Lise öğrencilerine bıçaklı saldırı
Lise öğrencilerine bıçaklı saldırı Ankara’da 4 lise öğrencisi, sınıf arkadaşları olan iki öğrencinin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Şikayetçi olmamaları yönünde tehditler aldıkları iddia edilen 4 öğrenci saatlerce yaralı halde okulda bekledi. Olay, dün sabah saatlerine Çankaya ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Anıttepe Anadolu Lisesi’nde öğretim gören E.Y., E.E.K., K.P. ve A.Y.’nin cep telefonlarına “Okula gelme” diyen mesajlar atıldı. Neler olduğunu anlamayan öğrenciler, okulda kendi sınıflarından 2 şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Saatlerce yarasını gizledi Sınıfa ilk giren E.Y., bir anda arkadaşlarının saldırısına uğradı ve ayağından bıçak yarası aldı. Bu olayı kimseye söylememesi, aksi takdirde daha kötü şeyler olabileceği yönünde tehditler alan E.Y., yarasının üzerine kendi imkanlarınca tampon yapıp, öğle saatlerine kadar kimseye haber vermedi. Saldırgan öğrenciler, daha sonra okulun konferans salonunda önünü kestikleri K.P.’yi yaralarken, E.K.K.’ya lavaboda, A.Y.’ye de sınıfta saldırıda bulundu. Henüz 18 yaşın altındaki 4 öğrenci, kesici aletle vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Çocukları tehdit ettiler Saldırgan öğrencilerden sürekli tehditler alan, yaralı 4 çocuk, bir süre okul müdürüne haber veremedi. Daha sonra birbirlerinden cesaret alan 4 yaralı arkadaş, müdürün odasına çıkarak olayı anlattı. Okul müdürü bunun üzerine velilere haber verdi. Okula gelen veliler çocukları hemen Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Acil bölümüne getirdi. Hastanede yapılan müdahalenin ardından darp raporu alan öğrenciler, daha sonra taburcu oldu. “2 arkadaşımız tarafından ortada hiç bir sorun olmamasına rağmen bıçaklandık” İlk saldırıya uğrayan ve bacağından yaralanan E.Y., Anıttepe Anadolu Lisesi'nde okuduğunu belirterek, "Yanımda duran iki arkadaşımla birlikte başımıza talihsiz bir olay geldi. Okulda 2 tane arkadaşımız tarafından ortada hiç bir sorun olmamasına rağmen bıçaklandık. Bizim o
11.09.2019 Yaşam
Başkent'e şehit ateşi düştü
Başkent'e şehit ateşi düştü Hakkari Şemdinli'de el bombasının patlaması sonucu şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Ferhat Muratoğlu'nun Ankara'daki baba ocağına acı haber verildi. Şehit Er Muratoğlu'nun Ankara'nın Altındağ İlçesi Karapürçek semtinde bulunan baba ocağına şehit haberinin ulaşmasın ardından mahalle Türk bayrakları ile donatıldı. Altındağ Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehidin evinin önüne taziye çadırı kuruldu. 23 yaşındaki Şehit Muratoğlu'nun yaklaşık 3 senedir görev yaptığı öğrenildi. Bir buçuk ay önce izne geldiği ve en son dün ailesi ile görüştüğü öğrenilen şehidin 2 kardeşinin olduğu bildirildi. Şehidin yarın Ankara'da toprağa verileceği kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
29 Haziran 2017 Türkiye Ve Dünya Gündemi
29 Haziran 2017 Türkiye Ve Dünya Gündemi 29 Haziran 2017 Türkiye Ve Dünya Gündemi
11.09.2019 Haberler
"Herkes sever, biz ölürüz..."
"Herkes sever, biz ölürüz..." Bir Ankaragücü taraftarı sosyal medyada paylaştığı video ile bir anda futbolseverler arasında meşhur olmayı başardı.
29.09.2016 Futbol
Grönland'da devasa bir kütle koptu
Grönland'da devasa bir kütle koptu Buzullardaki erimeye dikkat çekmeyi amaçlayan yönetmen James Balog, Grönland'daki belgesel çekimleri sırasında devasa büyüklükte bir kütlenin ana karadan kopuşunu görüntüledi. "Manhattan büyüklüğünde bir parçanın gözlerinizin önünde kopuşunu seyrediyor gibisiniz" diyen Balog, bu sahneyi çekebilmek için haftalarca beklediğini söyledi.Yaklaşık 7.5 kübik kilometre hacminde bir parçanın Ilulissat buzulundan ayrıldığını söyleyen Balog, bu sırada ortaya çıkan sesin de ürpertici olduğu yorumunda bulundu.
11.09.2019 Haberler
Ya Dünya dönmeseydi...
Ya Dünya dönmeseydi... Üzerinde yaşadığımız gezegen kendi çevresinde dönmeyi durdursaydı ne olurdu? İşte şaşırtıcı cevap...
20.07.2010 Populer Bilim

Benzer Haber Etiketleri