Genç kız tartıştığı annesini bıçakladı
Genç kız tartıştığı annesini bıçakladı İstanbul Esenyurt’ta bir anne ile kızı arasında çıkan tartışmada ortalık kan gölüne döndü. Birlikte yaşadıkları evde başlayan tartışma bıçaklı saldırıya dönüşürken, yaralı kadın kendini sokağa atarak kurtardı. Kanlar içerisinde yere yığılan anne ise çevredeki vatandaşlara “Allah rızası için ambulans çağırın” derken, yaşanan o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.06.2022 Haberler
Muğla'da bir kişi annesini bıçaklayarak öldürdü
Muğla'da bir kişi annesini bıçaklayarak öldürdü Muğla'nın Datça ilçesinde Hasan Oben Pullu (29) çıkan tartışmanın ardından annesi Atiye Pullu'yu (54) önce boğdu daha sonra 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Annesinin cesedinin başında bekleyen Pullu, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.
26.08.2021 Haberler
Annesini 15 kez bıçaklayarak yaraladı
Annesini 15 kez bıçaklayarak yaraladı Manisa'nın Kula ilçesinde, K.A. (18), sokak ortasında annesi Ummuhan A.'yı (53) 15 kez vücudunun farklı yerlerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Ummuhan A. hastanede tedaviye alınırken, K.A. polise teslim oldu. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamera görüntülerine anbean yansıdı.
20.01.2020 Haberler
Evlat dehşeti! Annesini sırtından bıçakladı
Evlat dehşeti! Annesini sırtından bıçakladı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde tartıştığı annesini bıçakla sırtından yaraladığı ileri sürülen kişi, gözaltına alındı.
2.08.2019 Gündem
Annesini bıçaklayıp 6 aylık bebeğini balkondan attı
Annesini bıçaklayıp 6 aylık bebeğini balkondan attı Ankara’da psikolojik rahatsızlığı bulunduğu iddia edilen Özlem T., annesini bıçakladıktan sonra 6 aylık kız bebeğini balkondan attı. Beton zemine çakılarak ağır yaralanan bebek ve anneannesi hastanede tedaviye alındı. Ankara’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kadın, önce annesini bıçakladı sonra 6 aylık kız bebeğini 2. kattan attı. Olay, Altındağ ilçesinde bulunan 185 Sokak’ta akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu ve bu sebepten dolayı tedavi gördüğü öğrenilen Ö.T. adlı kadın, bir anda sinir krizi geçirdi ve 6 aylık bebeğini kucağına alarak balkona çıktı. Ö.T.’yi sakinleştirmek için annesi geldi. Sinirine hakim olamayan Ö.T., eline geçirdiği bıçakla annesini sırtından bıçaklayıp balkona kilitledikten sonra 6 aylık kız bebeği ile diğer balkona geçti. Kanlar içinde kalan anne komşulardan yardım istedi. Annenin çığlıklarını duyan komşular durumu hemen ilgili yerlere iletti. Olay yerine kısa sürede intikal eden polis ekipleri, kadının kucağındaki bebeği aşağı atacağını fark edince durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri de olay yerine çok kısa bir süre içinde intikal etti. İtfaiye erlerini gören kadın, bir süre gülerek aşağı baktı. Ekipler hemen mutfak balkonunda yaralı olan anneye oradan almak için harekete geçti ve açılır merdivenin yardımıyla balkona ulaştı. Ekiplerin balkona çıktığını gören Ö.T., kucağındaki 6 aylık bebeği bir anda 2. kattan aşağı attı. Beton zemine çakılan bebek ağır şekilde yaralanırken, elinde bıçak taşıyan anne Ö.T. kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. 6 aylık kız bebek ve anneannesi, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Annesi ve ağabeyini bıçakladı
Annesi ve ağabeyini bıçakladı Elazığ'da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 28 yaşındaki Mücahit Yıldız, tartıştığı annesi İpek Kılıç ve ağabeyi Suat Yıldız'ı bıçakla yaraladı.
21.09.2017 Gündem
Annesi ve ağabeyini bıçakladı
Annesi ve ağabeyini bıçakladı Elazığ'da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 28 yaşındaki Mücahit Yıldız, tartıştığı annesi İpek Kılıç ve ağabeyi Suat Yıldız'ı bıçakla yaraladı.
21.09.2017 Gündem
Babası ile tartıştı, annesini bıçakladı
Babası ile tartıştı, annesini bıçakladı GAZİANTEP'te, babasıyla tartışan 21 yaşındaki Maksut Yıldırım, araya girmek isteyen annesi 41 yaşındaki Fatma Yıldırım'ı bıçakla yaraladı.
4.09.2008 Gündem