Akgül

Akgül

Son dakika akgül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan akgül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan akgül haber sayfamızda...

Akgül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.595 akgül haberi bulunmuştur.
Kahramanmaraş’ta vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim
Kahramanmaraş’ta vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki kızın boğazı kesilerek öldürüldüğü köyde sessizlik hakimken, küçük kızın mezarının üzerine bayram şekerleri bırakıldığı görüldü.
25.04.2024 Haberler
Vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim: Mezarına şekerler bırakıldı
Vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim: Mezarına şekerler bırakıldı  Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki kızın boğazı kesilerek öldürüldüğü köyde sessizlik hakimken, küçük kızın mezarının üzerine bayram şekerleri bırakıldığı görüldü.
25.04.2024 Gündem
14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü
14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü Korkunç olay Kahramanmaraş'ta yaşandı. 4 yaşındaki Sultan Akgül (4), amcasının oğlu A.A. (14) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.
24.04.2024 Gündem
Türk askeri heyetinden Yunanistan'a ziyaret
Türk askeri heyetinden Yunanistan'a ziyaret Türk askeri heyetinin Yunanistan 31'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaret ettiği..
21.04.2024 Gündem
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum Milli güreşçi Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda hedefinin ikinci kez altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.
18.04.2024 Güreş
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia İzmir’de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş" dedi.
14.04.2024 Gündem
İş adamının eşinden korkunç itirafı: Sevgilim 500 bin TL karşılığında tetikçi tuttu
İş adamının eşinden korkunç itirafı: Sevgilim 500 bin TL karşılığında tetikçi tuttu İzmir’de 49 yaşındaki iş adamı Mehmet Akgül, kamyonetinde başından vurulmuş olarak bulundu. Olayla ilgili Akgül’ün eşi A.A. (42), sevgilisi olduğu iddia edilen R.K. (35) ve tetikçi G.U. (45) gözaltına alındı. Şüphelilerden eşi A.A. hariç diğerleri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13.04.2024 Haberler
İş adamının eşinden korkunç itirafı: Sevgilim 500 bin TL karşılığında tetikçi tuttu
İş adamının eşinden korkunç itirafı: Sevgilim 500 bin TL karşılığında tetikçi tuttu İzmir’de 49 yaşındaki iş adamı Mehmet Akgül, kamyonetinde başından vurulmuş olarak bulundu. Olayla ilgili Akgül’ün eşi A.A. (42), sevgilisi olduğu iddia edilen R.K. (35) ve tetikçi G.U. (45) gözaltına alındı.  Şüphelilerden eşi A.A. hariç diğerleri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13.04.2024 Gündem
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu vurguladı.
12.04.2024 Skorer
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ndeki üst düzey teknolojik cihazlarla sporcuların gelişimine katkı sağlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu belirterek, merkezde yürütülen faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
12.04.2024 Gündem
Kütahya'da CHP'li Eyüp Kahveci mazbatasını aldı görevine başladı
Kütahya'da CHP'li Eyüp Kahveci mazbatasını aldı görevine başladı Kütahya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni önde tamamlayan ve MHP’nin itirazı üzerine geçersiz oyların yeniden sayılmasına rağmen sonucun değişmemesi üzerine başkan seçilen CHP'li Eyüp Kahveci, mazbatasını aldı.
7.04.2024 Gündem
Muhtarlık seçimi kavgası kanlı bitti: Ailemden 7 kişiyi bıçakladılar
Muhtarlık seçimi kavgası kanlı bitti: Ailemden 7 kişiyi bıçakladılar Ankara'da iki rakip muhtarın tarafları arasında çıkan bıçaklı kavgada 4'ü ağır toplam 23 kişi yaralandı. Jandarma ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
1.04.2024 Haberler
Muhtarlık seçimi kavgası kanlı bitti: Ailemden 7 kişiyi bıçakladılar
Muhtarlık seçimi kavgası kanlı bitti: Ailemden 7 kişiyi bıçakladılar Ankara'da iki rakip muhtarın tarafları arasında çıkan bıçaklı kavgada 4'ü ağır toplam 23 kişi yaralandı. Jandarma ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
1.04.2024 Gündem
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz!
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz! P&G, 'Yıldız Anneler' projesi kapsamında 10 paralimpik sporcumuz ve annesini de desteklediğini açıkladı. ‘Her alanda eşit görüyoruz’ misyonuyla hareket ettiklerini belirten P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Turnaoğlu, “Bunu kadın-erkek eşitliği olarak ele almıyoruz. Fiziksel engeli olan sporcuların da desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.
31.03.2024 Diğer
MSÜ sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu
MSÜ sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nda Türkiye 1'ncisi Mersin'den çıktı. 12-F sınıfı öğrencisi Halil Akgül, sayısal puan türünde 500 tam puan aldı.
21.03.2024 Eğitim
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması Teknoloji şirketlerinden BtcTurk, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak sporculara destek olmak amacıyla Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.
21.03.2024 Diğer
Tazminat davası reddedildi!
Tazminat davası reddedildi! Manga solisti Ferman Akgül, Redd grubu üyeleri Doğan Duru ve Güneş Duru ile Aylin Aslım’a açtığı davayı kaybetti.
21.03.2024 Kültür Sanat
Amasya'da 176 kişi MHP’ye geçti
Amasya'da 176 kişi MHP’ye geçti Amasya’da 176 kişinin MHP’ye katıldığı bildirildi. MHP rozeti takılan kişilerin farklı siyasi partilerden ayrılarak MHP saflarına geçtiği belirtildi.
11.03.2024 Gündem
AK Parti'li Kabaktepe: Murat Bey İstanbul'da rekorla kazanacak
AK Parti'li Kabaktepe: Murat Bey İstanbul'da rekorla kazanacak Yerel seçim çalışmaları kapsamında Şile’yi ziyaret eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “İlhan Bey Şile’de, Murat Bey de İstanbul’da rekor bir oyla kazanacak” dedi.
4.03.2024 Gündem
Acılı anneden korkunç iddialar! 5 kişi tarafından işkence gördü, aç susuz bırakılıp öldürüldü
Acılı anneden korkunç iddialar! 5 kişi tarafından işkence gördü, aç susuz bırakılıp öldürüldü Adana’da öldürüldükten sonra portakal bahçesinde gömülen genç kızın acılı annesi, kızının 5 kişi tarafından işkenceye uğrayıp, aç susuz bırakıldıktan sonra öldürüldüğünü öne sürdü.
4.03.2024 Gündem
Emniyet Müdürlüklerine yeni atamalar Resmi Gazete'de
Emniyet Müdürlüklerine yeni atamalar Resmi Gazete'de Emniyet Müdürlüklerine yapılan yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürlükleri’ne yeni atamalar gerçekleştirildi.
1.03.2024 Gündem
Bakan Bak'tan Başkent'te spor turu!
Bakan Bak'tan Başkent'te spor turu! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sincan Ankara Spor Kompleksi’ni incelemesinin ardından Eryaman Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi ve Keçiören Taha Akgül Spor Salonu’nda sporcularla buluştu.
1.03.2024 Diğer
Niğde’de iş merkezindeki güvenlik ağı hayat kurtardı
Niğde’de iş merkezindeki güvenlik ağı hayat kurtardı Niğde’de bir iş merkezinin 6’ncı katından apartman boşluğuna düşen çocuk, güvenlik filesi sayesinde beton zemine düşmekten kurtuldu.
29.02.2024 Haberler
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler Türkiye’de 24 saatte yaşları 32 ile 49 arasında değişen 8 kadın, şubat ayında da en az 25 kadın eşleri ya da eski eşleri tarafından öldürüldü. Öldürülme nedenleri ise kendi hayatlarına dair yeni karar almak istemeleri...
29.02.2024 Gündem
SAFİR DİZİSİ NEDEN FİNAL OLDU? Safir dizisi bitiyor mu, neden final yapıyor? Final bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor!
SAFİR DİZİSİ NEDEN FİNAL OLDU? Safir dizisi bitiyor mu, neden final yapıyor? Final bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor! Safir dizisi final bölümü ile ekranlara geliyor. Pazartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Safir dizisi hakkında final kararı verildi. Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Gizem Karaca ve Burak Berkay Akgül’ün paylaştığı Safir final yapıyor. Yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği, senaryosunu Burcu Över'in kaleme aldığı Safir dizisi 26 Şubat Pazartesi akşamı son bölümüyle izleyicisi karşısına çıkıyor. Peki, Safir dizisi neden bitiyor? Safir dizisi neden final oldu? İşte detaylar…
26.02.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Akgül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.