Eda Erdem Dündar: "Final oynamamız beklenmiyordu"
Eda Erdem Dündar: "Final oynamamız beklenmiyordu" Milli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar ise şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını belirtti.
8.09.2019 Diğer Sporlar
Giovanni Guidetti: "Takımın yaptığıyla gerçekten çok mutluyum."
Giovanni Guidetti: "Takımın yaptığıyla gerçekten çok mutluyum." 2019 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan'a 3-2 yenilerek ikinci olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti, "Takımın yaptığıyla gerçekten çok mutluyum." dedi.
8.09.2019 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu'ndan milli voleybolculara tebrik
Bakan Kasapoğlu'ndan milli voleybolculara tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2019 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan'a yenilerek ikinci olan Voleybol Milli Takımı'nı tebrik etti.
8.09.2019 Diğer Sporlar
Türkiye - Polonya yarı final maçı saat kaçta? Maç hangi kanalda yayınlanacak?
Türkiye - Polonya yarı final maçı saat kaçta? Maç hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye - Polonya maçı için artık saatler kaldı. 2019 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda yarı finale yükselen filenin sultanları bu akşam Polonya ile karşı karşıya gelecek. Maçı kazanmamız durumunda ikinci kez finale adımız yazılacak. Peki, Türkiye - Polonya maçı saat kaçta, hangi kanalda izlenebilecek?
1.07.2020 Voleybol
Türkiye-Polonya yarı final voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Türkiye-Polonya yarı final voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Türkiye-Polonya yarı final voleybol maçı için geri sayım sürüyor. Filenin sultanları çeyrek finalde Hollanda'yı 3-0'lık setle devirdi ve yarı finale uzandı. Filenin sultanlarının yarı finaldeki rakibi ise Polonya. Polonya volaybol takımı Avrupa Voleybol şampiyonasında en başarılı 3. takım olarak dikkat çekiyor. Türkiye ise tarihinde ikinci kez finale kalmak için mücadele edecek. Peki Türkiye-Polonya yarı final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Voleybol
Eda Erdem Dündar'dan taraftara çağrı!
Eda Erdem Dündar'dan taraftara çağrı! A Milli Voleybol Takımı'nda, kaptan Eda Erdem Dündar ve milli oyuncu Ebrar Karakurt, galibiyetler nedeniyle mutlu olduklarını ifade etti. 
1.07.2020 Voleybol
Finlandiya -  Türkiye: 2-3
Finlandiya - Türkiye: 2-3 2019 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda A Milli Takım, Finlandiya'yı 3-2 mağlup ederek 2'de 2 yaptı.
1.07.2020 Voleybol