Gündem Zalim İstanbul yeni fragman! Cenk sakin kalamıyor | Zalim İstanbul son bölüm izle

Zalim İstanbul yeni fragman! Cenk sakin kalamıyor | Zalim İstanbul son bölüm izle

01.12.2019 - 10:51 | Son Güncellenme:

Zalim İstanbul 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin ilgiyle izlenilen dizisi Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümünde Cenk, gözü önünde Nedim ve Cemre arasında yaşananlar karşısında daha fazla sakin kalamıyor. İşte Zalim İstanbul 21. yeni bölüm fragmanı...

Zalim İstanbul yeni fragman Cenk sakin kalamıyor | Zalim İstanbul son bölüm izle

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Zalim İstanbul yeni bölümüyle 2 Aralık 2019 Pazartesi günü ekrana gelecek. Peki Zalim İstanbul yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL 21. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cemre’nin şüpheleri karşısında savunmaya geçen Cenk, Nedim’in duruma müdahale etmesiyle şaşkın kalır. Nedim’in fitilini yaktığı ateş Cemre’yi derinden sarsacak bir tartışmaya döner. Diğer yandan Ceren’in istediği para Şeniz’in kulağına gider. Şeniz, Agah’ın gözünü bu denli karartmış olmasına inanamaz ve Ceren’e karşı Seher kozunu oynar.

Cenk, gözü önünde Nedim ve Cemre arasında yaşananlar karşısında daha fazla sakin kalamaz. Nedim ise varlığını tüm köşke hissettirmek için izleyeceği yol onu istemeden de olsa amcası ile karşı karşıya getirecektir. Şeniz, Karaçayların serveti söz konusu olduğunda, tek bir kuruş dahi vermeye gönüllü değildir ve bu uğurda önündeki tüm engelleri aşacak planını devreye sokar.

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜM FRAGMAN

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM İZLE (20.BÖLÜM)