Kayseri'de aranan 26 şahıs yakalandı
Kayseri'de aranan 26 şahıs yakalandı Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; hakkında kesinleşmiş 20 yıl 7 ay hapis cezası bulunan şahısla birlikte çeşitli suçlardan aranan 26 kişi yakalandı.
7.11.2022 Haberler
4 ayrı suçtan aranan kadın, derin dondurucudan çıktı
4 ayrı suçtan aranan kadın, derin dondurucudan çıktı Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda, hakkında 4 farklı suçtan arama kaydı bulunan bir kadın, çalışır vaziyetteki derin dondurucudan çıkartıldı.
30.10.2022 Haberler
43 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı
43 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı Kayseri'de, çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 43 yıl 5 ay hapis cezası bulunan F.Ç. (38), polis ekiplerince saklandığı müstakil evin bahçesinde yakalandı.
27.08.2022 Haberler
30 ayrı suçtan 37 yıl hapis cezası olan şahıs gardıropta yakalandı
30 ayrı suçtan 37 yıl hapis cezası olan şahıs gardıropta yakalandı Aksaray'da otomobille çarparak öldürdüğü köpeğin sahibi Musa Y. (49) ile tartışan Süleyman Altundağ (35), daha sonra da evini kurşunladı. Ardından 3 arkadaşı ile eve zorla giren Altundağ, komşuların müdahalesiyle kaçtı.
28.06.2022 Haberler
Kanepenin altındaki çukurda yakalandı
Kanepenin altındaki çukurda yakalandı Manisa'da, birçok suçtan hakkında arama kararı bulunan G.K. (40), jandarmanın operasyonuyla evindeki kanepenin altında saklandığı çukurda yakalanarak gözaltına alındı.
31.08.2021 Haberler
Her yerde aranan suç ailesi, Kahramanmaraş'ta yakalandı
Her yerde aranan suç ailesi, Kahramanmaraş'ta yakalandı Hırsızlık suçundan aranan Bülent Durmuş (41) ile eşi Perihan Durmuş (37) ve oğulları Erol D. (20) ile M.D., (15) Kahramanmaraş'ta polis tarafından yakalandı. Toplamda 69 suç kaydı olan aileden Bülent Durmuş ile eşi Perihan Durmuş'un aynı zamanda cezaevi firarisi ve haklarında kesinleşmiş hapis cezaları olduğu ortaya çıktı.
19.07.2020 Haberler
Antalya'da aranan bir şüpheli iki polisi yaraladı!
Antalya'da aranan bir şüpheli iki polisi yaraladı! Antalya’da aranan şüpheli, kendisini durdurmaya çalışan 2 polis memurunu bıçaklayarak yaraladı. Bacağından vurulup, etkisiz hale getirilen şüpheli ve polisler, hastaneye kaldırıldı. Tedavi sonrası şüpheli, emniyete götürülecek.
8.07.2020 Haberler
Adana'da aranan hükümlü pansiyonda yakalandı
Adana'da aranan hükümlü pansiyonda yakalandı Adana'da uyuşturucu ticareti yapma suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi pansiyonda yakalandı.
30.06.2020 Haberler
Ülke genelinde 'aranan şahıslar' operasyonu... 2546 gözaltı!
Ülke genelinde 'aranan şahıslar' operasyonu... 2546 gözaltı! Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince eş zamanlı düzenlenen operasyonlar kapsamında çeşitli suçlardan aranan 2 bin 546 kişi yakalandı.
27.11.2019 Gündem
150 yıl hapisle aranıyordu... Yakalandı!
150 yıl hapisle aranıyordu... Yakalandı! Denizli'de çeşitli suçlardan 150 yıldan fazla kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Akif Civli, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı. Adliyeye sevk edilirken kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Çekmeyin lan beni. Haberiniz olsun yakında çıkarım. Size de bir kıyak yaparım" diyen Civli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
11.09.2019 Haberler
Aranan şahıslara şafak vakti baskın
Aranan şahıslara şafak vakti baskın Adana’da çeşitli suçlarla aranan şahıslara yönelik şafak vakti düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, aranan şahıslara yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda, hırsızlık, adam yaralama ve gasp gibi suçlardan arana çok sayıda kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü.
11.09.2019 Haberler
Samsun'da aranan şahıslara operasyon: 11 gözaltı
Samsun'da aranan şahıslara operasyon: 11 gözaltı Samsun'da haklarında çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan ve arama kararı çıkartılan şahıslara yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Samsun il merkezinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Çok sayıda adrese baskın düzenleyen polis, hakkında "silahlı gasp" suçundan 15 yıl 11 ay hapis cezası bulunan Cumhur K.'yi (27), "kasten adam öldürme" suçundan 7 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası bulunan Onur C.G.'yi (20), "hırsızlık" suçundan 5 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Ercan Ş.'yi (29), "yaralama" suçundan 5 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan Aykut Ç.'yi (27), "çocuğun cinsel istismarı" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Orhan K.K.'yi (27), "hırsızlık" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Şerafet B.'yi (58), "silahla tehdit ve uyuşturucu madde kullanmak" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan Mahir D.'yi (28), "yaralama" suçundan 11 ay 7 gün hapis cezası bulunan Musa K.'yi (26), "reşit olmayanla cinsel ilişki, uyuşturucu madde, hükümlü ve tutuklunun kaçması suçlarından ifadesi ve toplam 4 bin 500 lira para cezası" bulunan Ufuk G.'yi (38), "hırsızlık" suçundan ifadesi bulunan Berat E.B.'yi (19) ve "fuhuş" suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan Hüseyin O.'yu (36) yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 11 kişi Samsun Adliyesine sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
23 yıl 9 ay hapisle aranan şahıs garson polisler tarafından yakalandı
23 yıl 9 ay hapisle aranan şahıs garson polisler tarafından yakalandı Silahlı yağma, tehdit ve hırsızlık gibi 16 ayrı suçtan 23 yıl 9 ay hapis cezası alan ve cezaevinden firar eden hükümlü kafede nargile içerken garson polisler tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Cemalpaşa Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, silahlı yağma, tehdit ve hırsızlık gibi 16 ayrı suçtan 23 yıl 9 ay hapis cezası Emrah A. cezaevine girdi. Ancak bir süre sonra açık cezaevine geçen hükümlü kaçtı. Adıyaman'da yaşayan hükümlünün cezaevi firarisi olduğu için aranması çıkınca 81 il emniyet müdürlüğündeki polisler alarma geçti. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri hükümlünün Adana'da olduğunu ve Ordu Caddesi'nde bir kafeye sık sık gelip burada nargile içtiğini belirledi. Polis nargile bağımlısı olan hükümlünün geldiği kafe etrafında simitçi, ayakkabı boyacısı olarak önlem aldı. Bir polis ise kafeye garson olarak girdi. Bir süre hükümlüyü takip eden polis daha sonra onu nargile içerken yakaladı. Hükümlüye garson polis olduğunu söyleyince hükümlü şaşırarak "siz beni nasıl buldunuz" tepki verdi. Hükümlü emniyete getirilip işlemleri yapıldıktan sonra önce adliyeye daha sonrada cezaevine götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Manavgat’ta şüpheli paketten aranan şahıs çıktı
Manavgat’ta şüpheli paketten aranan şahıs çıktı Antalya'nın Manavgat ilçesinde PTT önünde telefon kulübelerinin yanında uzun süre alınmayan valizler şüpheli paket paniği yaşanmasına neden oldu. Ali Badem isimli güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik önlemi aldığı sırada gelen ve valizlerin kendisine ait olduğunu söyleyen şahsın polis tarafından aranan başka bir Ali Badem olduğu belirlendi. Gözaltına alınan valizlerin sahibi Ali Badem çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Antalya Caddesi üzerinde bulunan PTT Manavgat Şubesi önünde şüpheli paket paniği yaşandı. PTT önündeki telefon kulübelerinin yanına bırakılan ve uzun süre alınmayan valizler, PTT güvenlik görevlisi Ali Badem tarafından tarafından emniyete bildirildi. PTT binası önüne gelen polisler, valizlerin yakınındaki vatandaşları uzaklaştırdıktan sonra bant çekerek vatandaşların olay yerine girmelerini engellemeye çalıştı. Bu sırada PTT’den çıkan bir şahıs valizlerin kendisine ait olduğunu, PTT’den para gönderirken işlerinin uzadığını belirterek polislerle birlikte valizleri açtı. Valizlerde şahısa ait kıyafetler çıktı. Şahsın kimlik kontrolünü yapan polisler ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak’ suçundan arandığının belirlenmesi üzerine adının Ali Badem olduğu belirlenen şahsı valizlerle birlikte Şelale Polis Karakoluna götürdü. Ali Badem, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderildi. Hem güvenlik görevlisi, hem de valizlerin sahibinin Ali Badem olması ise kısa süreli karışıklığa sebep oldu.
11.09.2019 Yaşam
Kendini arayan polisin otomobilini kundakladı
Kendini arayan polisin otomobilini kundakladı Aydın’ın Efeler ilçesinde, hakkında mala zarar verme suçundan 5 buçuk yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İsa Yaşar, Aranan Şahıslar Büro Amiri İbrahim Kanyılmaz’ın polis otomobiline saldırı gerçekleştirdi. Güvenlik güçleri kaçan İsa Yaşar'ı yakalamak için çalışma başlattı.
13.11.2017 Gündem
Adana’da 500 polisle operasyon: 15 gözaltı
Adana’da 500 polisle operasyon: 15 gözaltı Adana’da çeşitli suçlardan hapis cezası kesinleşmiş kişilere yönelik yapılan operasyonda 15 kişi yakalandı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro ekiplerince, çeşitli suçlardan hapis cezası kesinleşmiş kişilere yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. ‘500 polisle eş zamanlı baskın’ Özel Hareket polisinin de desteği ile 500 polisle daha önceden belirlenen 47 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Mahallelerde zırhlı ekip aracı gidip güvenlik önlemi aldı, ardından özel hareket polisleri uzun namlulu silahla çevrede güvenlik önlemi aldı. Söz konusu şahısların evlerine özel hareket polisleri koçbaşlarıyla kapıları kırarak içeri girdi. Polis şahısların evlerini didik didik aradı. Operasyonda "kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, hırsızlık, yaralama, dolandırıcılık, uyuşturucu ticareti, güvenin kötüye kullanılması, kumar için yer ve imkan sağlama, mala zarar verme, ruhsatsız silah ve mermi bulundurma ve resmi belgede sahtecilik" suçlarından kesinleşmiş hapis cezası olan 15 şahıs yakalandı.
11.09.2019 Haberler
Adana'da aranan şahıslara özel harekatlı baskın
Adana'da aranan şahıslara özel harekatlı baskın Adana'da kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıslara yönelik özel harekat polisinin katılımıyla şafak vakti baskın düzenlendi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, haklarında 8 yıla kadar hapis cezası bulunan çok sayıda kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Polis, aranan şahısların saklandığı evleri tek tek belirleyerek operasyon için düğmeye bastı. Özel harekatla birlikte 250 polisin katılımıyla sabahın ilk saatlerinde operasyon düzenledi. Terörle Mücadele (TEM) ve Özel Harekat şubelerinin de destek verdiği operasyonda evlerde arama yapan ekipler, uyuşturucu, yağma, hırsızlık suçlarından hapis cezası alan 15 kişiyi evlerinde yakaladı. Operasyonda bir kişi, kaçmaya çalışırken komşunun damında yakalanırken hükümlüler işlemlerinin tamamlanması için emniyete getirildi. Hükümlülerin daha sonra adliyeye götürüleceği öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
PKK/KCK'dan aranan şahıs yakalandı
PKK/KCK'dan aranan şahıs yakalandı Adana'nın Ceyhan ilçesinde polise molotof attığı ve terör örgütü PKK/KCK üyesi olduğu iddiasıyla aranan şahıs yakalandı
14.03.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri