4 kişinin öldüğü gölet faciası öncesi son fotoğraf
4 kişinin öldüğü gölet faciası öncesi son fotoğraf Afyonkarihisar Hocalar ilçesinde, liselilerin yıl sonu pikniğinde gölete düşen 2 öğrenciyi kurtaran, ancak kendileri boğulan 4 kişinin cenazeleri, ailelerine teslim edildi. Olaydan kısa süre önce, kurtarılan 2 öğrenciyle, ölen 2 kişinin gölet kenarında fotoğraf çekildikleri ortaya çıktı.
14.05.2023 Gündem
Afyonkarahisar’da piknik faciası: 4 ölü
Afyonkarahisar’da piknik faciası: 4 ölü Afyonkarahisar’da yıl sonu pikniğine giden 16 kişilik öğrenci gurubundaki bir öğrenci gölet üzerinde köprüde fotoğraf çektirmek isterken dengesini kaybederek suya düştü. Öğrenciyi kurtarmak için suya atlayan bir başka öğrenci ile servis şoförü ve bir vatandaş da boğularak hayatını kaybetti.
13.05.2023 Haberler
Afyonkarahisar’da piknik faciası: 4 ölü
Afyonkarahisar’da piknik faciası: 4 ölü Afyonkarahisar’da yıl sonu pikniğine giden 16 kişilik öğrenci grubundaki bir öğrenci gölet üzerinde köprüde fotoğraf çektirmek isterken dengesini kaybederek suya düştü. Öğrenciyi kurtarmak için suya atlayan bir başka öğrenci ile servis şoförü ve bir vatandaş da boğularak hayatını kaybetti.
13.05.2023 Gündem
Akdağ Tabiat Parkı Afyonkarahisar İlinde Nerede, Nasıl Gidilir? Giriş Ücreti Ve Adres Bilgileri
Akdağ Tabiat Parkı Afyonkarahisar İlinde Nerede, Nasıl Gidilir? Giriş Ücreti Ve Adres Bilgileri Akdağ Tabiat Parkı muhteşem manzarası ile doğaseverleri kendine hayran bırakmaktadır. Burada özellikle yaz aylarında yeşil ile mavinin muhteşem uyumunu görebilirsiniz. Akdağ Tabiat Parkı nerede, nasıl gidilir, giriş ücreti ve ziyaret saatleri gibi bilgileri merak ediyorsanız yazımızda bulabilirsiniz.
24.09.2020 Tatil