Şu an saat kaç? Kış saati uygulamasına geçilmemesi kafaları karıştırdı
Şu an saat kaç? Kış saati uygulamasına geçilmemesi kafaları karıştırdı Şuan saat kaç sorusu pazar günü merak edilen konuların başında geldi. Ülkemizde her yıl olan kış saati uygulamasına bu yıl geçilmeme kararı alındı. Akıllı telefonlar, bilgisayarlar ve tabletlerin otomatik saat ayarları olduğu için akıllı aletler saatlerini geri alması, vatandaşların kafalarının karışmasının en büyük nedeni oldu. Karışıklığın önüne geçmek için otomatik saat ayarlarını kapatmak gerek.
31.10.2016 Gündem
Herkes aynı soruyu sordu: Şu an saat kaç? İşte cevabı...
Herkes aynı soruyu sordu: Şu an saat kaç? İşte cevabı... Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, pazar günü kış saati uygulamasına geçerken, Türkiye uygulamayı Resmi Gazete’de yayınlanan kararla kaldırdı. Buna göre, bugün Türkiye’de saatler geri alınmayacak. Saatlerin otomatik olarak 1 saat geri alınması nedeniyle karışıklık ihtimali yaşanmaması için saatlerinizi kontrol etmeyi unutmayın. Vatandaşların karışıklığın önüne geçmek için cep telefonlarında, tablet ve bilgisayarlarında otomatik saat ayarlarının iptal etmesi gerekiyor.
30.10.2016 Gündem
Cuma namazı için ezan saat kaçta okunacak? İşte namaz vakitleri
Cuma namazı için ezan saat kaçta okunacak? İşte namaz vakitleri Cuma namazı öğle ezanı okunduktan sonra kılınmaya başlanır. Cuma günü Müslümanlar için büyük bir öneme sahiptir. Her hafta değişen saatler nedeni ile vatandaşlar bu hafta Cuma namazı saat kaçta kılınacağını merak ediyor.Cuma namazı için ezan saat kaçta okunacak? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir ezan saati ve namaz vakitleri...
25.03.2016 Gündem