Gündem Belli oldu! Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? 13 Aralık Zuhal Topal'la Sofrada büyük 15 bin liranın sahibi kim oldu?

Belli oldu! Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? 13 Aralık Zuhal Topal'la Sofrada büyük 15 bin liranın sahibi kim oldu?

13.12.2019 - 18:43 | Son Güncellenme:

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın beş günü boyunca gelinlerin evine konuk olan kaynanalar gelinler tarafından yapılan yemekleri tadıp gün sonunda puan veriyor. Cuma akşamı ise Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finalinde birinci olan isim yarışmanın sunucusu Zuhal Topal'ın oyları ile belirleniyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu haftanın birincisi kim oldu?

Belli oldu Zuhal Topalla Sofrada kim birinci oldu 13 Aralık Zuhal Topalla Sofrada büyük 15 bin liranın sahibi kim oldu

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu akşam 15 bin liralık ödülün sahibi Zuhal Topal'ın oyları ile belirlendi. Haftanın beş günü boyunca gelinlerin mutfaktaki marifetlerini ortaya serdiği hafta boyunca kaynanalar gelinler tarafından yapılan yemekleri tadıp puan veriyor. Gün sonunda verilen puanlar haftanın son gününde Zuhal Topal'ın oyları ile birleşiyor ve haftanın birincisi belirleniyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta 15 bin liralık büyük ödülün sahibi kim oldu?

Haberin Devamı

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın birincisi Gamze oldu ve 15 bin liranın sahibi oldu.