31.10.2010 - 02:55 | Son Güncellenme:
KÜLTÜR SANAT SERVİSİ
Dün öğle saatlerinde Roma’da Mariott Grand Hotel’de Eurimages Genel Sekreteri Roberto Olla, Avrupa Film Akademisi Temsilcisi Adriana Chiesa ve Roma Film Festivali Genel Sekreteri Roberto Cucitto’nun katıldığı basın toplantısında “Avrupa standartlarında projeler üretmesi ve Avrupa ülkeleriyle uzun yıllardır uyumlu çalışması nedeniyle” Zeynep Özbatur Atakan’ın yılın yapımcısı seçildiği açıklandı. Atakan böylelikle Türkiye’den bu ödülü alan ilk yapımcı oldu.
Atakan’a Avrupa Film Akademisi ve Eurimages yetkililerinin ortak kararıyla verilen ödül, 4 Aralık’ta Estonya’nın başkenti Talinn’de yapılacak törende sunulacak.
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.