Ahmet Kural

Ahmet Kural

Türk oyuncu.   Yaşam öyküsü 10 Kasım 1982 tarihinde emniyet müdürü babasının görev yeri olan Kütahya'da dünyaya geldi. Konservatuvarda okuyan ablasının etkisiyle oyuncu olmaya karar veren Kural, lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katıldı, Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirdi ve Bilkent Üniversitesinde master yaptı Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.   Eğitimine devam ettiği sırada Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna dahil oldu. Tiyatro çalışmaları sürerken Fikrimin İnce Gülü adlı dizi ve TRT'de yayınlanan Evimin Erkeği adlı dizilerde aldığı rollerle televizyonda görünmeye başladı. Ardından Gazi adlı dizide başrol oynamaya başladı ancak rating'lerin düşük olması nedeniyle dizi 19. bölümden sonra yayından kaldırıldı. Aynı yıl içinde Güneşin Oğlu adlı sinema filminde Haluk Bilginer, Köksal Engür, Hümeyra ve Özgü Namal ile birlikte rol aldı. Ardından Ramazan Güzeldir adlı dizinin bir bölümünde oynadı.   2010 yılında Selçuk Aydemir'in yönettiği Çalgı Çengi adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolde oynadı. 28 Haziran 2012 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan İşler Güçler adlı dizinin başrollerini Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz ile paylaşmıştır. Daha sonra Düğün Dernek adlı sinema filminde de Murat Cemcir'le başrolleri paylaştı.   Günümüzde ise, ilk bölümü 13 Şubat 2014 tarihinde yayınlanan Kardeş Payı dizisinin başrolünü Murat Cemcir ile paylaşmaktadır.   Tiyatro Levent Kırca&Oya Başar Tiyatrosu Ateşin Düştüğü Yer Gereği Düşünüldü Müjdat Gezen Sanat Tiyatrosu Adı Menekşe Dizi ve Filmlerdeki Rolleri Yıl Dizinin veya Filmin Adı Oynadığı Rol 2014 Kardeş Payı Metin Özdemir 2013 Düğün Dernek Tüpçü Fikret 2012-2013 İşler Güçler Kendisi (Ahmet Kural) 2012 Behzat Ç. Çalgıcı Gürkan (60. Bölümde konuk oyuncu) 2011 Üsküdar'a Giderken Kasap Hasip 2010-2011 Elde Var Hayat Metin 2010 Çalgı Çengi Gürkan 2009 Ramazan Güzeldir Mafya (21. Bölümde konuk oyuncu) 2009 Bir Bulut Olsam Harun Öğretmen 2009 Kahramanlar Serkan 2008 Gazi Fırat Kalender 2007 Evimin Erkeği Kapıcı Reco 2007 Fikrimin İnce Gülü Savaş Kısa Film Sitem (with Janset/2012) Fenamen Baba adam Yekpare Ah şu kızlar 3 Çaput (2013) Sinema Düğün Dernek (Tüpçü Fikret) 2013 Çalgı Çengi (Gürkan) 2011 Memleket Meselesi (Mustafa) 2010 Mar (Konuk oyuncu) 2010 Güneşin Oğlu (Ahmet) 2008

Ahmet Kural

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.869 ahmet kural haberi bulunmuştur.
Ahmet Kural'ın eşi Çağla Gizem Şahin'den karnı burnunda pozlar
Ahmet Kural'ın eşi Çağla Gizem Şahin'den karnı burnunda pozlar Geçtiğimiz temmuz ayında dünyaevine giren Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin, evlatlarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Sekiz aylık hamile olan Çağla Gizem Şahin, son olarak sosyal medya hesabında yayınladığı karnı burnunda pozlarıyla gündeme geldi.
19.03.2024 Cadde
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde'
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde' Tanıtıldığı günden bu yana gerek ilginç tasarımı ve reklam çalışmalarıyla zaman zaman gündem olan Tesla Cybertruck, birçok dünyaca ismin garajında görmek istediği bir akıma dönüştü. Dayanıklılık konusunda da oldukça iddialı olan ve Elon Musk tarafından kurşun geçirmez olarak tanımlanan Cybertruck, çeşitli testlerde de başrolü oynuyor.
13.03.2024 Yaşam
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok!
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok! 2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
13.03.2024 Cadde
DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET OYUNCU KADROSU VE KONUSU: Düğün Dernek 2: Sünnet konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET OYUNCU KADROSU VE KONUSU: Düğün Dernek 2: Sünnet konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir'in üstlendi. Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Rasim Öztekin'in rol aldığı Düğün Dernek 2: Sünnet vizyona girdiği tarihte komediseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Peki, Düğün Dernek 2: Sünnet konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
5.03.2024 Bilgi Rehberi
Sıla: Şanımız, şöhretimiz değerli işlere yarasın!
Sıla: Şanımız, şöhretimiz değerli işlere yarasın! Ünlü şarkıcı Sıla, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Sıla, sahnede giydiği 50 adet elbiselerini Kansersiz Yaşam Derneği yararına bağışlandığını açıkladı.
2.03.2024 Cadde
Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu'nun yeni hayatı! 'Kendi iş yerimi açtım'
Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu'nun yeni hayatı! 'Kendi iş yerimi açtım' 'İşler Güçler' dizisi ve 'Düğün Dernek' filmlerinde kamera karşısına geçen 2012 Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu (32), geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı. Mankenlik ve oyunculuk kariyeriyle bir dönem çok konuşulan Danoğlu, yeni hayatını anlattı.
12.02.2024 Cadde
Düğün Dernek filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek filmi nerede ve ne zaman çekildi?
Düğün Dernek filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek filmi nerede ve ne zaman çekildi? Düğün Dernek filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Düğün Dernek filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı Düğün Dernek filmi Selçuk Aydemir tarafından kaleme alınıp beyaz perdeye aktarıldı. Peki, " Düğün Dernek filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek filmi nerede ve ne zaman çekildi?" İşte Düğün Dernek filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
7.02.2024 Bilgi Rehberi
Baba olmak için gün sayan Ahmet Kural: Bizim çocuk akarsuda doğacak!
Baba olmak için gün sayan Ahmet Kural: Bizim çocuk akarsuda doğacak! Oyuncu Ahmet Kural ile Avukat Çağla Gizem Şahin, Temmuz 2023'te nikâh masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikili, kasım ayında bebek beklediklerini duyurmuştu. Bebeklerinin adını açıklayan Kural, ünlü isimlerin yurt dışında ve farklı tekniklerle doğum yapmaları hakkında konuştu.
5.02.2024 Cadde
'Aşk' haberleri sonrası itiraf! 'Yanlış anlaşılabilecek bir görüntü'
'Aşk' haberleri sonrası itiraf! 'Yanlış anlaşılabilecek bir görüntü' Ahmet Kural'ın başrol oynadığı, senaryo ve yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in oturduğu ‘Efsane’ filminin galası önceki gün Zorlu PSM'de yapıldı. Galaya katılan isimler arasında Zara da yer aldı. Ünlü şarkıcı hakkında çıkan 'İlker Görgülü ile aşk' haberlerine açıklık getirdi.
3.02.2024 Cadde
Kahkaha dolu gala
Kahkaha dolu gala Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Elif Ongan ve Cemile Canyurt gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı ‘Efsane’ filminin galası önceki akşam Zorlu PSM’de gerçekleşti.
3.02.2024 Cadde
Ahmet Kural: Asıl efsane Serdar ağabey!
Ahmet Kural: Asıl efsane Serdar ağabey! Ahmet Kural'ın başrol olduğu, usta oyuncu Serdar Gökhan'ın da kadroda yer aldığı, senaryo ve yönetmen koltuğunda ise Selçuk Aydemir'in oturduğu komedi filmi 'Efsane'nin galası, dün akşam Zorlu PSM’de gerçekleşti.
2.02.2024 Cadde
'Efsane' filminin galası Çorum'da yapıldı
'Efsane' filminin galası Çorum'da yapıldı Ahmet Kural'un başrol oynadığı, yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in oturduğu, 7 bin yıllık yoğurdun sırrını eğlenceli bir dille anlatıldığı ‘Efsane’ filminin ilk galası, çekimlerin yapıldığı Çorum’da gerçekleşti.
30.01.2024 Cadde
'Hayatımda fotoğraf çekildiğim tek ünlü Serdar Gökhan'
'Hayatımda fotoğraf çekildiğim tek ünlü Serdar Gökhan' Senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı 'Efsane'nin basın toplantısı önceki gün Balmumcu’da gerçekleşti. Filmde hamamcı karakterine hayat veren Sadi Celil Cengiz, yıllar önce Serdar Gökhan’la anısını anlattı.
12.01.2024 Cadde
Ahmet Kural: Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun!
Ahmet Kural: Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun! Oyuncu Ahmet Kural; ‘Çalgı Çengi’ serisi, 'İşler Güçler', 'Kardeş Payı, ‘Düğün Dernek’ serisi, 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası'nda birlikte çalıştığı Murat Cemcir'le çok konuşulan küslüğü hakkında yeni bir açıklamada bulundu.
11.01.2024 Cadde
Murat Cemcir: Güzellik salonu açacağız
Murat Cemcir: Güzellik salonu açacağız Murat Cemcir ve Yasemin Kay Allen, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Bir pastane çıkışı objektiflere yansıyan ikili, esprili açıklamalarıyla güldürdü.
10.01.2024 Cadde
Ahmet Kural, Çorum'da hayranının düğününü bastı!
Ahmet Kural, Çorum'da hayranının düğününü bastı! Selçuk Aydemir'in senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu, 2 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak komedi türündeki 'Efsane'nin başrol oyuncusu Ahmet Kural, film çekimlerinin yapıldığı Çorum'da hayranının düğününü bastı. Sağlık çalışanı çifte sürpriz yapan Kural, düğünde şarkı söyledi ve misafirlerle bol bol dans etti.
5.01.2024 Cadde
Bebek göründü! Ahmet Kural ve Çağla Gizem'den aile pozu
Bebek göründü! Ahmet Kural ve Çağla Gizem'den aile pozu Bu yaz nikah masasına oturarak dünyaevine giren ünlü oyuncu Ahmet Kural ve avukat eşi Çağla Gizem Şahin kısa bir süre önce bebek beklediklerini duyurmuştu. İlk bebeklerine kavuşmak için gün sayan çift, birlikte verdikleri yeni yıl pozunu Instagram'da paylaştı.
2.01.2024 Cadde
Ünlüler yeni yıla böyle girdi!
Ünlüler yeni yıla böyle girdi! Magazin dünyasının ünlü isimleri, 2024 yılını sosyal medya hesaplarından yayınladıkları paylaşımlarla kutladı. İşte ünlülerin yılbaşı paylaşımları...
1.01.2024 Cadde
Murat Cemcir'den Ahmet Kural cevabı: Kırgınlık değil, bıkkınlık var!
Murat Cemcir'den Ahmet Kural cevabı: Kırgınlık değil, bıkkınlık var! Uzun yıllar aralarından su sızmayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in, bir süredir arasının bozuk olduğu biliniyordu. Cemcir'in, Kural'ın Bodrum'daki düğününe katılmaması ile ikilinin küs olduğu netlik kazanmıştı. Cemcir'le aralarındaki kırgınlığa dair Kural, "Birbirimize uzun süredir kırgınız" demişti. Bu sözlerin ardından Cemcir'den dikkat çeken bir yanıt geldi.
27.12.2023 Cadde
Düğün Dernek 2: Sünnet konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
Düğün Dernek 2: Sünnet konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Bu akşam TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir'in üstleniyor. Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Rasim Öztekin'in rol aldığı Düğün Dernek 2: Sünnet vizyona girdiği tarihte komediseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Peki, Düğün Dernek 2: Sünnet konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
19.12.2023 Bilgi Rehberi
Ahmet Kural'dan Murat Cemcir ve küslük itirafı! 'Cevap yazmadı'
Ahmet Kural'dan Murat Cemcir ve küslük itirafı! 'Cevap yazmadı' Uzun yıllar aralarından suz sızmayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in, bir süredir arasının bozuk olduğu biliniyordu. Cemcir'in, Kural'ın Bodrum'daki düğününe katılmaması ile ikilinin küs olduğu netlik kazanmıştı. Cemcir'le aralarındaki kırgınlığa dair samimi açıklamalarda bulunan Kural, "Birbirimize uzun süredir kırgınız" dedi.
19.12.2023 Cadde
Düğün Dernek filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
Düğün Dernek filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? Düğün Dernek filmi konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bu akşam televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak olan filmin başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir gibi isimler paylaşıyor. Selçuk Aydemir tarafından kaleme alınıp beyaz perdeye aktarılan Düğün Dernek filmi konusu nedir? Düğün Dernek oyuncuları kimler? İşte Düğün Dernek filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
28.11.2023 Bilgi Rehberi
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den bebek müjdesi!
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den bebek müjdesi! Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin, geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden, hayranlarını sevindiren haber geldi. Ünlü çift bebek beklediklerini açıkladı.
17.11.2023 Cadde
'LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem!'
'LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem!' Uzun yıllar gerek projelerde gerekse sosyal hayatlarında ayrılmayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in arasının bozuk olduğu iddia ediliyordu. Cemcir'in, Kural'ın Bodrum'daki düğününe katılmaması iddiaları güçlendirmişti. Cemcir, 'küslük' haberlerine ve bunun nedenine dair çarpıcı bir açıklama yaptı.
11.11.2023 Cadde
Ailecek Şaşkınız oyuncu kadrosu: Ailecek Şaşkınız filmi konusu nedir, oyuncuları kim, nerede çekildi?
Ailecek Şaşkınız oyuncu kadrosu: Ailecek Şaşkınız filmi konusu nedir, oyuncuları kim, nerede çekildi? Ailecek Şaşkınız filmi 2018 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir yer alıyor. Yerli komedi filmi Ailecek Şaşkınız nerede çekildi? İşte, Ailecek Şaşkınız oyuncuları ve karakterler...
9.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Kural ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.