Gündem Zalim İstanbul 21. son bölüm izle | Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı

Zalim İstanbul 21. son bölüm izle | Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı

03.12.2019 - 07:28 | Son Güncellenme:

Zalim İstanbul son bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin son bölümünde Nedim'in yaptıkları Agah'a şok üstüne şok yaşatıyor. Agah'ın elindeki her şey gidecek mi? Zalim İstanbul 22. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Zalim İstanbul 21. son bölüm izle | Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Zalim İstanbul son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Pazartesi akşamları izleyici ile buluşan dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM

Agah Bey, Nedim'in köşke Ceren'i yerleştirmesinin şaşkınlığını yaşarken ikinci bir şaşkınlık yaşar. Nedim şirkette bir oda ister. Nedim'in böyle bir karar vermesini soğukkanlı olarak karşılar. Şeniz'in kendisini bu konu ile önceden doldurması ise, Agah'ın içine kurdu düşürmüş oldu. Nedim'e karşı bakış açısı değişmeye başlar. Şirketi bu hale kendisinin getirmesi ve elinden kayıp gidecek olması onu biraz düşündürür; fakat, Nedim'e ait olduğunu yok saymaz. Cenk ise, şirket ile ilgili Nedim'in çıkışına en sert tepkiyi verir.

Ceren, Agah'ın sunduğu para teklifi üzerine dönülmez bir karar verir. Açık çek gözünü döndürmüştür. Şeniz ile ilgili bildiklerini ve köşkte dönen dolapları Agah'a satacağını düşünürken ummadığı bir durumla karşı karşıya kalır. Agah, ona öyle bir anlaşma önerir ki Ceren ne yapacağını şaşırır. Agah'ın hazırladığı anlaşmada Ceren, Karaçay soyadından ve bebeğin haklarından vaz geçmek zorunda kalır. Anlaşma kağıdını imzalar; fakat, Şeniz'in usta manevrasıyla doldurduğu Seher anlaşmayı yırtmasını bilir.

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM İZLE

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Seher'in planı ortalığı karıştırıyor!

Cenk ve Cemre'nin tatile çıkacağını duyan Seher, Ceren ve Nedim'in de bu tatile gitmesini sağlar. Fakat bu tatil herkes için bir felakete dönüşür. Bu durumu duyan Agah hışımla Seher'in yanına gider. Seher gördükleri yüzünden şok geçirir.

Öte yandan hamileliği ilerleyen Ceren bu tatilde rahatsızlanır. Cenk yaşanan şeylere rağmen tedirgin olur. Şeniz'e soracak soruları vardı. Şeniz ise geri dönülmez bir yalanın içine girmiştir bile.

ZALİM İSTANBUL 22. BÖLÜM FRAGMANI