Demet Özdemir'den Angelina Jolie'ye: Seni kıskanıyorum!
Demet Özdemir'den Angelina Jolie'ye: Seni kıskanıyorum! Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie 'Callas'ı, Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör 'Aristotle Onassis'i canlandırıyor. 2019 yılında Bilginer'e Emmy Ödül kazandıran 'Şahsiyet' dizinin galasına katılan Demet Özdemir, sanatçıya hayranlığını dile getirdi.
11.11.2023 Cadde
Haluk Bilginer 'Alex Rider'da hangi rolü oynuyor?
Haluk Bilginer 'Alex Rider'da hangi rolü oynuyor? Türk sinemasının en önemli isimlerinden Haluk Bilginer gururlandırmaya devam ediyor. Sürekli bizlere bayrak astıran Haluk bu sefer de uzun süredir yolu gözlenen Alex Rider dizisinde oynayacak olan Haluk Bilginer hangi karakteri oynayacak? İşte Alex Rider dizisi ve Haluk Bilginer’in rolü…
21.05.2020 Ekran
Şahsiyet konusu nedir? Haluk Bilginer Şahsiyet dizisindeki rolü
Şahsiyet konusu nedir? Haluk Bilginer Şahsiyet dizisindeki rolü Haluk Bilginer'in başrolünde yer aldığı internet dizisi Şahsiyet, bir kez daha gündemde. Haluk Bilginer'in dizideki rolü ile Emmy'de 'En İyi Erkek Oyuncu' adaylığına gösterilmesi sonrası arayışlar çoğaldı. Peki, Şahsiyet konusu nedir? Haluk Bilginer hangi rolü oynuyordu?
20.09.2019 Gündem
Şahsiyet dizisi beklentileri karşıladı mı?
Şahsiyet dizisi beklentileri karşıladı mı? Fi'den sonra düşük beklentiyle başlayıp, hayranlıkla devam ettiğim bir dizi oldu Şahsiyet. Hakan Günday ile Azra Kohen kıyas kabul edecek kalemler zaten değil zaten. Şahsiyet'te de kusur aramaya gerek yok. PuHu TV sayesinde, Türk dizi sektöründe çıta çok yükseldi. Şahsiyet'in hikayesi biraz Breaking Bad, biraz Dexter karışımı gibi dursa da, çok daha başka ve çok daha bizden, samimi.
28.06.2018 Ekran