Antalya’da kadın doktora randevulu gasp
Antalya’da kadın doktora randevulu gasp Antalya’da randevu alarak İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Aysel Oktay'ın özel muayenehanesine gelen bir çift, bıçak zoruyla doktoru etkisiz hale getirip, elini ayağını ve ağzını bağladı. Şahıslar bilgisayar, cep telefonu ve hediyelik birkaç ziynet eşyasını çalıp kayıplara karışırken kadın doktor, sürünerek gittiği mutfakta bıçakla ayağındaki ipi kesip komşularından yardım istedi. Olay, saat 14.40 sıralarında Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 122 sokakta bir apartmanın 1. katındaki İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Aysel Oktay'a ait özel muayenede meydana geldi. Eşinin rahatsız olduğunu ileri süren bir kadın, randevuyla saat 14.20 sıralarında muayeneye geldi. Burada bir süre sıra bekleyen çift, içeride yalnız olan Dr. Aysel Oktay’ı, bıçak zoruyla etkisiz hale getirip, daha sonra iple ayağını elini ve bezle ağzını bağladı. Bu sırada kendilerine karşılık veren Oktay'ı darp eden şahıslar, iş yerinde bulunan bilgisayar, cep telefonu, hediyelik birkaç parça ziynet eşyasını çalıp kayıplara karıştı. Olay sonrası sürünerek mutfağa kadar giden Oktay, burada ayağındaki ipi kesti. Olayın şokuyla hızla aşağına inen Oktay'ın elindeki ipi ise komşusu berber Hasan Ali Çoban kesti ve durumu polise bildirdi. Karı koca olduğu ileri sürülen çifti yakalamak için polis geniş çaplı inceleme başlattı. "ELLERİ AYAKLARINI BAĞLADILAR" Bina girişinde esnaflık yapan Hasan Ali Çoban, "Bir karı koca çift doktor olan Aysel Oktay hanımın yanına geliyor. İçeriye girip bıçak çekip kıpırdama seni öldürürüz diyorlar. Elini ağzını ayağını bağlıyorlar. Ziynet eşyasını alıyorlar. Kasanın anahtarını istemişler. Laptop ve ziynet eşyasını aldılar. Telefonlarını aldılar. Ayağını kendi kesmiş elini de ben ipleri de ben kestim. Hemen polisi aradım" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Sokak köpeklerini raylara bağladılar
Sokak köpeklerini raylara bağladılar Aydın’da kimliği belirsiz kişi veya kişiler, 2’si yavru 3 sokak köpeğini demiryolundaki raylara bağlayarak ölüme terk etti. Olay, önceki akşam, Efeler ilçesi’nde meydana geldi. 3 köpek, farklı saatlerde raylara iple bağlanarak ölüme terk edildi. Hayvanlardan birinin üzerinden geçen tren, başını gövdesinden ayırdı. Kısa süre sonra, bölgede iki yavru köpeğin daha aynı şekilde raylara iple bağlandığı ihbarını alan ekipler, treni durdurarak yavruları ezilmekten kurtardı.
11.09.2019 Yaşam
Ece Seçkin’in annesine gasp dehşeti
Ece Seçkin’in annesine gasp dehşeti Büyükçekmece’de şarkıcı Ece Seçkin’in villasına giren hırsızlar, annesini darp edip bayılttıktan sonra ellerini ve ayaklarını bağlayarak gasp etti. Evden çalınan 500 bin lira değerinde ziynet eşyası ile dünyada sadece 19 kişide olan Osmanlı padişah ve ulemalarının bibloların olduğu özel takım ele geçirildi. Hırsızlardan 2’sinin yakalandığı olay güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 20.30 sıralarında Büyükçekmece Beykent Cumhuriyet Mahallesi Evren Sokak üzerindeki villada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şarkıcı Ece Seçkin’in yaşadığı villada kızıyla birlikte yaşayan anne Lale Seçkin market alışverişine gitti. Bir süre sonra marketten dönerek eve giren kadının karşısına yüzleri kar maskeli 2 şüpheli çıktı. Kadının karşılarında gören hırsızlar, ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra onu üst kata sürükledi. Burada kadına uyuşturucu sprey sıkan hırsızlar onu bayılttıktan sonra 500 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını çalarak kayıplara karıştı. 16 saat içerisinde yakalandılar Olayın ardından ayılan kadın ayaklarındaki ipi çözdükten sonra kapıdan çıkarak yardım istedi. Kadının yardımına karşı villadaki hizmetçi kadın yetişti. Kadının yardımıyla çözülen ve herhangi bir yara almayan kadın, şoku atlattıktan sonra polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği dedektifleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak, kadının ve hizmetçi kadının ifadesine başvurdu. Karşı villanın hizmetçisi anahtarı kopyalamış Dedektiflerin yaptığı incelemenin ardından Seçkin’in evine kopyalanan bir anahtarla girildiği belirlendi. Bunun üzerine kadının tekrardan ifadesine başvuran dedektifler, anahtarın bazen karşı komşuya bırakıldığını tespit etti. Bunun üzerine Gürcistan uyruklu Noana K. (46) olduğu öğrenilen karşı komşunun hizmetçisi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam
Edirne'de köpeğe eziyet
Edirne'de köpeğe eziyet EDİRNE'de bir köpeğin iple hareket halindeki bir kamyonetin arkasına bağlanarak sürüklenmesi yoldan geçen bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla çekildi. Görüntüler, Keşan-Edirne karayolun üzerinde çekildi. Adı henüz belirlenemeyen sürücü, iple kamyonetinin arkasına bağladığı köpeği kilometrelerce arkasında sürükledi. Köpeğin hareket halindeki araca bağlanarak sürüklendiğini gören duyarlı bir sürücü ise yaşananları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Duyarlı kişi bir süre sonra kamyoneti durdurarak sürücüsüne tepki gösterdi. İsminin açıklanmasını istemeyen kişi, Bir anda önümde bir kamyonetin arkasına iple bağlanarak götürülen köpeği görünce çok şaşırdım. Köpek zaman zaman sürükleniyor, kimi zaman iple arasındaki arayı açmamak için koşuyor acı çektiği çok belliydi. Sürücüyü durdurdum. Neden yaptığını sordum bana 'başka nasıl götürebilirim' cevabını verdi. Bu kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum. Görüntülerde plaka açık seçik görünüyor, emniyetimiz gereğini yapacaktır diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Karda drift yapıp, otomobile bağladıkları leğenle kaydılar
Karda drift yapıp, otomobile bağladıkları leğenle kaydılar Konya’da etkili olan kar yağışıyla birlikte beyaza bürünen kentte bazı gençler araçlarıyla kar üstünde drift yapması ve bir gencinde otomobilin arkasına bağladığı leğenle kayması ilginç görüntüler oluşturdu. Konya’da iki gündür etkili olan kar yağışıyla birlikte kent beyaza büründü. Karla kaplanan şehirde araçlarıyla kendilerini dışarıya atan gençler, dünyanın en büyük 5. stadyumu olan Büyükşehir Stadyumunun otoparkında bir araya geldi. Karla kaplanan otoparkta drift yaparak eğlenen gençlerin yaşadıkları eğlenceli anlar cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşılan bir başka görüntü de ise, otomobilin arkasına iple bağlanan leğenin içine oturan bir gencin kayak keyfi yaptığı görülüyor. Bir başka sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde otomobilin arkasına bağlanan leğene oturan gencin, kar üstünde sağa sola kaydığı anlar görülüyor.
11.09.2019 Yaşam
Domuz bağıyla bağlayıp ölüme terk ettiler
Domuz bağıyla bağlayıp ölüme terk ettiler Konya’da kişi veya kişilerce boş bir arsadaki tuvalete domuz bağı yöntemiyle bağlanarak ölüme terk edilen genç adam, tuvalete gitmek gitmek isteyen iki çocuk tarafından bulundu. Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sarayköy Mahallesi Konya-Beyşehir yolunun 10. kilometresinde meydana geldi. İddialara göre, sabah saatlerinde henüz plakası belirlenemeyen bir araç içerisindeki kişi veya kişiler, henüz belirlenemeyen bir sebeple domuz bağı yöntemiyle bağlanan Muhammed C’yi (31) kullanılmayan tuvalete bırakarak olay yerinden kaçtılar. Muhammed C., akşam saatlerine kadar olay yerinde kaldı. Beyşehir’den otostop çekerek bir tır ile Konya’ya gelen Kerem S. (16) ile Yusuf B. (16) tuvalete gitmek için tırdan inerek yol kenarındaki boş araziye gitti. Bu sırada Muhammed C.’nin yardım çığlıklarını duyan iki arkadaş 2 kilometre uzaklıktaki uygulama yapan trafik polislerine durumu bildirerek yardım istedi. Ekipler, kısa sürede olay yerine giderek Muhammed C.’yi bağlı olduğu yerden kurtardı. Uzun süre boyunca aç ve susuz kalan genç adam, olay yerine sevk edilen 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Muhammed C.’yi bulan çocuklardan Yusuf B, “Polis abilere haber verdik sonra buraya gelerek kurtadık. Biz arkadaşımla buraya geldik, ses gelince korktuk yola tekrar kaçtık. Bizi Beyşehir’den getiren şoför ben başıma bela alamam diyerek gitti. Polis, olayı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Yere yığılan zürafayı böyle kaldırdılar
Yere yığılan zürafayı böyle kaldırdılar Yere yığılan zürafayı böyle kaldırdılar
11.09.2019 İlginç Videolar
İstanbul'da düşündüren “İş güvenliği” kamerada
İstanbul'da düşündüren “İş güvenliği” kamerada Bağcılar’da çatıya tamir için çıkan bir işçinin can güvenliği arkadaşları tarafından beline ip bağlanarak sağlandı. İpi tutanlar işçi aşağıya sarktığı sırada sohbet ederken, düşündüren “İş güvenliği” görenlere bu kadarına da pes dedirtti. Bağcılar’da çatıda tamir yapan bir işçinin, diğer bir arkadaşı tarafından iple bağlanarak güvenliğini sağlaması görenlerin yüreklerini ağızlara getirdi. Yerden yaklaşık 10 metre yükseklikteki binanın çatısında uç kısımda tamir yapan işçiyi iple bağlayarak sözde güvenliğini sağladı. İpin ucunu tutan iki adamın rahat bir şekilde sohbet etmesi de bu kadarına pes dedirtti.Bu anlar ise bir cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi . Görüntülerde işçi beline bağlı iple aşağıya sarkarak çalışma yapıyor. Bu sırada işçinin bağlı bulunduğu ipi tutanlar şahsın aşağıya düşmesini engelliyor. İp tutanların sohbet etmesi de ilginç bir görüntü oluşturuyor.
11.09.2019 Yaşam
Sarhoş tacizciye uçakta dayak
Sarhoş tacizciye uçakta dayak Hong Kong - Vladivostok seferini yapan Sibirya Havayolları'na ait bir uçakta içkiyi fazla kaçıran bir yolcu, kadınları taciz etmeye başlayınca öfkeli erkek yolcular tarafından tekme ve yumruklarla dövüldükten sonra emniyet kemerleri ve bantlarla el ve ayakları bağlandı. RIA Vostok Media'nın haberine göre, adı belirtilmeyen 30 yaşlarındaki erkek yolcu aşırı alkol aldıktan sonra uçaktaki kadın yolculara sarkıntılık etmeye başladı. Hosteslerin uyarılarına aldırmayan sarhoş yolcu bir süre sonra diğer erkek yolcuların sabrını taşırdı. Bir yolcunun cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde kırmızı tişörtlü sarhoş adamın yanına gelen beyaz tişörtlü bir yolcu kısa bir ağız dalaşının ardından sarhoş yolcuyu yumruklamaya başladı. Kısa bir süre sonra diğer erkek yolcular da tekme ve yumruklarıyla sarhoş adamı koridora serdikten sonra, adamın el ve ayakları emniyet kemerleri ve naylon bantlarla sıkıca bağladılar. Alkollü yolcu elleri bir koltuğun kolçağına bağlanmış şekilde yolculuğunu tamamladı. Yolcu Vladivostok'ta polise teslim edilirken, Sibirya Havayolları sözcüsü uçağın olaya rağmen tam vaktinde iniş yaptığını duyurdu.
11.09.2019 Haberler
Bitlis'te dehşet!
Bitlis'te dehşet! Bitlis’in Tatvan İlçesi Geçitbaşı Köyü yakınlarında, kayıp köy korucusu direğe bağlanıp ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu. Genelkurmay'dan yapılan açıklamada korucunun 12 Eylül'de teröristler tarafından kaçırıldığı, şehit edildiği belirtildi.
11.09.2019 Haberler
Teleferikte tehlikeli yolculuk kamerada
Teleferikte tehlikeli yolculuk kamerada Rize’nin bir köyünde çekilen görüntüde, iki kişinin korkusuzca yerden 100 metre yükseklikten teleferikle bir uçtan bir uca gittikleri görülüyor.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri