Ayşen

Ayşen

Son dakika Ayşen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ayşen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ayşen haber sayfamızda...

Ayşen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.131 ayşen haberi bulunmuştur.
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim'
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim' 'Adını Feriha Koydum', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Güllerin Savaşı', 'Evlilik Hakkında Her Şey' ve 'Yasak Elma' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Barış Kılıç, ortaokul son sınıftayken hoşlandığı Ayşen isimli kızın doğum gününde yaşadığı olayı anlattı.
20.04.2024 Cadde
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Belediye şoförü çift hem hayat, hem iş arkadaşı
Belediye şoförü çift hem hayat, hem iş arkadaşı Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde 7 yıl önce, halk otobüsü şoförü olarak işe başlayan Ayşen Acar (48), 4 yıl önce meslektaşı Erdal Acar (47) ile evlendi. Kullandığı otobüslerin bakımını ihmal etmediği için belediye bünyesinde bulunan 2 elektrikli halk otobüsünün birini kullanan Ayşen Acar, "İşimizi çok seviyoruz. Gündüz otobüs kullanırken akşamları ise evimin yemeği ve temizliği ile ilgileniyorum" dedi.
14.04.2024 Gündem
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir?
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir? Kemal Sunal klasikleri arasında yer alan Şark Bülbülü filmi, 1979 yapımı sinema filmidir. Filimin başrollerinde Sunal'ın yanı sıra Ayşen Cansev ve Ayşen Gruda yer alıyor. Şark Bülbülü filmi oyuncuları kim?
10.04.2024 Bilgi Rehberi
AVANAK ABDİ KONUSU VE OYUNCULARI: Avanak Abdi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
AVANAK ABDİ KONUSU VE OYUNCULARI: Avanak Abdi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi? Avanak Abdi filmi konusu ve oyuncularıyla merak ediliyor. Başrolünde Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı yerli komedi filmi olan filmde, Abdi isimli afiş asan bir gencin, ses sanatçısı Nevin'e olan aşkı ele alınıyor. 1978 yapımı olan Avanak Abdi filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Peki, Avanak Abdi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
8.04.2024 Bilgi Rehberi
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı'
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı' İstanbul Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde boğulan Emirhan Erdönmez’in acılı ailesi konuştu.
27.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüdü
Bakan Işıkhan: Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüdü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “2023 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüme ile AB ülkeleri arasında en çok büyüyen ülke oldu. Dolar bazında milli gelir, Türkiye tarihinde ilk kez 1 trilyon doları aştı. Kişi başına milli gelir de, 13 bin 110 dolarla, tarihin en yüksek düzeyini gördü" dedi.
23.03.2024 Gündem
'Bu yüzyılı, emeğin, üretimin, çalışmanın yüzyılı yapacağız'
'Bu yüzyılı, emeğin, üretimin, çalışmanın yüzyılı yapacağız' Bakan Işıkhan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu yüzyılı, emeğin, üretimin, çalışmanın yüzyılı yapacağız inşallah. Ülkemizin gücü büyük ölçüde yerel yönetimlerimizin gücünden geliyor. Kalkınma yerelden başlar hakikatine istinaden yerelde ne kadar güçlü olursak genel icraatlarımızın da o derece güçlü olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.
23.03.2024 Ekonomi
Bitcoin ile uyuşturucu ödemesi! Adli emanet memurunun yaptıkları şoke etti
Bitcoin ile uyuşturucu ödemesi! Adli emanet memurunun yaptıkları şoke etti Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm vurgusu! 'Şehirlere gidip tek tek rica ediyorum'
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm vurgusu! 'Şehirlere gidip tek tek rica ediyorum' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehir’e geldi. Eskişehir Valiliği bahçesinde Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Bakan Özhaseki’yi AK Parti Eskişehir milletvekilleri Fatih Dönmez, Ayşen Gürcan ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Nebi Hatipoğlu karşıladı. Vali Aksoy’u makamında ziyaret ederek kentte yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Bakan Özhaseki, ardından AK Parti İl Başkanlığına geçti.
12.03.2024 Haberler
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm vurgusu! 'Şehirlere gidip tek tek rica ediyorum'
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm vurgusu! 'Şehirlere gidip tek tek rica ediyorum' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehir’e geldi. Eskişehir Valiliği bahçesinde Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Bakan Özhaseki’yi AK Parti Eskişehir milletvekilleri Fatih Dönmez, Ayşen Gürcan ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Nebi Hatipoğlu karşıladı. Vali Aksoy’u makamında ziyaret ederek kentte yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Bakan Özhaseki, ardından AK Parti İl Başkanlığına geçti.
12.03.2024 Gündem
Genç kadınlara umut oldular
Genç kadınlara umut oldular ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ projesi bu yıl depremzede kız çocukları için düzenlendi. Sekiz güçlü kadından ilham alınarak hazırlanan tasarımlardan elde edilen yaklaşık 1 milyon lira, TOG burs fonuna aktarıldı.
10.03.2024 Cadde
Kadınların yüzyılı
Kadınların yüzyılı İzmir siyaset, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerin önde gelen kadın yöneticileri, fırsat eşitliği için güçbirliği ilan etti. İşte İzmirli kadınların, Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları.
9.03.2024 Ege
Bakan Bayraktar, 'Oyun değiştirici etkisi olabilecek kadar ehemmiyetli' diyerek açıkladı: Dünya klasmanında ilk 5'e sokacak
Bakan Bayraktar, 'Oyun değiştirici etkisi olabilecek kadar ehemmiyetli' diyerek açıkladı: Dünya klasmanında ilk 5'e sokacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Beylikova ilçesinde keşfedilen nadir toprak elementlerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Türkiye için oyun değiştirici etkisi olabilecek kadar ehemmiyetli bir faaliyet olacak. Bütün dünyanın gözünü çevirdiği, bütün dünyada herkesin sorduğu Beylikova'da nadir toprak elementleri madeni, Türkiye’yi de açıkçası dünya klasmanında ilk 5’e sokacak faaliyetlerden, çalışmalardan bir tanesi" dedi.
6.03.2024 Ekonomi
AK Parti adayı Hatipoğlu, Eskişehir'de uygulamak istediği projeleri açıkladı
AK Parti adayı Hatipoğlu, Eskişehir'de uygulamak istediği projeleri açıkladı AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, seçilmesi halinde kente uygulamak istediği projelerini açıkladı.
5.03.2024 Gündem
Keşke 14 Mayıs’tan önce yapsalardı
Keşke 14 Mayıs’tan önce yapsalardı İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, düzenlediği basın toplantısında CHP’nin aday belirleme sürecinde ‘yapay zeka’ kullanmasının sorulması üzerine Zorlu, “Teknolojilerin siyasete uyarlanması faydalı bir şey, keşke bu anlayışı 14 Mayıs’tan önce kaygılarımızı ortaya koyduğumuzda yapsalardı” dedi.
20.02.2024 Gündem
Kentle bütünleşmiş bir Anadolu müzesi
Kentle bütünleşmiş bir Anadolu müzesi Yüksel Erimtan’ın kültürel mirası korumak amacıyla 60 yıllık emeği ile oluşturduğu arkeoloji koleksiyonunu barındıran Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi, geçmişin ve bugünün değerlerini yaşatan bir kültür ve eğitim potası.
19.02.2024 Arkeoloji
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
Oyun oynadığı sırada ortadan kayboldu! Foseptik çukurunda 5 saat
Oyun oynadığı sırada ortadan kayboldu! Foseptik çukurunda 5 saat Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı kırsal Sarıçam Mahallesi’nde kayıp olarak aranan çocuk yaklaşık 7 metre derinliğindeki foseptik çukurunda bulundu. İhbar üzerine köye gelen jandarma ekipleri, gözünü kırpmadan 7 metre derinliğindeki çukura özel yöntemle inip küçük Aras’ı ölümden kurtardı.
14.02.2024 Gündem
Avanak Abdi oyuncuları kimler, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
Avanak Abdi oyuncuları kimler, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi? Avanak Abdi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Başrolünde Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı yerli komedi filmi olan filmde, Apdi isimli afiş asan bir gencin, ses sanatçısı Nevin'e olan aşkı ele alınıyor. Avanak Apdi, 1978 yapımıdır. Peki, Avanak Abdi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
12.02.2024 Bilgi Rehberi
Özel okulun kitap farkı talebine yargıdan ret
Özel okulun kitap farkı talebine yargıdan ret Antalya'da yaşayan Ayşen Yalman, özel okula giden oğlunun kitap farkı ücretine itiraz ederek, Tüketici Hakem Heyeti'ne yaptığı başvuruda haklı bulundu. Karara itiraz eden özel okul yönetimi, davayı kaybetti. Okulun aradaki farkı kendisine ödeyeceğini söyleyen Yalman, "Okul yönetimlerinin pervasızlıklarına velilerin duruşu açısından bu davanın önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.
9.02.2024 Ekonomi
15 yaşındaki Sıla'nın canını almıştı! 24 ay taksitli cezada yeni gelişme
15 yaşındaki Sıla'nın canını almıştı! 24 ay taksitli cezada yeni gelişme Muğla’da otomobili ile yaya geçidinde Sıla Akgül'e (15) çarparak ölümüne neden olup, aldığı 3 yıl 4 ay hapis cezası 24 ay taksitle ödenmek üzere 24 bin 300 lira para cezasına çeviren tutuksuz sanık Tolga Yağcı (29), dosyanın istinafta bozuldu. Yağcı yeniden yargılanacak.
30.01.2024 Gündem
Hababam Sınıfı Tatilde filmi oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Tatilde filmi oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Hababam Sınıfı film serisinin dördüncüsü olan Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yılında film severlerin karşısına çıktı. Filmin başrollerinde Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen yer alıyor. Hababam Sınıfı'nda bu kez kız öğrenciler de yer alıyor. Peki, Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi?
29.01.2024 Bilgi Rehberi
İYİ Parti İBB Başkan Adayı Kavuncu'dan Beyoğlu'na ziyaret
İYİ Parti İBB Başkan Adayı Kavuncu'dan Beyoğlu'na ziyaret İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Beyoğlu'nu ziyaret etti.
26.01.2024 Gündem
Hababam Sınıfı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı oyuncuları ve karakterleri
Hababam Sınıfı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı oyuncuları ve karakterleri Hababam Sınıfı filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Rıfat Ilgaz'ın Hababam Sınıfı romanından uyarlanan 1975 çıkışlı Türk yapımı olan Hababam Sınıfı filminin yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in üstleniyor. Peki, Hababam Sınıfı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı oyuncuları ve karakterleri…
22.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Ayşen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.