Baba

Baba

Son dakika baba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan baba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan baba haber sayfamızda...

Baba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 68.843 baba haberi bulunmuştur.
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
Öğrenci velisinden kadın öğretmene acımasız yumruk! İfadesi ortaya çıktı
Öğrenci velisinden kadın öğretmene acımasız yumruk! İfadesi ortaya çıktı Sarıyer'de Prof. Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda oğlunun sınıf öğretmeni Necla Ö.'yü yumruklayarak darbettiği gerekçesiyle "Kasten yaralama" suçundan tutuklanan Ali Ç.'nin ifadesi ortaya çıktı.
26.04.2024 Gündem
Beşinci kez baba olmak için gün sayıyor! Tolga Karel'den aşk pozu
Beşinci kez baba olmak için gün sayıyor! Tolga Karel'den aşk pozu Yayınlandığı dönem izleyicileri ekran başına kilitleyen 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, oyunculuğu bırakıp, Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Sekiz yıldır Sarah Scott ile evli olan ve beşinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Karel, sosyal medya hesabından eşinin doğum gününü kutladığı paylaşımı yayınladı.
26.04.2024 Cadde
Gupse Özay'dan Barış Arduç ve 'kıskançlık' cevabı: Geceleri uyku uyuyamıyorum!
Gupse Özay'dan Barış Arduç ve 'kıskançlık' cevabı: Geceleri uyku uyuyamıyorum! Gupse Özay ile Barış Arduç, 'Deliha' filminin setinde başlayan ilişkilerini 2020 yılında nikâh masasına taşımış, 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Geçtiğimiz gün bir etkinliğe katılan Gupse Özay, Barış Arduç'un kadınlar tarafından beğenilmesini değerlendirerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.04.2024 Cadde
İkizler fotoğraf peşinde
İkizler fotoğraf peşinde Babaları Mecit Tül, 7 yıldır profesyonel sokak fotoğrafçılığı yapan 6 yaşındaki ikiz kardeşler Miran ve Narin boylarından büyük makineleriyle sokaklarda fotoğraf çekmeye başladı. Bir yıldır babalarıyla fotoğraf çektiklerini söyleyen ikizler bunu tutkuyla yapıyor.
26.04.2024 Gündem
Efsane geri mi dönüyor!
Efsane geri mi dönüyor! Şevket Çoruh’un 16 yıl yer aldığı ‘Arka Sokaklar’ dizisine döneceğine ilişkin haberler sosyal medyada gündem oldu.
26.04.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 12. bölümü yayınlandı. Azem gün geçtikçe kızına bir adım daha yaklaşıyor. Dilber ayrılığı kaldıramadı. Nusret özgürlüğüne kavuştu. Aleyne, Reyyaz'a rest çekti. Azem'in sözleri yüreklere dokundu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
Görev sırasında trafik kazası geçiren polis memuru şehit oldu
Görev sırasında trafik kazası geçiren polis memuru şehit oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, polis memuru ümr'nin görevi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucunda kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit olduğunu açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Ünlü futbolcu minik bebeğinin yüzünü ilk defa gösterdi! Aile saadeti
Ünlü futbolcu minik bebeğinin yüzünü ilk defa gösterdi! Aile saadeti Ünlü futbolcu İlhan Mansız sosyal medya hesabından eşi Lela Leyla ve yeni dünyaya gelen bebekleri Imre Leon Mansız ile birlikte fotoğrafını paylaştı. Mansız, yakın zamanda dünyaya gelen bebeklerinin yüzünü ilk defa gösterdi.
25.04.2024 Cadde
İbrahim Ayel tekrar ameliyat oldu! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı
İbrahim Ayel tekrar ameliyat oldu! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, Ocak ayında dünyaya geldi. Şefkatli'nin doğduktan kısa bir süre sonra kalp ameliyatına alınan bebeği İbrahim Ayel, bugün ikinci kez operasyon geçirdi. Ünlü isim, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
25.04.2024 Cadde
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.
25.04.2024 Televizyon
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.
25.04.2024 Cadde
Otomobil ile cip kafa kafaya çarpıştı! Baba öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı
Otomobil ile cip kafa kafaya çarpıştı! Baba öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı Kırıkkale'de otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada yaralanan vatandaşlardan 1'i kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 2 kişinin tedavisi devam ederken, kaza anı kameralara saniye saniye yansıdı.
25.04.2024 Haberler
Terliklerini almak istedi! 3 yaşına girdiği gün feci şekilde can verdi
Terliklerini almak istedi! 3 yaşına girdiği gün feci şekilde can verdi Tokat'ta 3 yaşına girdiği gün servis minibüsünün altında kalarak vefat eden yabancı uyruklu Amini, bugün toprağa verildi.
25.04.2024 Gündem
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı Hararetli bir velayet tartışmasının ortasında kızı ve annesi sırra kadem bastı. Yapılan tüm aramalar ve yürütülen soruşturmaya rağmen anne kıza neler olduğu 24 yıldan uzun süre cevapsız kaldı. Ta ki, ölüm döşeğindeki katil her şeyi itiraf edip sır perdesini aralayana kadar.
25.04.2024 Dünya
Cezaevinde bulunan Nihal Candan aldığı kararla 37 kiloya düştü
Cezaevinde bulunan Nihal Candan aldığı kararla 37 kiloya düştü Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal’in, cezaevinde başladığı yemek yememe eylemi hastalığa dönüştü. 'Anoreksiya' olan Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü.
25.04.2024 Gündem
Barış Arduç'tan 'Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur" yorumuna cevap!
Barış Arduç'tan 'Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur" yorumuna cevap! Gupse Özay ile Barış Arduç, 'Deliha' filminin setinde başlayan ilişkilerini 2020 yılında nikâh masasına taşımış, 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Bir etkinliğe katılan Arduç'a, oyunculukta yakışıklılığın bir avantaj sağlayıp sağlamadığı soruldu. Ünlü isim, "Yakışıklılığınızın dezavantajını eşiniz görüyordur" yorumuna verdiği yanıtla gündem oldu.
25.04.2024 Cadde
Sarp Apak oğlunu omuzlarında taşıdı! 'Baba olmak güzel şey'
Sarp Apak oğlunu omuzlarında taşıdı! 'Baba olmak güzel şey' Ünlü oyuncu Sarp Apak, eşi Bengisu Uzunöz oğlu Güney ile 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Şişli’deki etkinliklerde kutladı. Bir ara yorulan oğlunu omuzlarında taşıyan Apak, ayaküstü gazetecilerle konuşarak “Babalığın böyle zorlukları da oluyor değil mi?” sorusunu yanıtladı.
25.04.2024 Cadde
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi!
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Etiler'de doğum gününü kutladı. Hayat arkadaşına sürpriz yapan Okan Kurt, ünlü popçu için mekânı kapattı. Kanal D'nin reyting rekoertmeni dizisi 'İnci Taneleri'yle ünlenen Erkal Sonel de Okan Kurt'un davetini geri çevirmedi.
25.04.2024 Cadde
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz Kocaeli’nin İzmit ilçesinde lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın (15) öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirterek, “Oğlum geri dönüşü olmayan yola gitmiştir. Benim oğlum hayvan değildi, insandı” dedi. Baba Orhan Uman ise “15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz. 8 yıl. Hayvana yapılan saldırılarda bile insanlar daha fazla ceza alıyor” ifadelerini kullandı. Kıvanç Uman’ın dövülerek öldürüldüğü olaya ilişkin mahkeme dosyasında yer alan görüntüler de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü Çin'de aniden gökyüzünde beliren gizemli nesne önce yerel sonra da ulusal medyada gündem oldu. Resmi makamlar henüz cisimle ilgili bir açıklamada bulunmadı.
24.04.2024 Dünya
Ozan Doğulu ile Hera Aslan aşka geldi! 'Kocam da kocam'
Ozan Doğulu ile Hera Aslan aşka geldi! 'Kocam da kocam' Uzun süredir Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Güzel şarkıcı, sevgilisini "Kocam da kocam" notuyla Instagram sayfasından paylaştı.
24.04.2024 Cadde
Çilek 150 liradan satışa sunuldu
Çilek 150 liradan satışa sunuldu Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil!
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil! 'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine sinirlendi. Canlı yayına bağlanan ünlü türkücü, "Söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için yapıyor" dedi.
24.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Baba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.