Akasya Aslıtürkmen

Akasya Aslıtürkmen

Son dakika Akasya Aslıtürkmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Akasya Aslıtürkmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Akasya Aslıtürkmen haber sayfamızda...

Akasya Aslıtürkmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37 akasya aslıtürkmen haberi bulunmuştur.
Göksel kız çocuklarına ışık oldu
Göksel kız çocuklarına ışık oldu Türk pop müziğinin en güçlü kadın temsilcilerinden Göksel, 19 Nisan'da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde anlamlı bir amaç için binlerce seveniyle buluştu. Konserin tüm geliri İstanbul Vakfı aracılığıyla deprem bölgesindeki kız çocuklarının eğitimine için kullanılacak.
21.04.2023 Cadde
Güzellik zamanı
Güzellik zamanı Heli Beauty, Ümit Karalar’ın ev sahipliğindeki etkinlikle Porta Vadi’de kapılarını açtı.
23.07.2022 Cadde
Klibinde sanatçı dostları yer aldı
Klibinde sanatçı dostları yer aldı Kalben, yeni yılın ilk ayında dinleyicileri ile buluşturacağı ‘Eski Dünyanın Yangını’ albümünün çıkış şarkısı ‘Kaybolmuş’un klip çekimleri için kamera karşısına geçti.
11.12.2021 Cadde
Akasya Asıltürkmen yüzünü uzaylılara benzetti
Akasya Asıltürkmen yüzünü uzaylılara benzetti Oyuncu Akasya Asıltürkmen de göz kapağını kaldırtarak estetik yaptıran ünlüler kervanına katılmıştı. Asıltürkmen, bandajlarını çıkardıktan sonraki halini, "Uzaylı filtresinden cute baby’e geçerim inşallah" diyerek ti’ye aldı.
2.12.2020 Magazin
Akasya Asıltürkmen telefonda dolandırıldı
Akasya Asıltürkmen telefonda dolandırıldı Oyuncu Akasya Asıltürkmen, dolandırıcıların yeni kurbanı oldu.
21.02.2019 Cadde
TV filminde oynayacak
TV filminde oynayacak Akasya Aslıtürkmen, Zorlu AVM’deydi.
10.06.2018 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Rebetiko kraliçesi Glykeria Yunanistan’ın en önemli seslerinden Glykeria salı saat 20...
30.03.2018 Cumartesi
Arabayı satıp ev alacağız!
Arabayı satıp ev alacağız! Eşiyle katıldığı bir TV programında araba ödülünü kazanan Akasya AslıTürkmen, "Bizim zaten arabamız var. Bu yüzden yeni aracı satışa çıkardık. Onu satıp ev alacağız" dedi.
15.10.2017 Cadde
Özel olimpiyatlara destek
Özel olimpiyatlara destek Oyuncu Akasya Aslıtürkmen, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi.
15.06.2017 Cadde
Kızı Pare'ye puset aldı
Kızı Pare'ye puset aldı Oyuncu Akasya Aslıtürkmen, önceki gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
24.05.2017 Cadde
'Blue Blues Band'a çok kıyak bir selam!
'Blue Blues Band'a çok kıyak bir selam! 90’ların efsanevi rock grubu Blue Blues Band ile Türk müzik dünyasının iki dâhi müzisyeni Yavuz Çetin ile Kerim Çaplı’nın hikâyelerini ölümsüzleştiren “Blue” belgeselinin galası dün akşam gerçekleşti.
13.04.2017 Cadde
'Blue Blues Band'a çok kıyak bir selam!
'Blue Blues Band'a çok kıyak bir selam! 90’ların efsanevi rock grubu Blue Blues Band ile Türk müzik dünyasının iki dâhi müzisyeni Yavuz Çetin ile Kerim Çaplı’nın hikâyelerini ölümsüzleştiren “Blue” belgeselinin galası dün akşam gerçekleşti.
13.04.2017 Cadde
'Güzel çıkmadıysam bir daha çekelim'
'Güzel çıkmadıysam bir daha çekelim' Oyuncu Akasya Aslıtürkmen, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
31.03.2017 Cadde
'Tiyatroya beklerim'
'Tiyatroya beklerim' Oyuncu Akasya Aslıtürkmen, önceki gün City's AVM'de görüntülendi.
20.02.2017 Cadde
Akasya Aslıtürkmen evleniyor
Akasya Aslıtürkmen evleniyor Oyuncu Akasya Asıltürkmen, sevgilisi Serdar Özerkan ile evlenmek için nikah dairesine başvurduklarını açıkladı.
31.05.2016 Cadde
‘Star Wars’u Cem Yılmaz çeker’
‘Star Wars’u Cem Yılmaz çeker’ ‘Star Wars: Güç Uyanıyor’un önceki akşam düzenlenen özel gösterimine, filmin Türkiye’deki resmi hayran kitlesi ‘Jeditürk’ üyeleri tam kadro katıldı
17.12.2015 Gündem
Büyük aşkın ardından büyük acı
Büyük aşkın ardından büyük acı Geçen yıl Temmuz ayında hastane odasına nikah masasına oturan Turan Öztürk ve Elif Çakman çiftinden kötü haber gelmişti. Doğuştan kalp hastası olan Turan Öztürk hayatını kaybetmişti. Genç adamın bugünkü cenazesinde herkes ağladı...
15.05.2015 Gündem
‘Sevgilim yok   sebebi sizsiniz!’
‘Sevgilim yok sebebi sizsiniz!’ Oyuncu Akasya Aslıtürkmen, motoruyla geldiği Cihangir’de kasksız görüntülendi.
18.01.2015 Cadde
Oyuncu Barış Atay’a ‘Redhack’ gözaltısı
Oyuncu Barış Atay’a ‘Redhack’ gözaltısı Oyuncu Barış Atay’ın da aralarında bulunduğu 14 kişi dün Redhack soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Atay’ın gözaltına alınması sosyal medyada tepki topladı
22.11.2013 Gündem
Ünlüler de koştu
Ünlüler de koştu Türkiye’nin en büyük katılımlı, kitlesel spor organizasyonu olan 35. Vodafone İstanbul Maratonu 100 bin kişinin katılımıyla önceki gün gerçekleşti.
17.11.2013 Gündem
PAMUK PRENSES VE YEDi CÜCELER
PAMUK PRENSES VE YEDi CÜCELER Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalı, müzikal oluyor.
26.01.2012 Cadde
“Eskiden ‘vay be aslan kıza bak’ derlerdi”
“Eskiden ‘vay be aslan kıza bak’ derlerdi” Roma ve Milanolu hemcinsleri gibi İstanbullu kadınların da ayağını Vespa yerden kesiyor. Vespa pazarlama müdürü Seda Çetmi kadın sürücülerin arttığını, müşterilerinin yüzde 35’inin kadınlar olduğunu söylüyor. Vespa’yı trafikten kaçış formülü olarak gören iş kadınlarına en çok Cihangir, Maslak, Bebek hattında rastlanıyor. Eskiden hayretle izlenen Vespalı kadınları artık yadırgayan pek olmuyor
5.08.2011 Cumartesi
FiLM KISA, KUTLAMA UZUN
FiLM KISA, KUTLAMA UZUN Önceki akşam W Otel’de düzenlenen Davidoff’un gecesinde ilk kısa filmini tanıtan Engin Altan Düzyatan, oldukca heyecanlıydı.
7.05.2011 Cadde
Podyumda Cin Ali esintisi
Podyumda Cin Ali esintisi Dördüncü kez düzenlenen İstanbul Fashion Week’in ikinci gününde ilginç tasarımlar dikkat çekti. Jale Hürdoğan’ın defilesinde Cin Ali baskılı penyeler dikkat çekti
5.02.2011 Cadde
MODA MARATONU BAŞLIYOR
MODA MARATONU BAŞLIYOR Istanbul Fashion Week bol sürprizli şovlarıyla adından söz ettirecek. Dört gün boyunca partileri, defileleriyle maratona hazır mısınız?
1.02.2011 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Akasya Aslıtürkmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.