GİZEM BAĞDAÇİÇEK KAÇ YAŞINDA KİMDİR? Gizem Bağdaçiçek neden gözaltına alındı, tutuklandı mı?
GİZEM BAĞDAÇİÇEK KAÇ YAŞINDA KİMDİR? Gizem Bağdaçiçek neden gözaltına alındı, tutuklandı mı? Gizem Bağdaçiçek, Asayiş Büro ekipleri tarafından müstehcenlik suçlamalası ile gözaltına alındı. Bu gelişme sonrasında Gizem Bağdaçiçek kimdir sorusu gündeme geldi. OnlyFans hesabından müstehcen içerik paylaşımlarında bulunan Gizem Bağdaçiçek tutuklandı mı, son durum nedir?
8.12.2023 Bilgi Rehberi
22 adrese fuhuş operasyonu... Çok sayıda kişi yakalandı
22 adrese fuhuş operasyonu... Çok sayıda kişi yakalandı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü cezaevine gönderildi.
8.02.2020 Gündem
İstanbul’da özel harekat destekli narkotik operasyonu yapıldı
İstanbul’da özel harekat destekli narkotik operasyonu yapıldı İstanbul Narkotik polisi Beyoğlu’nda özel harekat polislerinin de desteğiyle önceden belirlenen 8 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.  Evin çatısında uyuşturucu madde ele geçirildi Operasyonda polis ekipleri, İstiklal Mahallesi Büyük Yokuş Sokak üzerindeki bir eve özel harekat polisleriyle baskın düzenledi. Dairede yapılan aramalar sonucunda evin çatısına saklanmış çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, çok sayıda şahıs da gözaltına alındı. Bölgede otomatik silahlarla önlem alan ekipler kuş uçurtmadı. Cadde ve sokaklardaki vatandaşlar ise didik didik arandı. Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alınmak üzere Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.
11.09.2019 Haberler