Çanakkale ve Balıkesir'de iftar saati kaçta? - 29 Mayıs iftar saatleri
Çanakkale ve Balıkesir'de iftar saati kaçta? - 29 Mayıs iftar saatleri Çanakkale, Balıkesir'de iftar ve sahur saatleri Diyanet tarafından belirlendi. 27 Mayıs'ta başlayan Ramazan ayında Çanakkale ve Balıkesir'de vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konuların başında iftar ve sahur vakitleri yer alıyor. İşte diyanet tarafından belirlenen Çanakkale ve Balıkesir iftar ve sahur saatleri
29.05.2017 Gündem
Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayacak? (Bayram tatili kaç gün sürecek?)
Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayacak? (Bayram tatili kaç gün sürecek?) Ramazan Bayramı bu sene hangi günlere denk geliyor? Mübarek Ramazan ayı içerisinde yer aldığımız şu günlerde vatandaşlar tarafından merak edilen konuların başında Bayram tatili kaç gün olacak sorusu geliyor. Peki Ramazan Bayramı tatili bu sene kaç gün olacak?
30.05.2017 Gündem
2017 yılı Ramazan ayı ne zaman başlayacak? (Bayram tatili kaç gün olacak?)
2017 yılı Ramazan ayı ne zaman başlayacak? (Bayram tatili kaç gün olacak?) Ramazan ayı ne zaman sorusu merak konusu oldu. 2017 Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte birçok kişi ilk orucun ne zaman tutulacağı ve bayramın kaç gün tatil olacağını hesaplamaya başladı. Her yıl 10 gün daha önce gelen Ramazan ayı, bu sene 27 Mayıs Cumartesi günü başlayacak.
25.04.2017 Gündem