Tuzla Piyade Okulu’nda yangın! MSB'den açıklama geldi
Tuzla Piyade Okulu’nda yangın! MSB'den açıklama geldi Gelen son dakika haberine göre; Tuzla Piyade Okulu yerleşkesinde bulunan 41’inci Bakım Onarım Müdürlüğü Ar-Ge bölümünde yer alan mühimmat deposunda meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Yangın, olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı. Konuyla ilgili MSB'den açıklama geldi.
8.04.2022 Gündem
Son dakika... İzmir’de askeri alanda yangın!
Son dakika... İzmir’de askeri alanda yangın! İzmir’in Bayraklı ilçesinde askeri alanda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangına 3 helikopterin yanı sıra karadan da müdahale edildi. Yangın kontrol altına alındıç
4.08.2020 Gündem
İstanbul Kenan Evren Kışlası’nda korkutan yangın
İstanbul Kenan Evren Kışlası’nda korkutan yangın İstanbul Maltepe’de bulunan Kenan Evren Kışlası’ndaki otluk alanda yangın çıktı. Yangın kısa sürede geniş alana yayılırken, gökyüzünü dumanlar kapladı. Yanan otluk alan havadan görüntülendi.İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
1.08.2020 Haberler
Hasdal'da beton mikseri askeri alana uçtu
Hasdal'da beton mikseri askeri alana uçtu Eyüpsultan Kemerburgaz Yolu'nda kontrolden çıkan beton mikseri yeşillik alanı aşıp telleri de parçaladıktan sonra askeri alana uçtu. Kazada yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.
4.12.2019 Gündem
Hasdal'da beton mikseri askeri alana uçtu
Hasdal'da beton mikseri askeri alana uçtu Eyüpsultan Kemerburgaz Yolu'nda kontrolden çıkan beton mikseri yeşillik alanı aşıp telleri de parçaladıktan sonra askeri alana uçtu. Kazada yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.
4.12.2019 Gündem
İstanbul'da korkutan yangın
İstanbul'da korkutan yangın İstanbul, Çekmeköy'de askeri bölgedeki ormanlık alanda yangın çıktı.
22.11.2019 Gündem
Son dakika... İstanbul'da korkutan yangın
Son dakika... İstanbul'da korkutan yangın İstanbul, Çekmeköy'de askeri bölgedeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.
22.11.2019 Gündem
KKTC'de askeri alanda patlama
KKTC'de askeri alanda patlama Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Girne'nin doğusunda bulunan askeri bölge içerisindeki cephanelikte çıkan yangın ve sonrasındaki patlamalar nedeniyle bölgenin izole edilerek soğutmaya bırakıldığını, şu anda herhangi bir riskli durumun söz konusu olmadığını söyledi.
12.09.2019 Haberler
Kars’ta askeri bölgedeki yangın kontrol altına alındı
Kars’ta askeri bölgedeki yangın kontrol altına alındı Kars'ta askeri bölge içindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, Çakmak Batı Kışla Hatıra ormanında bilinmeyen bir nedenden çıkan yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve TOMA sevk edildi. Geniş alanda otların tutuşmasıyla büyüyen yangın Çakmak Batı Kışlaya yaklaştı. İtfaiye ve TOMA’ların giremediği alanı söndürme çalışmalarını ise askerler yürüttü. Kışladaki askerler eline geçirdiği kürek, kazma ve benzeri malzemelerle yangına müdahale etti. Çakmak Batı Kışla’ya çok sayıda ambulans sevk edildi. Bölgeye AFAD ekipleri de intikal etti. Çakmak Batı Kışla’daki yangın yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.
11.09.2019 Haberler
Konya'da şüpheli paket alarmı!
Konya'da şüpheli paket alarmı! Edinilen bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Necip Fazıl Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi üzerinde askeri alan ve park yakınında bulunan kaldırımda unutulan bir çantadan şüphelenen vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, şüpheli çantanın etrafını güvenlik çemberine alarak caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. Bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek çantada inceleme yaptı. Daha sonra fünye ile kontrollü bir şekilde patlatılan çantadan kıyafet çıktı. Yapılan incelemenin ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.
11.09.2019 Haberler
Konya’da fünyeyle patlatılan şüpheli çantadan kıyafet çıktı
Konya’da fünyeyle patlatılan şüpheli çantadan kıyafet çıktı Konya’da askeri alan yakınında bulunan bir cadde üzerine bırakılan şüpheli çanta bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı. Edinilen bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Necip Fazıl Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi üzerinde askeri alan ve park yakınında bulunan kaldırımda unutulan bir çantadan şüphelenen vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, şüpheli çantanın etrafını güvenlik çemberine alarak caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. Bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek çantada inceleme yaptı. Daha sonra fünye ile kontrollü bir şekilde patlatılan çantadan kıyafet çıktı. Yapılan incelemenin ardından cadde yeniden trafiğe açıldı. Şüpheli paketi görerek haber veren genç kız ise, “Oturuyorduk. Amcamın arabası park halindeydi. Çanta yanındaydı. Sonra babama söyledim. Sonra arabayı çektik ve polisi aradık” şeklinde konuştu.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri