Anne dizisi final bölümünde Şule, Cengiz'i vurdu!
Anne dizisi final bölümünde Şule, Cengiz'i vurdu! Anne dizisi dün akşam final yaparak ekranlara veda etti. Anne dizisi final bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Cengiz tarafından darp edilen Turna, hastanelik oldu. Anne dizisi final bölümünde ise Şule, Cengiz'İ vurdu.
21.06.2017 Gündem
Anne 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Anne 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Anne 32. son bölüm ile dün akşam izleyenleri ile buluştu. Salı akşamları ekrana gelen Anne dizisi 32. son bölüm ardından Zeynep yıllar sonra Gönül'e anne dedi. Peki ekrana gelen son bölüm ardından Anne 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
14.06.2017 Gündem
Anne dizisi son bölümünde dengeler değişti! (Anne 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)
Anne dizisi son bölümünde dengeler değişti! (Anne 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?) Star TV'nin sevilen dizisi Anne yine heyecan dolu bir bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Son bölümün hemen ardından merakla beklenen Anne 29. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Farklı hikayesi ile dikkat çeken Anne dizisinde bu hafta Sinan'dan intikam almak isteyen Cengiz, hain bir planını devreye soktu. Cengiz, Zeynep'i kaçırarak tüm dengeleri değiştirdi...
17.05.2017 Gündem