Ayşenur Balcı

Ayşenur Balcı

Son dakika Ayşenur Balcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ayşenur Balcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ayşenur Balcı haber sayfamızda...

Ayşenur Balcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 95 ayşenur balcı haberi bulunmuştur.
'İşte Benim Stilim' ile ünlenen Ayşenur Balcı'nın büyük değişimi
'İşte Benim Stilim' ile ünlenen Ayşenur Balcı'nın büyük değişimi TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Ayşenur Balcı, parasını estetiğe harcadı. Balcı'nın yıllar içerisindeki değişimi herkesi şaşırttı.
29.09.2021 Cadde
Bayrakla salona girdi, gözyaşları sel oldu
Bayrakla salona girdi, gözyaşları sel oldu Erzurum'da Mikail Şuva ile dünyaevine giren Ayşenur Balcı'ya asker kardeşi Halil İbrahim Balcı sürpriz yaptı. Düğün için genç çifti kutlayan mesajı okunurken Türk bayrağına sarılı halde salona giren Halil İbrahim Balcı'yı gören ablası Ayşenur Balcı, büyük sevinç yaşadı. Kardeşine sarılıp gözyaşı döken Balcı, "Ben sadece mektup yolladığını, mesaj yolladığını zannettim ama böyle güzel bir hediye olacağını hiç zannetmiyordum. Hediye değil, bildiğiniz altın" dedi.
3.09.2021 Gündem
'İşte Benim Stilim' ile ünlenen Ayşenur Balcı'nın büyük değişimi!
'İşte Benim Stilim' ile ünlenen Ayşenur Balcı'nın büyük değişimi! Katıldığı stil yarışması ile tanınan, sivri dili ve değişik tarzı ile adından söz ettiren Ayşenur Balcı, geçirdiği estetik operasyonların da etkisiyle adeta bambaşka biri oldu. Bir dönemin fenomen yarışmacısı Ayşenur Balcı bakın şimdi nasıl görünüyor?
1.12.2020 Cadde
Ayşenur Balcı sosyal medyada sevgilisini ilan etti
Ayşenur Balcı sosyal medyada sevgilisini ilan etti 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla adından söz ettiren Ayşenur Balcı, değişimiyle gündeme gelmişti. Uzun süre ortalıklarda gözükmeyen Balcı, şimdilerde aşk hayatıyla yeniden konuşuluyor.
17.09.2020 Cadde
İşte Benim Stilim 'Who's The Best'in artıları ve eksileri
İşte Benim Stilim 'Who's The Best'in artıları ve eksileri Bir döneme damga vuran 'İşte Benim Stilim' programı yolculuğuna 'Who's The Best' adı verilen bir başlıkla devam ediyor. Gelin İşte Benim Stilim 'Who's The Best'in artılarına ve eksilerine Molatik olalım...
3.03.2020 Ekran
'İşte Benim Stilim'in iz bırakan yarışmacıları
'İşte Benim Stilim'in iz bırakan yarışmacıları 'İşte Benim Stilim' yarışması 7 sezon boyunca devam etmiş sonra yayından kaldırılmıştı. Gelin artık bir nostalji olan 'İşte Benim Stilim' programına ve bu program sayesinde tanıdığımız bazı isimlere Molatik olalım...
25.05.2021 Ekran
Sima Şerafettinova neden Barbie'ye benzemek istedi?
Sima Şerafettinova neden Barbie'ye benzemek istedi? İşte Benim Stilim yarışması bir döneme damga vurdu. Sezonlarca yayınlanan moda programında bugüne kadar pek çok yarışmacı tanıdık. Ayşenur Balcı, Ayşegül Doğan, Özden Cerrahoğlu, Nihal Candan... Programın en enteresan yarışmacısı ise bana göre açık ara Sima Şerafettinova'ydı...
11.01.2019 Trend
Hediye paketlerinden elbise modası başlattı
Hediye paketlerinden elbise modası başlattı Stil programlarında çuval giyeni gördük (bakınız Ayşenur Balcı) ya da çöp poşetinden elbise tasarlayananı da gördük (bakınız Esin Çepni). Ama tuvalet kağıdına dair bir trend görmedik, göremedik. Türkçeye çevrilmedi henüz. Olivia Mears adlı kadının yaptığı daha şimdiden iz bırakmış durumda.
24.05.2018 Stil
Ayşenur Balcı ekranlara döndü
Ayşenur Balcı ekranlara döndü İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Ayşenur Balcı, geri döndü.
5.12.2017 TV-Rehberi
Ayşenur Balcı ile Umur Yiğit Vanlı ayrıldı!
Ayşenur Balcı ile Umur Yiğit Vanlı ayrıldı! 'Bu Tarz Benim' yarışması ile ünlenen Ayşenur Balcı, yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz ocak ayından beri oyuncu Umur Yiğit Vanlı ile birliktelik yaşayan Balcı'dan kötü haber geldi.
14.09.2017 Cadde
Ayşenur Balcı ile Umur Yiğit Vanlı ayrıldı!
Ayşenur Balcı ile Umur Yiğit Vanlı ayrıldı! 'Bu Tarz Benim' yarışması ile ünlenen Ayşenur Balcı, yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz ocak ayından beri oyuncu Umur Yiğit Vanlı ile birliktelik yaşayan Balcı'dan kötü haber geldi.
14.09.2017 Cadde
Ayşenur Balcı'dan radikal karar
Ayşenur Balcı'dan radikal karar Bir dönemin tartışılan ismi pişmanlıklarını sosyal medyada dile getirdi.
8.03.2017 Cadde
İşte Ayşenur Balcı'nın oyuncu sevgilisi
İşte Ayşenur Balcı'nın oyuncu sevgilisi Show TV'nin bir dönem reyting rekorları kıran programı 'Bu Tarz Benim' ile ünlenen Ayşenur Balcı, yeni bir aşka yelken açtı.
28.01.2017 Cadde
Ayşenur Balcı'dan +18'lik video!
Ayşenur Balcı'dan +18'lik video! Ayşenur Balcı dans ediyor gözükse bile videonun başında derin göğüs dekoltesini sergilemesi sosyal medyada tartışma yarattı
11.09.2019 Televizyon
Ayşenur Balcı’nın büyük değişimi!
Ayşenur Balcı’nın büyük değişimi! 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla adıdnan söz ettiren Ayşenur Balcı, yeni imajını sosyal medyadan paylaştı.
19.11.2016 Cadde
Ayşenur Balcı’nın büyük değişimi!
Ayşenur Balcı’nın büyük değişimi! 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla adıdnan söz ettiren Ayşenur Balcı, yeni imajını sosyal medyadan paylaştı.
19.11.2016 Cadde
Fenomen yarışması neden yayınlanmıyor?
Fenomen yarışması neden yayınlanmıyor? TV8’de Nisan ayında yayınlanmaya başlayan Fenomen yarışmasında sürpriz gelişme yaşandı. Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan program Fenomen reytinglere yenik düştü ve yayından kaldırıldı. İşte Fenomen yarışması ile ilgili son gelişmeler...
7.06.2016 Gündem
Ünlü mankenler podyuma çıktı
Ünlü mankenler podyuma çıktı Bolu’da bir alışveriş merkezinde düzenlenen defilede podyuma çıkan ünlü mankenler, birbirinden ünlü markaların yaz kreasyonlarını tanıttı.
29.05.2016 Cadde
Ünlü mankenler Bolu'da podyuma çıkacak
Ünlü mankenler Bolu'da podyuma çıkacak Bolu D-100 karayolu Paşaköy Kavşağı’nda bulunan 14 Burda AVM, birbirinden ünlü mankenlere ev sahipliği yapacak.
27.05.2016 Cadde
Fenomen’de bu hafta kim elendi? - İzle
Fenomen’de bu hafta kim elendi? - İzle TV8'de yeni başlayan Fenomen yarışma programında 7 kız yarışmacı 7 erkek yarışmacının Türkiye’de fenomen olma mücadelesi veriyor. Fenomen haftanın finalinde ilginç olaylar gerçekleşti. Stratejik oy kullanımların haftaya damgasını vurduğu 3. haftanın finalinde elenen isimler şaşırttı.
10.05.2016 Gündem
Ayşenur Balcı kimdir?
Ayşenur Balcı kimdir? İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Ayşenur Balcı kimdir? Yarışmadaki tavırları ve sosyal medyayı sık kullanışıyla gündemden düşmeyen Ayşenur Balcı hakkında detaylı bilgiler haberimizde...
19.04.2016 Gündem
İşte Benim Stilim büyük final'de kazanan isim belli oldu!
İşte Benim Stilim büyük final'de kazanan isim belli oldu! TV 8 ekranının sevilen yarışma programında dün gece final heyecanı yaşandı. İşte Benim Stilim büyük final'de yarışmanın birincisi belli oldu. Sinan Akçıl'ın konuk olduğu İşte Benim Stilim büyük finali kim kazandı? İşte detaylar...
11.04.2016 Gündem
İşte Benim Stilim'de kimler elendi?
İşte Benim Stilim'de kimler elendi? Ekranların vazgeçilmezi haline gelen İşte Benim Stilim adlı moda programında geçtiğimiz Cuma akşamı yeni bir eleme heyecanı yaşandı. 6. sezonu ile ekranlara gelen İşte Benim Stilim'de kim elendi? sorusunun yanıtı belli oldu. Jüri karşısına çıkan yarışmacılardan Zeynep Vuran ve Berrak Deniz elendi.
3.04.2016 Gündem
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün yayınlanan İşte Benim Stilim yeni bölümde olaylar yine karıştı. TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında Bahar Candan, Selay Topçuoğlu'nun hangi fotoğrafını stüdyoya verdi? Merak edilen İşte Benim Stilim yarışması yeni bölüm ayrıntıları sayfamızda.
31.03.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayşenur Balcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.