Arifiye

Arifiye

Son dakika Arifiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arifiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arifiye haber sayfamızda...

Arifiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 668 arifiye haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas- İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas- İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını belirterek, “Sivas-Ankara YHT hattını kullanan vatandaşlarımızın taleplerini doğrultusunda çalışmalarımızı tamamladık. 483 yolcu kapasitesine sahip setler ile işletilecek ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul-Sivas arasında seferleri başlatıyoruz.” dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Sakarya seçim sonuçları! Kazanan isim AK Parti adayı Yusuf Alemdar oldu
Sakarya seçim sonuçları! Kazanan isim AK Parti adayı Yusuf Alemdar oldu Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı'nın adayı AK Partili Yusuf Alemdar seçildi. İlçelerde ise AK Parti 8, Yeniden Refah Partisi (YRP) 3, Büyük Birlik Partisi (BBP) 2, CHP, MHP ve İYİ Parti 1'er belediye başkanlığını kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 ARİFİYE SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Sakarya Arifiye Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ARİFİYE SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Sakarya Arifiye Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Sakarya Arifiye Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Arifiye ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Sakarya Arifiye Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Arkadaşlarına gösterdiği tabanca ölüm
Arkadaşlarına gösterdiği tabanca ölüm Sakarya’da, arkadaşlarına gösterdiği ruhsatlı tabancası, elindeyken ateş alınca, başına mermi isabet eden Mustafa Eraydın (49), hayatını kaybetti.
28.02.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu Yeniden Refah Partisi, adaylıkları kesinleşen 1'i büyükşehir 3 il ile 53 ilçe olmak üzere 56 belediye başkan adayını daha duyurdu.
18.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı! 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu seyahat etti
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı! 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman- Konya- Ankara, Karaman - Konya- İstanbul YHT hattı ile seyahat rekoru kırıldığını ifade edip 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcunun seyahat ettiği bilgisini paylaştı.
7.01.2024 Ekonomi
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Bu da fenomen pazarcı! Kadınlar pazara gelip stres atıyor
Bu da fenomen pazarcı! Kadınlar pazara gelip stres atıyor Sakarya ve Düzce’de pazarcılık yapan Mevlüt Akın, işine kattığı müzikli şovlarla vatandaşları kendine hayran bırakıyor. Videoları sosyal medyada 1 milyonun üzerinde izlenen ve 500 bin takipçisi bulunan Akın, vatandaşlardan tam not alıyor.
21.12.2023 Haberler
Bakanlık açıkladı! 1 milyon 142 bin yolcu seyahat etti
Bakanlık açıkladı! 1 milyon 142 bin yolcu seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yaptığı yazılı açıklamada, “Turuncu Masa’dan 52 bin 50 yolcu yararlandı, ‘Erişebilirlik Belgesi’ almış havalimanı sayısı 40’a yükseldi, ‘Millî Tren Projesi’ engelli bireylerin kullanımına göre projelendirildi, Demiryolu ‘Erişilebilir Ulaşım’ çalışmaları ile 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcu seyahat etti” dedi.
3.12.2023 Ekonomi
Düğün dönüşü katliam gibi kazada can verdiler! Alkollü sürücü tutuklandı
Düğün dönüşü katliam gibi kazada can verdiler! Alkollü sürücü tutuklandı Ordu’da 2 otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Saniye Sarıcı (85) ile Arifiye Gelen'in (68), yakınlarının düğünü sonrası döndükleri ortaya çıktı. 4 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin gözaltına alınan ve alkollü olduğu belirlenen sürücü Tayfur Dündar (45) tutuklandı.
30.10.2023 Gündem
Türkiye’nin bölgesel trenleri milyonları taşıyor
Türkiye’nin bölgesel trenleri milyonları taşıyor Türkiye’nin farklı bölgelerinde yakın ve orta uzaklıktaki şehirlerarasında hizmet veren bölgesel trenler, ekonomik, konforlu ve güvenli bir taşımacılık hizmeti ile iş ve eğitim amaçlı seyahatlerin vazgeçilmez ulaşım aracı olarak tercih ediliyor.
28.10.2023 Ekonomi
“Anahat trenleriyle Anadolu’yu karış karış keşfedin”
“Anahat trenleriyle Anadolu’yu karış karış keşfedin” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu “Günde ortalama 44 bin yolcuya hizmet veren konvansiyonel anahat ve bölgesel trenler, ülkemizin dört bir köşesine ekonomik ve rahat seyahat imkânı sağlarken, iç turizme de önemli katkılarda bulunuyor”dedi.
28.10.2023 Ekonomi
Sakarya'da korkutan patlama! İşçiler dışarı kendilerini zor attı
Sakarya'da korkutan patlama! İşçiler dışarı kendilerini zor attı Sakarya’nın Arifiye ilçesinde bir fabrikada otomasyon sistemlerinin bulunduğu kısımda patlama meydana geldi. Olayda 1 kişi yaralandı.
26.10.2023 Gündem
Kızının nişan gününde fenalaşmıştı! Babadan kahreden haber
Kızının nişan gününde fenalaşmıştı! Babadan kahreden haber Sakarya’nın Arifiye ilçesinde kızının nişan gününde kalp krizi geçiren 58 yaşındaki Erdoğan Çapoğlu, 1 hafta sonra hayatını kaybetti.
11.10.2023 Gündem
3 yıl önce cinayet işlemişti, Gürcistan’da yakalandı
3 yıl önce cinayet işlemişti, Gürcistan’da yakalandı 3 yıl önce Sakarya’nın Arifiye ilçesinde servis şoförü Emin Memigüven’i silahla öldürerek kayıplara karışan İ.C. (50) İnterpol ile yapılan ortak çalışma neticesinde Gürcistan’da yakalandı.
27.09.2023 Gündem
Düğünde artan pilavı yiyen 17 kişi hastanelik oldu
Düğünde artan pilavı yiyen 17 kişi hastanelik oldu Sakarya’nın Arifiye ilçesinde düğün sonrasında artan pilavı yiyen 8’i çocuk olmak üzere toplam 17 kişi gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye başvurdu.
4.09.2023 Gündem
Otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı
Otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı Sakarya’nın Arifiye ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
14.08.2023 Haberler
Otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı
Otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı Sakarya’nın Arifiye ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
14.08.2023 Gündem
Fabrikada zehirlenme şüphesiyle 47 işçi hastaneye başvurdu
Fabrikada zehirlenme şüphesiyle 47 işçi hastaneye başvurdu Sakarya’nın Arifiye ilçesi 1. OSB’de faaliyet gösteren bir fabrikada öksürük ve solunumda sıkıntı sebebi ile hastanelere başvuran işçi sayısı 47’ye yükseldi. İşçileri zehirleyen maddenin ise çamaşır suyu ise tuz ruhunun karışımından meydana gelen gaz olduğu ortaya çıktı.
11.07.2023 Haberler
Fabrikada zehirlenme şüphesiyle 47 işçi hastaneye başvurdu
Fabrikada zehirlenme şüphesiyle 47 işçi hastaneye başvurdu Sakarya’nın Arifiye ilçesi 1. OSB’de faaliyet gösteren bir fabrikada öksürük ve solunumda sıkıntı sebebi ile hastanelere başvuran işçi sayısı 47’ye yükseldi. İşçileri zehirleyen maddenin ise çamaşır suyu ise tuz ruhunun karışımından meydana gelen gaz olduğu ortaya çıktı.
11.07.2023 Gündem
Fabrikada solunum sıkıntısı yaşayan 15 işçi hastaneye kaldırıldı!
Fabrikada solunum sıkıntısı yaşayan 15 işçi hastaneye kaldırıldı! Sakarya’da elektrik fabrikasında çalışan 15 işçi, solunum sıkıntısı ve öksürük şikayetiyle hastaneye gitti. İşçilerin tedavileri devam ederken, neden rahatsızlandıklarıyla ile ilgili çalışma başlatıldı.
10.07.2023 Gündem
12 kentte alarm! Meteoroloji il il sayarak uyardı
12 kentte alarm! Meteoroloji il il sayarak uyardı Meteoroloji'den gelen son dakika tahminlerine göre bugün aralarında İstanbul'un da bulunduğu 12 kentte kuvvetli yağış uyarısı var. 4 il için "sarı", 8 kent içinse "turuncu" alarm verildi.
8.07.2023 Gündem
4 gündür haber alınamayan gençten acı haber geldi
4 gündür haber alınamayan gençten acı haber geldi Sakarya’da kendisinden dört gündür haber alınamayan 32 yaşındaki genç, Serdivan ilçesinde bulunan bir apartta ölü olarak bulundu.
16.06.2023 Gündem
Türkiye'yi sarsan İzmitli 4 yamyam! 'Çocuğun kalbini yedi', olayı mektup çözdü
Türkiye'yi sarsan İzmitli 4 yamyam! 'Çocuğun kalbini yedi', olayı mektup çözdü Kocaeli'nin İzmit ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşanıyordu. Gazetelerde kocaman puntolarla atılmış 'Yamyamlar bir çocuğun kalbini yedi' manşetini görenler, yazanları yutkunarak okudu. Ortada kayıp olan 2 kişi vardı ve 11 yaşındaki çocuğun ifadelerine göre Türk vatandaşı olan 4 Senegalli olayın merkezindeydi. Tüm gerçeği ise aylar sonra gelen bir mektup ortaya çıkardı.
15.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arifiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.