Gündem Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin birinci olacak?

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin birinci olacak?

15.11.2019 - 14:34 | Son Güncellenme:

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının bu haftaki birincisi bu akşam açıklanacak. Haftanın finali bu akşam yaşanacak. Peki hangi gelin birinci olacak? Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında hangi gelin büyük ödülün sahibi olacak?

Zuhal Topalla Sofrada kim kazandı Hangi gelin birinci olacak

Hafta içi her gün FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışması izleyenleri meraklandırıyor. Haftanın beş gününde beş farklı gelinin yarıştığı Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında kaynanalar, gelinlrin yaptığı yemeklere puan veriyor. Zuhal Topal'ın gelinlere verdiği puanla ile de haftanın birincisi belli oluyor.

Haberin Devamı

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMASININ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışması yine bu hafta gergin anlara neden oldu. Kaynanalar gelinlerin yaptıkları yemeklere verilen puanları gördükçe büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın birincisi olan isim Zuhal Topal'ın oyları ile belilrendi.

Sibel Hanım 5. Yasemin Hanım 4. Serap Hanım ise 3. oldu.  Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta haftanın Derya Hanım oldu. Kaynanalar'dan 22 puan alan Derya, yarışmanın sunucusu Zuhal Topal'dan 8 puan aldı ve 30 puan ile yarışmayı birinci olarak tamamladı.