Van Gölü semalarından yükselen dolunay hayran bıraktı
Van Gölü semalarından yükselen dolunay hayran bıraktı Bitlis'in Ahlat ilçesinde akşam saatlerinde Van Gölü semalarında beliren dolunay, görenleri adeta hayran bıraktı. Havanın parçalı bulutlu olması nedeniyle bazen bulutların arasına girerek yükselen dolunay seyrine doyumsuz görüntüler oluşturdu. Dolunay'ın ağaç dalları, uçan kuşlar ve cami minareleri ile oluşturduğu manzaralar estetik görüntüler oluştururken Türkiye’nin en büyük gölü olan Van Gölü'nde adeta geceyi gündüze çevirdi. Kartpostallık görüntülerin ortaya çıktığı manzara ise görenleri mest etti.
10.10.2022 Haberler
Ahlat'ta ‘Yeni Ay’ hayran bıraktı
Ahlat'ta ‘Yeni Ay’ hayran bıraktı Bitlis'in Ahlat ilçesinde gün batımı sonrası beliren yeni ay ilerleyen saatlerde gökyüzünün kararmasıyla daha belirginleşti. Yeni Ay'ın gökyüzünde oluşturduğu görüntü hayranlık uyandırırken fotoğraf tutkunları da oluşan güzel görüntüyü fotoğraflamaya çalıştı.
2.09.2022 Haberler
Yılın son Süper Ay'ı
Yılın son Süper Ay'ı Bu yılın son 'Süper Ay'ı, İstanbul'un simgeleriyle bir araya gelince seyri hoş görüntüler ortaya çıktı. Salı gecesi başlayan Süper Ay, yarın akşama kadar izlenebilecek.
7.05.2020 Haberler
İstanbul’da 'Süper Ay' böyle görüntülendi
İstanbul’da 'Süper Ay' böyle görüntülendi Ay’ın Dünya’ya en yakın konumda olduğu, normalden daha parlak gözlemlenen ‘Süper Ay’ İstanbul’da bu akşam görüntülendi. Gökdelenler arasında “Evde kal” yazısıyla görüntülenen Süper Ay, renkli görüntüler oluşturdu
8.04.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri