Açıklama

Açıklama

Son dakika açıklama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan açıklama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan açıklama haber sayfamızda...

Açıklama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 152.418 açıklama haberi bulunmuştur.
Gazze'deki savaşta son dakika... Beyaz Saray sekiz gün sonra doğruladı! İsa öldürüldü
Gazze'deki savaşta son dakika... Beyaz Saray sekiz gün sonra doğruladı! İsa öldürüldü Suriye'nin başkenti Şam gece yarısı patlamalarla sarsılırken, Biden ve Netanyahu görüşmesinin ardından gelen açıklama bir ilk niteliği taşıyor.
19.03.2024 Dünya
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı!
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı! Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig’de 30’uncu hafta maçlarının tamamlanmasının ardından VAR kayıtlarını açıkladı.
19.03.2024 Süper Lig
SURVİVOR GİZEM SAKATLANDI MI, son durumu ne? Survivor All Star Gizem Memiç'e ne oldu, yarışmaya devam edecek mi, sağlık durumu iyi mi?
SURVİVOR GİZEM SAKATLANDI MI, son durumu ne? Survivor All Star Gizem Memiç'e ne oldu, yarışmaya devam edecek mi, sağlık durumu iyi mi? Survivor All Star 2024 yarışmasında sular durulmuyor. Kavgaların ve olayların yanı sıra sakatlıklar da yarışmaya damga vuruyor. Survivor'un yeni bölümde yarışmacılardan Gizem Memiç'in bir anda yere düştüğü ve acı içinde kıvrandığı anlar gündem oldu. Gizem'in sağlık durumunu merak edenler ise "Survivor Gizem sakatlandı mı? Survivor All Star Gizem Memiç'e ne oldu, yarışmaya devam edecek mi, sağlık durumu iyi mi?" sorularını araştırıyor. İşte merak edilenler...
19.03.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçeli futbolculara ceza gelecek mi? Fatih Şaşıoğlu: Meşru müdafaa ön planda olur
Fenerbahçeli futbolculara ceza gelecek mi? Fatih Şaşıoğlu: Meşru müdafaa ön planda olur Spor hukukundaki çalışmalarıyla dikkat çeken Avukat Fatih Şaşıoğlu, olayların içinde yer alan Fenerbahçeli futbolculara alt sınırdan bir ceza gelebileceğini ifade etti, bu konuda meşru müdafaanın önem kazanacağını dile getirdi.
19.03.2024 Trabzonspor
Dev maçın ardından yaşanan olaylarla ilgili 12 gözaltı kararı!
Dev maçın ardından yaşanan olaylarla ilgili 12 gözaltı kararı! Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan olaylarla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatılırken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ilk belirlemelere göre 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
19.03.2024 Futbol
Fenerbahçe'ye Trabzon'da 'halk otobüsü ile götürelim' önerisi!
Fenerbahçe'ye Trabzon'da 'halk otobüsü ile götürelim' önerisi! Taraftarın sahaya girmesinin ardından güvenlik nedeniyle üç saat statta bekletilen Fenerbahçe kafilesi önce dikkat çekilen bir öneride bulunulduğu ortaya çıktı.
19.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Bayraktar Erzincan'daki maden faciasında incelemelerde bulundu
Bakan Bayraktar Erzincan'daki maden faciasında incelemelerde bulundu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Erzincan'daki maden faciasında incelemelerde bulundu ve toprak altında kalan işçilerin aileleri ile iftar yaptı.
18.03.2024 Gündem
19 MART YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024? 19 Mart'ta Hakkari'de okullar tatil mi, son durum nedir?
19 MART YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024? 19 Mart'ta Hakkari'de okullar tatil mi, son durum nedir? 'Yarın okullar tatil tatil mi?' sorusu bazı illerde hava durumunun bozulmasıyla birlikte gündeme geldi. Hakkari'de okulların tatil olup olmayacağı hakkında açıklama geldi. İşte detaylar...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Yaşanan süreci takip ediyoruz!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Yaşanan süreci takip ediyoruz! Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylara ilişkin bir açıklama yaptı.
18.03.2024 Trabzonspor
CHP'den Alanya'daki DEM Parti pankartlarına ilişkin açıklama
CHP'den Alanya'daki DEM Parti pankartlarına ilişkin açıklama Antalya’nın Alanya ilçesinde CHP’nin gerçekleştirdiği mitingde DEM Parti’ye destek pankartlarına ilişkin CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir açıklama yaptı.
18.03.2024 Gündem
DEM Parti'nin Nevruz kutlamasında 2 kişi gözaltına alınmıştı! Tutuklama kararı çıktı
DEM Parti'nin Nevruz kutlamasında 2 kişi gözaltına alınmıştı! Tutuklama kararı çıktı DEM Parti tarafından Yenikapı'da düzenlenen Nevruz kutlamasında olaylar çıkmıştı. Gözaltına alınan 2 kişi mahkeme tarafından tutuklandı.
18.03.2024 Gündem
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz'
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
18.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den açıklama: Ligden çekilme kararı değerlendirilecek!
Fenerbahçe'den açıklama: Ligden çekilme kararı değerlendirilecek! Fenerbahçe, ligden çekilme dahil alınacak aksiyonları değerlendirmek üzere olağanüstü genel kurula gidileceğini açıkladı.
18.03.2024 Fenerbahçe
Ümit Milli Takım aday kadrosunda değişiklik
Ümit Milli Takım aday kadrosunda değişiklik Özel maçta Gürcistan ve 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası elemelerinde İtalya ile karşılaşacak olan Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosunda değişiklik yaşandı.
18.03.2024 Milli Takım
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı Bulgar medyasında çıkan haberlerde KAAN, F-35 ve S-400'lere dair geniş çaplı bir analiz yayınlandı. Söz konusu analizde KAAN'a yönelik övgü dolu sözler kullanılırken F-35 ve S-400 denkleminin de çözümüne yönelik detaylara yer verildi.
18.03.2024 Dünya
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Kasımpaşa ve Murat Sancak'tan geçmiş olsun mesajı
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Kasımpaşa ve Murat Sancak'tan geçmiş olsun mesajı Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisine çıkan olaylar damga vurdu. Mücadele sonrası Kasımpaşa ve Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak'tan geçmiş olsun mesajı geldi.
18.03.2024 Kasımpaşa
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla yendi. Maç sırasında ve sonrasında çıkan olaylar ise gündeme damga vurdu. Yaşanan olayların faturası da şimdiden büyük merak konusu oldu.
18.03.2024 Trabzonspor
Bakan Yerlikaya duyurdu! Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 12 gözaltı
Bakan Yerlikaya duyurdu! Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 12 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
18.03.2024 Haberler
Türkiye Bankalar Birliği'nden "faiz artırma talimatı" iddialarına ilişkin açıklama
Türkiye Bankalar Birliği'nden "faiz artırma talimatı" iddialarına ilişkin açıklama Türkiye Bankalar Birliği, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "faiz artırma talimatı" verdiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
18.03.2024 Ekonomi
TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI OLAYLARI NEDİR?  Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrasında neler oldu, son durum nedir?
TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI OLAYLARI NEDİR? Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrasında neler oldu, son durum nedir? Trabzonspor-Fenerbahçe maçı pazar günü oynandı. Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştı. Derbi sonrasında sahada karışıklık yaşandı. Fenerbahçe maçtaki galibiyetini sahada kutlarken taraftarlar sahaya indi ve arbede yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir açıklama yaptı. Peki Trabzonspor-Fenerbahçe maçı olayları nedir?
18.03.2024 Bilgi Rehberi
FIFA Başkanı Infantino'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için açıklama: Kabul edilemez
FIFA Başkanı Infantino'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için açıklama: Kabul edilemez FIFA Başkanı Gianni Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamada bulundu.
18.03.2024 Süper Lig
Son dakika: Bakan Yerlikaya duyurdu... Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 12 gözaltı
Son dakika: Bakan Yerlikaya duyurdu... Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 12 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
18.03.2024 Gündem
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü!  'İddialar karşısında sarsıldılar'
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü! 'İddialar karşısında sarsıldılar' Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Cadde
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 ÖDEME TARİHLERİ | SSK, Bağ-Kur 3 bin TL Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek, hesaplara yatacak?
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 ÖDEME TARİHLERİ | SSK, Bağ-Kur 3 bin TL Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek, hesaplara yatacak? Emekli bayram ikramiyesi 2 bin TL'den 3 bin TL'ye yükseltilmişti. Ramazan ayının başlamasının ardından gözler bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı sorusuna çevrilmişti. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geld. Peki 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? İşte emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum'
'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum' Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğu merak edilirken, ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian'da sosyal medyada gündem olan konuya dahil olarak; tepki çeken bir paylaşımda bulundu.
18.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Açıklama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.