrenecek mi?

Zalim İstanbul 16. bölüm fragmanı! Agah gerçekleri öğrenecek mi?

28.10.2019 - 08:20 | Son Güncellenme:

Zalim İstanbul yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. 16. bölümü yayınlanacak olan Zalim İstanbul'da yine heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Cenk, gerçekleri babasına açıklamak üzere. Nedim'in son durumu ne? Ceren'in bebeği ile ilgili gerçek ortaya çıkacak mı? İşte Zalim İstanbul yeni bölümden detaylar...

Zalim İstanbul 16. bölüm fragmanı Agah gerçekleri öğrenecek mi

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Zalim İstanbul bu akşam 16. bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyecek olan dizinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu.

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cenk kan vermek üzere iken, son anda kararını değiştirir ve hastaneden kaçar. Agâh oğlunun peşine takılır, neden hastaneden kaçtığını sorgular. Cenk artık köşeye sıkışmıştır ve gerçek ortaya çıkınca babasına karşı yaşayacağı utancın büyüklüğü ile ilk kez karşı karşıya kalır.

Cemre, Nedim’in köşkten gönderilmesinin şokunu yaşarken, nereye ve neden gönderildiğinin peşine düşer. Seher, Ceren’den babalık testi yapılacağını öğrenip soluğu Agâh’ın yanında almıştır. Agâh, Seher’e açıklama yapamazken Seher’i içine düşürdüğü kurtla gönderir.

Agâh, Nedim’i Londra’ya gönderdiğini açıklar. Cemre haberin şaşkınlığını üstünden atamadan Cenk’in boşanmak için başvuruda bulunduğunu öğrenir. Şeniz ise, Agâh’ın Nedim’in iyileşmesinden umudunu kestiğini düşünerek rahatlar.

Haberin Devamı

Bütün bu olanlardan uzakta ise Nedim’e gelecek davetsiz misafir, Nedim’in çaresi olacaktır.

ZALİM İSTANBUL 16. BÖLÜM FRAGMANI - 2

ZALİM İSTANBUL 16. BÖLÜM FRAGMANI