BAYRAMDA AVM'LER AÇIK MI? Kurban Bayramı süresince AVM'ler çalışıyor mu, saat kaça açık? AVM açılış saati nedir?
BAYRAMDA AVM'LER AÇIK MI? Kurban Bayramı süresince AVM'ler çalışıyor mu, saat kaça açık? AVM açılış saati nedir? Bayramda AVM'lerin açık olup olmadığı araştırılan konular arasında bulunuyor. 28 Haziran tarihinde Kurban Bayramı'nın 1.günü idrak edilecek. Arefe günü ve bayramda AVM'lerin çalışma durumu ise merak konusu. Peki bayramda AVM'ler açık mı, saat kaça kadar açık?
28.06.2023 Bilgi Rehberi
AVM'ler açık mı, kaçta kapanacak? Hafta sonu AVM'lerde saat değişikliği oldu mu? Bugün AVM'ler saat kaça kadar açık?
AVM'ler açık mı, kaçta kapanacak? Hafta sonu AVM'lerde saat değişikliği oldu mu? Bugün AVM'ler saat kaça kadar açık? İstanbul'da önümüzdeki birkaç gün daha şiddetli kar yağışının etkili olacağı söylendi. Valilik'ten uyarılar peş peşe geldi. Hafta sonu olması nedeniyle de AVM'ler hakkında merak edilen sorular oldu. AVM'ler açık mı, kaçta kapanacak? Hafta sonu AVM'lerde saat değişikliği oldu mu? Bugün AVM'ler saat kaça kadar açık? İşte AVM'ler hakkında bilinmesi gerekenler...
20.03.2022 Gündem
AVM'ler açıldı mı? AVM'ler saat kaçta açılıp kaçta kapanıyor?
AVM'ler açıldı mı? AVM'ler saat kaçta açılıp kaçta kapanıyor? Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan corona virüs nedeniyle Türkiye'de de birçok tedbir alındı.Kapalı olan AVM'lerin açılmasıyla ile ilgili karar alındı. AVM'lerin çalışma saatleri ise gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki AVM çalışma saatleri nedir? AVM'ler saat kaçta açılıp kaçta kapanacak?
13.05.2020 Gündem