Gündem Zalim İstanbul sezon finalinde neler yaşandı? Ceren kendini bıçakladı!

Zalim İstanbul sezon finalinde neler yaşandı? Ceren kendini bıçakladı!

28.05.2019 - 07:30 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Zalim İstanbul 9. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen 9. bölüm ile sezon finali yapan dizi Zalim İstanbul'da Şeniz ile birlikte olan Ceren müştemilattan kurtulup konaktaki yeni hayatına çabuk alışmıştı. Ailesine karşı hoş olmayan tavırlar sergilen Ceren, Cenk ile yaptığı konuşmasının ardından kendisini bıçakladı. İşte Zalim İstanbul 9. bölüm sezon finalinde yaşananlar...

Zalim İstanbul sezon finalinde neler yaşandı Ceren kendini bıçakladı

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Zalim İstanbul 9. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Pazartesi akşamları ekrana gelen Zalim İstanbul dizisinde bu hafta karnında bebek sayesinde Şeniz ile işbirliği yapan Ceren, müştemilattan ve hizmetçilikten kurtulmuş konaktaki yeni yaşantısına çok çabuk alışmıştır. Babannesinden ablası Cemre'nin bir şeyler karıştırdığını öğrenen Ceren eline aldığı bıçakla Nedim'in yanına çıkma hesapları yaparken bir anda soluğu Cenk'in odasında alır. Cenk'in açık sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran Ceren cebinden çıkarttığı bıçağı Cenk'e doğrultur.

Haberin Devamı

Yaşanan bu gerilimin ardından karnındaki bebeğe zarar vereceğini söyleyen Ceren kendisini bıçaklar. Hastaneye kaldırılan Ceren'in durumunun iyi olduğu öğrenilir ancak tüm aile Ceren'in hamile olduğu gerçeği ile de yüzleşir.