SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI CANLI 14 HAZİRAN 2023 | Bugünkü gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları kaç lira? İşte hediyelik ve yatırımlık altın çeşitlerinde son durum
SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI CANLI 14 HAZİRAN 2023 | Bugünkü gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları kaç lira? İşte hediyelik ve yatırımlık altın çeşitlerinde son durum Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın ve diğer çeşitler ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? Gün içinde altın almak ve ya bozdurmak isteyenler için canlı altın kuru grafiği haberimizde.
14.06.2023 Bilgi Rehberi
ALTIN FİYATLARI YORUM 24 OCAK 2023 || Altın ne kadar? Altın hesaplama: çeyrek, yarım, gram altın fiyatı
ALTIN FİYATLARI YORUM 24 OCAK 2023 || Altın ne kadar? Altın hesaplama: çeyrek, yarım, gram altın fiyatı Altın fiyatları yatırımcıların yakın takibinde. Son dönemde sert hareketlilik gösteren ve rekor üstüne rekor kıran gram altın bugün 1.170 liradan açılış yaptı. En çok tercih edilen yatırım aracı olan altında durum ne olacak merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatı, yarım altın fiyatı, gram altın fiyatında son durum ne? İşte 24 Ocak altın fiyatlarında son durum.
24.01.2023 Bilgi Rehberi
CANLI TAKİP: Altın fiyatları düştü mü, bugün ne olur? 6 Aralık Güncel Altın gram, çeyrek, yarım, tam bugün ne kadar?
CANLI TAKİP: Altın fiyatları düştü mü, bugün ne olur? 6 Aralık Güncel Altın gram, çeyrek, yarım, tam bugün ne kadar? Altın fiyatlarındaki yükseliş eğilimi devam ediyor. Yeni haftanın ilk gününde hızlı bir yükseliş gösteren gram altın fiyatı 1.077 liradan alıcı buluyordu. Bugün ise ibre tersine döndü. Gram altın şu dakikalarda 1.058 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını fiyatı ne kadar oldu? İşte 6 Aralık altın fiyatlarında son durum.
6.12.2022 Bilgi Rehberi
Güncel altın fiyatları 4 Ocak: Gram altın kaç tl, altın fiyatları düştü mü?
Güncel altın fiyatları 4 Ocak: Gram altın kaç tl, altın fiyatları düştü mü? Altın fiyatları yeni yılda ne kadar oldu? Ocak ayının ilk haftasında gram altın fiyatı yükseldi mi? Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki iniş çıkışları yakından takip ediyor. Gram altın fiyatı 4 Ocak Salı günü 769,93 lira işlem görüyor. Peki, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatı ne kadar?
4.01.2022 Ekonomi
Altın fiyatı bugün 2020: Gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın ne kadar? Tam altın fiyatı ve canlı altın kuru
Altın fiyatı bugün 2020: Gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın ne kadar? Tam altın fiyatı ve canlı altın kuru Altın kaç TL oldu? Gram altın fiyatı 2020 bugün sorgusu en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. Özellikle evlenecek vatandaşlar olma üzerek büyük bir kesim günlük altın fiyatlarını araştırıyor. Tam altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL?
22.11.2020 Ekonomi
23 Eylül canlı altın kuru... Gram ve çeyrek altın fiyatları...
23 Eylül canlı altın kuru... Gram ve çeyrek altın fiyatları... Altın fiyatları ağustos ayında rekor üstüne rekor kırarken eylül ayında dalgalı bir seyir izliyor. Gram altın şu sıralar 466 liradan işlem görürken ONS altın 1885 dolar civarlarında... İşte canlı altın kuru ve güncel altın fiyatları...
23.09.2020 Ekonomi