Avcı

Avcı

Son dakika avcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan avcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan avcı haber sayfamızda...

Avcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.221 avcı haberi bulunmuştur.
Trabzonspor'da rota Türkiye Kupası!
Trabzonspor'da rota Türkiye Kupası! Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Karadeniz derbisinde Samsunspor’a deplasmanda 3-1 mağlup olan Trabzonspor’da moraller bozuldu.
6.05.2024 Trabzonspor
Nesneler üzerinden geçmişe yolculuk
Nesneler üzerinden geçmişe yolculuk “100 Kitap 100 Nesne”, Cumhuriyet’in ilk 100 yılına nesneler üzerinden mercek tutan alternatif bir tarih ansiklopedisi. Okuru yakın tarihin gündelik ve siyasal yaşamına götürüyor…
5.05.2024 Kültür Sanat
Abdullah Avcı: Bu bir ölüm kalım maçı değildir!
Abdullah Avcı: Bu bir ölüm kalım maçı değildir! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Samsunspor maçını değerlendirdi.
4.05.2024 Trabzonspor
'Ezel' oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi! Gözler Cansu Dere'yi aradı
'Ezel' oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi! Gözler Cansu Dere'yi aradı Yayınlandığı dönem ilgiyle izlenen 'Ezel' dizisinin oyuncuları, yapımın ikinci yönetmeni Cem Karcı'nın doğum günü için bir araya geldi. Ekibin paylaştığı fotoğraflar kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken, Cansu Dere'nin yokluğu dikkat çekti.
4.05.2024 Cadde
Karadeniz'de kritik randevu! Trabzonspor'da hedef 3 puan
Karadeniz'de kritik randevu! Trabzonspor'da hedef 3 puan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında bugün Samsunspor’un konuğu olacak. Ligde 3. sıraya yerleşen bordo-mavili takım, Karadeniz derbisinden galibiyetle ayrılarak yükselişini devam ettirmek istiyor.
4.05.2024 Trabzonspor
Karadeniz derbisi kapalı gişe! Biletlerin tamamına yakını satıldı
Karadeniz derbisi kapalı gişe! Biletlerin tamamına yakını satıldı Samsunspor 12 yıl sonra Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak. Derbi için satışa çıkan 30 bin 548 biletin tamamına yakını satıldı.
3.05.2024 Samsunspor
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın tarihi hedefi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın tarihi hedefi! Abdullah Avcı, lig ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadığı Trabzonspor’da saygı gördüğünün altını çizdi, “Türkiye Kupası şu an önemli hedeflerden biri. Kulüp tarihinde bütün kupaları almış bir teknik adam olarak anılmak istiyorum” dedi.
3.05.2024 Trabzonspor
Abdullah Avcı sağlık ekibinin önemine vurgu yaptı
Abdullah Avcı sağlık ekibinin önemine vurgu yaptı Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, KTÜ'de düzenlenen sempozyomda açıklamalarda bulundu.
2.05.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Paul Onuachu'ya yakın markaj!
Trabzonspor'dan Paul Onuachu'ya yakın markaj! Şampiyonluk hedefiyle güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Trabzonspor’da Paul Onuachu’nun mutlaka takımda tutulması planlanıyor.
2.05.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Samsunspor maçı mesaisi başladı!
Trabzonspor'da Samsunspor maçı mesaisi başladı! Süper Lig'in 35'inci haftasında Samsunspor ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor hazırlıklarına start verdi.
1.05.2024 Trabzonspor
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer müjdesi: Anlaştığımız oyuncular var
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer müjdesi: Anlaştığımız oyuncular var Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile teknik direktör Abdullah Avcı, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Trabzonspor
Süper Lig'de tek yabancı teknik adam Marcus Gisdol
Süper Lig'de tek yabancı teknik adam Marcus Gisdol Trendyol Süper Lig’deki 20 takım arasında yabancı teknik adam tarafından çalıştırılan tek ekip olarak Samsunspor kaldı.
30.04.2024 Samsunspor
Panathinaikos'ta Fatih Terim elindeki telefonu fırlattı! Ayrılık sinyali
Panathinaikos'ta Fatih Terim elindeki telefonu fırlattı! Ayrılık sinyali Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Aris maçında çok sinirlendi. Tecrübeli teknik direktör elindeki telefonu fırlattı. Öte yandan Fatih Terim maçın ardından taraftarlar tarafından protesto edildi. Tecrübeli teknik adam maçın ardından yaptığı röportajda flaş açıklamalarda bulundu.
29.04.2024 Dünyadan Futbol
Bundesliga'da küme düşen ilk takım Darmstadt oldu!
Bundesliga'da küme düşen ilk takım Darmstadt oldu! Bundesliga'nın 31'inci haftasında Heidenheim'a 1-0 mağlup olan Darmstadt küme düştü.
28.04.2024 Almanya Bundesliga
Selçuk İnan: Çok basit goller yemek bize yakışmadı!
Selçuk İnan: Çok basit goller yemek bize yakışmadı! Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Trabzonspor'a 4-2 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
28.04.2024 Gaziantep FK
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Denis Dragus cevabı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Denis Dragus cevabı! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK maçını değerlendirdi.
28.04.2024 Trabzonspor
Uğurcan Çakır: Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz!
Uğurcan Çakır: Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz! Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi Uğurcan Çakır, Gaziantep FK maçının ardından konuştu.
28.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'dan unutulmaz geri dönüş! Gaziantep FK yıkıldı
Trabzonspor'dan unutulmaz geri dönüş! Gaziantep FK yıkıldı Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Gaziantep FK'yı 4-2'lik skorla geçti.
28.04.2024 Trabzonspor
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
28.04.2024 Diğer
Trabzonspor'un transfer listesi belli oldu! Yıldız oyuncuyla anlaşma tamam
Trabzonspor'un transfer listesi belli oldu! Yıldız oyuncuyla anlaşma tamam Transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, listesini belirledi. İşte bordo-mavili ekibin gündeminde yer alan yıldızlar...
28.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor içeride huzur arıyor!
Trabzonspor içeride huzur arıyor! Evindeki son 2 iç saha maçından yenilgiyle ayrılan Trabzonspor, Gaziantep karşılaşmasıyla bu kötü tabloyu tersine çevirmek istiyor. İkinci kez taraftarından yoksun olarak sahaya çıkacak.
28.04.2024 Trabzonspor
‘Lüks bir fakirlik, seçkin mahrumiyet, stilize garibanlık’
‘Lüks bir fakirlik, seçkin mahrumiyet, stilize garibanlık’ Murat Menteş, yazarlarla “Derde Deva Randevu”lara devam ediyor. Biz de dördüncü kitap vesilesiyle yazarlardan biraz öğüt alalım istedik...
28.04.2024 Kültür Sanat
Aleyna Tilki ile denize giren Serel Yereli: İkimizi de 'ne açar' dedik, Boğaz açtı!
Aleyna Tilki ile denize giren Serel Yereli: İkimizi de 'ne açar' dedik, Boğaz açtı! Şarkıcı ve oyuncu Serel Yereli, önceki gün sevgilisi Oğul Avcı ile Akmerkez'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yereli, geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki ile Boğaz'da denize girmesiyle ilgili konuştu.
27.04.2024 Cadde
Trabzonspor’un jokeri Batista Mendy!
Trabzonspor’un jokeri Batista Mendy! Trabzonspor’un sezon başında Fransa’nın Angres takımından transfer ettiği Batista Mendy, hem savunmada hem de orta sahada forma giyerek bordo-mavili takımın jokeri oldu.
26.04.2024 Trabzonspor
'İstilacı tür' endişesi
'İstilacı tür' endişesi Antalya'da amatör balıkçılığı geliştirmek ve balık popülasyonunu artırmak için gündeme gelen yapay resif yapımında ilk adım atıldı.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Avcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.