Görüntüler tepki çekmişti! Öğrenciyi tehdit eden öğretmenle ilgili flaş karar
Görüntüler tepki çekmişti! Öğrenciyi tehdit eden öğretmenle ilgili flaş karar Konya’da, 1’inci sınıfa başlayan, okulun ikinci günü sınıfa uyum sağlayamayıp, ağlayarak annesini isteyen A.Ç.'yi, ''Terbiyesiz; ağla ağla, seni disipline yollayacağım. Ulan sizi bana sayıyla mı verdiler?” diye azarlayan sınıf öğretmeni Ayşe I. hakkında Milli Eğitim Bakanlığı’nca görevlendirilen müfettişlerin soruşturması sürüyor. Öğretmen Ayşe I., tedbir amaçlı görev yeri değiştirilerek, başka bir okulda evde eğitim öğretmeni olarak görevlendirildi.
16.10.2021 Gündem
Azarlama Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'azarlama' Yanıtları
Azarlama Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'azarlama' Yanıtları Azarlamak birinin davranışlarına karşı çıkmak ve onu sert sözlerle ikaz etmek anlamına gelir. Azar kelimesinden türetilmiş olan bu sözcük, bulmacalarda sıklıkla sorulan soruların arasında yer alıyor. Bu sorunun en kısa cevabı 3 harflidir. Azarlama bulmaca cevabı nedir? Sizin için azarlama sözcüğünün yanıtlarını harf harf listeledik.
3.05.2021 Eğitim
Doktor tarafından azarlanan yaşlı adamdan ders gibi cevap
Doktor tarafından azarlanan yaşlı adamdan ders gibi cevap İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde Aile hekiminin odasına girip beklediği için doktor tarafından bir bebek gibi azarlanan ve görüntülerin sosyal medyaya düşmesi ile büyük tepki çeken olayın mağduru 70 yaşındaki Erdoğan Gül, “Ben ona bayan olduğu için saygı gösterdim ama o benim yaşlılığıma saygı gösteremedi ve bana hakaret etti” dedi.
11.09.2019 Haberler
Selçuk Yöntem yarışmacıyı azarladı
Selçuk Yöntem yarışmacıyı azarladı 'Kim Milyoner Olmak İster' programına katılan Selim Kurt isimli yarışmacı, Selçuk Yöntem'in tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Yarışmaya Bursa'dan katılan Kurt'un Türkçe'yi doğru kullanmamasından rahatsız olan Selçuk Yöntem, kameralar önünde tepkisini dile getirdi ve karikatürist yarışmacıyı azarladı.
11.09.2019 Televizyon
Sarıgül partilileri azarladı
Sarıgül partilileri azarladı Mustafa Sarıgül, kendi aralarında konuşan partililere tepki göstererek, ’Buradan belediye meclisine gireceğim diye yağ yakma' diyerek azarladı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri