Hakkında çıkan 'öldü' haberlerinden bıkan Alpaslan Özmol harekete geçti!
Hakkında çıkan 'öldü' haberlerinden bıkan Alpaslan Özmol harekete geçti! Başrollerinde Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı'nın yer aldığı 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalara kazınan Alpaslan Özmol, hakkında yapılan 'Çaycı Hüseyin öldü' haberlerinden bıktı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan ünlü isim, konuyla ilgili harekete geçti.
18.07.2023 Cadde
‘Çaycı Hüseyin’ Alpaslan Özmol'un annesi son yolculuğuna uğurlandı!
‘Çaycı Hüseyin’ Alpaslan Özmol'un annesi son yolculuğuna uğurlandı! Yayınlandığı döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki ‘Çaycı Hüseyin’ karakteri ile tanınan, "Çaylarrrrrrr" şeklindeki repliği ile hafızalara kazınan Alpaslan Özmol'un annesi Vicdan Özmol (78), dün hayatını kaybetti. Bir süredir Alzheimer tedavisi gören Vicdan Özmol, Bursa’nın Gemlik ilçesinde toprağa verildi. Ekim 2021'de de babasını kaybeden oyuncu, son bir yılda ikinci kez tarifsiz acı yaşadı.
20.12.2022 Cadde
Çaycı Hüseyin'in annesi hayatını kaybetti
Çaycı Hüseyin'in annesi hayatını kaybetti Sosyal medyada sık sık ölüm haberleri çıkan ve bir anda TT olan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin 'Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol'un, annesi hayatını kaybetti. Acı haberi yapımcı Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
19.12.2022 Cadde
'Çaycı Hüseyin öldü' diyenler neden bu kadar acımasız?
'Çaycı Hüseyin öldü' diyenler neden bu kadar acımasız? Çaycı Hüseyin karakteriyle tanıdığımız Alpaslan Özmol'un öldüğü haberi, sosyal medyada yeniden trend oldu. Daha önce bu konu hakkında haklı rahatsızlığını dile getiren Özmol'un söyledikleri fark ediliyor ki yeterince iyi anlaşılamamış.
21.05.2020 Trend
Çaycı Hüseyin haklı: Mizah ölümle olmaz
Çaycı Hüseyin haklı: Mizah ölümle olmaz 'Çocuklar Duymasın' dizisiyle tanıdığımız Alpaslan Özmol hakkında sosyal medyada 'öldü' haberleri yayılmış. 'Çaycı Hüseyin' de isyan etmiş bu haberlere. Mizah ölümle olur mu? Olmaz! Olamaz!
6.03.2020 Geyik
'Çaycı Hüseyin' Alpaslan Özmol: Beni sürekli öldürüyorlar!
'Çaycı Hüseyin' Alpaslan Özmol: Beni sürekli öldürüyorlar! Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle ünlenen Alpaslan Özmol, sosyal medyada hakkında çıkan ‘öldü’ haberlerine isyan etti.
4.03.2020 Cadde
'Çaycı Hüseyin'den "ölmedim" çığlığı
'Çaycı Hüseyin'den "ölmedim" çığlığı Hakkında sık sık 'öldü' haberleri çıkan tiyatro ve dizi oyuncusu Alpaslan Özmol; namı değer 'Çaycı Hüseyin', ölmediğini ispat etmek için basın açıklaması yaptı.
27.08.2019 Cadde