Jupiter'de UFO kazası! Dünya şaşkın
Jupiter'de UFO kazası! Dünya şaşkın Güneş sisteminin en büyük gezegeni, dünyayı meteor yağmurlarından koruyan Jupiter'de kayıtlara geçen gizemli ışık dünya medyasında ilk haber oldu.
6.09.2023 Dünya
Bu kareyi paylaşıp 'uzaylılar gerçek' dedi: Buzlukta olmalarına rağmen çürümüşlerdi
Bu kareyi paylaşıp 'uzaylılar gerçek' dedi: Buzlukta olmalarına rağmen çürümüşlerdi 76 yaşında psişik güçleri olduğunu iddia eden Uri Geller isimli kişi, uzaylıların gerçek olduğunu öne sürerek onlara dair bir fotoğraf paylaştı. Söz konusu kare kısa sürede dünyada ses getirdi.
17.08.2023 Dünya
Son dakika... İsrail'in en gizli yeri ayan beyan ortaya çıktı!
Son dakika... İsrail'in en gizli yeri ayan beyan ortaya çıktı! Son dakika haberlere göre, Tel Aviv'in sır gibi sakladığı yerlerin uydu görüntüleri dün itibariyle ortalığa saçıldı. Uzmanlar, önemli istihbaratlarının eline önemli bilgilerin geçmesinin yanı sıra başka bir riskin de altını çizdi.
28.10.2021 Dünya
Gizemli üste karanlık sırlar! Hepsi ortaya saçılıyor
Gizemli üste karanlık sırlar! Hepsi ortaya saçılıyor ABD'nin gizli testlerini yürüttüğü ünlü 51. Bölge'nin çok yakınında, 52. Bölge isimli başka bir gizemli tesise dair detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Son dönemde üste nükleer faaliyetin arttığı da gelen haberler arasında.
17.10.2021 Dünya
Her şey bir şakayla başladı!
Her şey bir şakayla başladı! Üç bini aşkın insan tuvalet veya market gibi hiçbir tesisin bulunmadığı noktada buluştu, yeryüzünün en gizemli bölgesine doğru koştu. Ancak kimse içeri giremedi.
21.09.2019 Dünya
51. Bölge'yi istila etme amacıyla açılan Facebook sayfası kapatılmalı mıydı?
51. Bölge'yi istila etme amacıyla açılan Facebook sayfası kapatılmalı mıydı? Facebook'ta, ABD'nin Hava Kuvvetleri'ne bağlı olan 51. Bölge'yi istila etmek amacıyla kurulan bir etkinlik sayfası vardı. Etkinliğin adı ve açıklaması her ne kadar geyik amaçlı olduğunu kanıtlasa da, ilginin beklenenden çok daha fazla olması yetkililerde tedirginlik yarattı. 2 milyonu aşan muhtemel katılımcı sayısı ve 51. Bölge'nin bulunduğu Nevada'da 15 bin kişilik bir buluşma ayarlanması, grubun sonu oldu.
6.08.2019 Trend
51. Bölge'ye yakın yerde UFO benzeri bir cisim tespit edildi
51. Bölge'ye yakın yerde UFO benzeri bir cisim tespit edildi ABD'nin gizli üssü Area 51 ya da 51. Bölge esrarını halen koruyor. Bölgeye kimse sokulmuyor ve içinde ne olduğunu bilen yok. Geçtiğimiz günlerde ise 51. Bölgeye yakın bir yerde UFO benzeri cisim tespit edildi.
19.11.2018 Populer Bilim
51. Bölge ya da Area 51 hakkında merak ettikleriniz: Uzaylılar gerçekten var mı?
51. Bölge ya da Area 51 hakkında merak ettikleriniz: Uzaylılar gerçekten var mı? ABD'nin gizli üssü Area 51 ya da 51. Bölge esrarını halen koruyor. Bölgeye kimse sokulmuyor ve içinde ne olduğunu bilen yok. Body Bushman isimli 51. Bölge'de çalışan bilim adamı ise ölmeden önce çektiği videoyla ABD'nin büyük bir sırrını ortaya çıkardı.
29.08.2018 Populer Bilim
51. Bölge ve Roswell UFO vakasında yeni detaylar ortaya çıktı
51. Bölge ve Roswell UFO vakasında yeni detaylar ortaya çıktı ABD'nin Nevada Çölü'nde yer alan gizemli askeri üssü 51. Bölge'nin bugüne kadar çekilen en net görüntüleri yayınlandı. Roswell UFO vakası ile ilgili detayların da bir askeri üste saklandığı öne sürüldü.
13.03.2018 Diğer
"Dünyanın en gizli tesisi" gözler önünde!
"Dünyanın en gizli tesisi" gözler önünde! Dünyanın en gizli noktalarından biri olan ve ABD'de Nevada Çölü'nde bulunan "Area 51"in -51. Bölge-, yıllar içerisinde geçirdiği değişim, uydu fotoğrafları ile gözler önüne serildi. İsmi hep komplo teorileri, dünya dışı yaşam formları ve UFO'larla birlikte alınan "çok gizli" uzay üssü olduğu iddia edilen "Area 51" filmlere ve romanlara da konu oldu. ABD hükümeti ise, tesisin askeri uçak testi için kullanıldığını açıklamıştı. Komplo teorisyenleri bu açıklamayı yeterli bulmayıp, tesisin 1970'lerden bu yana gizli uzaylı teknoloji üssü olduğu iddiasını öne sürüyorlar. Şimdi ise, arama devi Google'ın yayınladığı uydu fotoğrafı serisi, tesisin geçtiğimiz 32 yıl içerisinde nasıl gelişip, genişlediğini gösteriyor. 1984 yılında çekilen ilk uydu fotoğrafından, 2016 yılına kadar tesisdeki değişiklikler de bu fotoğraflarla gözler önüne seriliyor. Uydu görüntüleriyle, 32 yıl içerisinde tesisin genişlediği, uçak pistlerinin uzayıp, sayısının arttığı göze çarparken, üssün batısında yer alan dağın içine doğru da sürekli bir kazı yapıldığı dikkat çekiyor. 51. Bölge kadar, bu kazı sitesinin de işlevi büyük merak uyandırdı. 51. Bölge'ye bakan bir tepeye bile, halkın girişinin engellenmiş olması, Google tarafından sağlanan bu fotoğrafları daha da merak uyandırıcı hale getiriyor.
11.09.2019 Haberler
Dünyanın en gizli askeri tesisi böyle görüntülendi
Dünyanın en gizli askeri tesisi böyle görüntülendi Dünyanın en gizli noktalarından biri olan ve ABD'de Nevada Çölü'nde bulunan "Area 51"in -51. Bölge-, 32 yıl içinde geçirdiği müthiş değişim ve gelişme uydu fotoğrafları ile gözler önüne serildi.
6.12.2016 Dünya
Dünyanın en gizemli yeri!
Dünyanın en gizemli yeri! Area 51 olarak bilinen dünyanın en gizemli bölgesinde neler olup bitti? UFO iddiası gerçek mi?
15.06.2011 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri