Bahar Şahin

Bahar Şahin

Son dakika Bahar Şahin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bahar Şahin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bahar Şahin haber sayfamızda...

Bahar Şahin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 690 bahar şahin haberi bulunmuştur.
Coğrafyanın tüm sorunları
Coğrafyanın tüm sorunları Kadrosunda Fikret Kuşkan ve Belçim Bilgin’in yer aldığı “Roza”, geçim sıkıntısından ötekileştirmeye, töre cinayetinden kadına şiddete kadar pek çok soruna parmak basmaya çalışıyor.
6.10.2023 Kültür Sanat
‘Roza’ için buluştular
‘Roza’ için buluştular Belçim Bilgin, Fikret Kuşkan, Bahar Şahin, Burak Sevinç, Deniz Bolışık ve Ümit Çırak; Hamit İzol’un aynı isimli kitabından uyarlanan ‘Roza’ filmi için buluştu.
3.10.2023 Cadde
Bahar Şahin'den Joan Garrido açıklaması! İspanyol basınına sitem etti
Bahar Şahin'den Joan Garrido açıklaması! İspanyol basınına sitem etti Bir dönem sosyal medya fenomeni Reynmen ve futbolcu Doruhan Toköz ile yaşadığı aşklarla adından söz ettiren Bahar Şahin, şarkıcı Joan Garrido ile fotoğrafını paylaşıp, yeni ilişkisini ilan etti. Genç oyuncu, İspanyol basınında yer alan 'evlilik hazırlığı' haberi hakkında konuştu.
20.08.2023 Cadde
Oktay Çubuk ve sevgilisi Melissa Gizem gazetecileri görünce şaşırdı
Oktay Çubuk ve sevgilisi Melissa Gizem gazetecileri görünce şaşırdı Oktay Çubuk ve sevgilisi Melissa Gizem, yaptıkları Bodrum tatili sonrası geçtiğimiz akşam Etiler’de görüntülendi.
25.07.2023 Cadde
Bahar Şahin: Aşkta doğru insanı seçemiyorum!
Bahar Şahin: Aşkta doğru insanı seçemiyorum! İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yaşayan, daha sonra birçok dizide kamera karşısına geçen Bahar Şahin, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Daha önce futbolcu Dorukhan Toköz ve meslektaşı Oktay Çubuk ile yaşadığı ilişkilerle magazin gündemine gelen genç oyuncu, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
29.04.2023 Cadde
‘Doğru insanı seçemiyorum’
‘Doğru insanı seçemiyorum’  Bahar Şahin, Bodrum’daki Alezzi adlı mekanda kahvaltı yaptı.
29.04.2023 Cadde
Dorukhan Toköz yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü fenomen paylaştı
Dorukhan Toköz yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü fenomen paylaştı Trabzonspor'un ve Milli Takım'ın yıldızlarından Dorukhan Toköz, sosyal medya fenomeni Pelinay İgit ile aşk yaşamaya başladı. İkili sosyal medya hesaplarından da aşklarını duyuran paylaşımlar yaptı.
10.03.2023 Magazin
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İsyan etti Elizabeth Hurley, Heathrow Havalimanı’nda mağdur olan yolcular arasındaydı...
22.12.2022 Cadde
Belçim Bilgin, 'Fate' karakteriyle 'Roza' setinde
Belçim Bilgin, 'Fate' karakteriyle 'Roza' setinde ‘Roza’ filminin çekimleri, Mersin’de devam ediyor. Belçim Bilgin, mevsimlik işçi olarak Urfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin dramını anlatan filmde ‘Fate’ karakterine hayat veriyor.
21.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Bengü’den ‘Bayıla Bayıla’ Bengü, yeni single çalışması ‘Bayıla Bayıla’yla müzikseverlerle bir kez daha buluştu...
9.12.2022 Cadde
Mandalinaya gel!
Mandalinaya gel! Gümüldür Özdere Mandalina Festivali, 26-27 Kasım’da düzenlenecek. Hazırlıkları tamamladıklarını belirten Menderes Belediye Başkanı Özkan, “Renkli bir hafta sonu için vatandaşlarımızı mandalinanın cenneti ilçemize bekliyoruz” dedi
23.11.2022 Ege
Bahar Şahin'in aracındaki çiçekler kimden geldi?
Bahar Şahin'in aracındaki çiçekler kimden geldi? Geçtiğimiz sene Trabzonspor'da forma giyen Dorukhan Toköz ile ayrılan oyuncu Bahar Şahin, Oktay Çubuk ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak mutluluk pozlarıyla gündeme gelen ikilinin ilişkisi uzun sürmemiş; Şahin ve Çubuk, yollarını ayırmaya karar vermişti. Yaşananların ardından geçtiğimiz gece bir mekandan çıkarken görüntülenen güzel oyuncu, muhabirlerin kendisini görüntülediğini fark edince yüzünü gizledi. Ünlü ismin aracındaki çiçekler ise dikkatlerden kaçmadı.
17.11.2022 Cadde
Toköz’e geri döndü
Toköz’e geri döndü Bahar Şahin’in, Oktay Çubuk’la ilişkisini noktaladıktan sonra ihanet iddiasıyla ayrıldığı milli futbolcu Dorukhan Toköz’e geri döndüğü iddia edildi.
17.08.2022 Cadde
Gala New York’ta
Gala New York’ta Oyuncu kadrosunda Cemal Hünal, Hande Subaşı, Bahar Şahin, Yağmur Ün ve Ebrar Alya Demirbilek gibi isimlerin yer aldığı ‘Zevcat’ filminin çekimleri başladı.
10.08.2022 Cadde
Klipte buluştular
Klipte buluştular Revart, yeni şarkısı ‘Dayanamıyorum’u çıkardı.
30.07.2022 Cadde
Ormanda buluştular
Ormanda buluştular Aralarında Cengiz Bozkurt, Bahar Şahin, Ege Kökenli, Onur Büyüktopçu, Nursel Köse, Naz Göktan ve Yıldıray Şahinler’in de yer aldığı 34 oyuncu, İğneada Longophere’de bu yıl ilki düzenlenen Forestfest’e katıldı.
23.06.2022 Cadde
Bahar Şahin ve Oktay Çubuk el ele görüntülendi
Bahar Şahin ve Oktay Çubuk el ele görüntülendi Geçtiğimiz sene Trabzonspor'da forma giyen Dorukhan Toköz ile ayrılan oyuncu Bahar Şahin, önceki gün Bebek'te yeni sevgilisi ile görüntülendi. Taze aşıklar, kameraları görünce şaşkınlık yaşadı.
2.06.2022 Cadde
Gülümse Kaderine neden final oldu? Gülümse Kaderine dizisi oyuncuları...
Gülümse Kaderine neden final oldu? Gülümse Kaderine dizisi oyuncuları... Gülümse Kaderine dizisi 5. bölümle ekrana veda ediyor. Final kararı ardından sevenleri, 'Gülümse Kaderine neden erken bitiyor?' sorusunu yönlendirmeye başladı. FOX ekranlarında yayımlanan Gülümse Kaderine dizisinde yetiştirme yurdunda büyüyen iki arkadaşın hikayesi anlatılıyor. Peki, Gülümse Kaderine dizi oyuncuları kim?
25.05.2022 Cadde
GÜLÜMSE KADERİNE FİNAL Mİ? Gülümse Kaderine dizisi bitiyor mu, final ne zaman?
GÜLÜMSE KADERİNE FİNAL Mİ? Gülümse Kaderine dizisi bitiyor mu, final ne zaman? Gülümse Kaderine dizi ne zaman final yapıyor? Gülümse Kaderine dizisi çarşamba akşamları yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizide iki genç kızın hikayesi anlatılıyor. Başrollerinde Sude Zülal Güler ve Bahar Şahin yer alıyor. Dizinin final kararı aldığı öne sürüldü. Peki, Gülümse Kaderine dizisi bitiyor mu?
18.05.2022 Cadde
Gülümse Kaderine dizisi konusu ve oyuncuları! Gülümse Kaderine nerede çekiliyor, uyarlama mı?
Gülümse Kaderine dizisi konusu ve oyuncuları! Gülümse Kaderine nerede çekiliyor, uyarlama mı? Gülümse Kaderine dizisi bu akşam tekrar bölümü ile Fox TV ekranında izleyici ile buluşacak. Yeni dizi ilk iki bölümü ile ekrana gelirken yeni bölümleri Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Başrollerinde Mine Tugay, Burak Sergen ve Bahar Şahin'in yer aldığı Gülümse Kaderine dizisi bu akşam tekrar bölümü ile ekrana gelecek. İşte Gülümse Kaderine dizisi konusu oyuncuları ve dizinin çekimlerinin yapılduığı il hakkında merak edilenler...
11.05.2022 Cadde
GÜLÜMSE KADERİNE OYUNCULARI kimler? Gülümse Kaderine nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
GÜLÜMSE KADERİNE OYUNCULARI kimler? Gülümse Kaderine nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Gülümse Kaderine dizisi ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Dizi çarşamba akşamları FOX ekranlarında dizi takiipçilerinin karşısına çıkıyor. Gülümse Kaderine oyuncuları ise merak ediliyor. Peki Gülümse Kaderine oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?
4.05.2022 Cadde
GÜLÜMSE KADERİNE OYUNCULARI - KONUSU | Gülümse Kaderine dizisi hangi kanalda, nerede çekiliyor?
GÜLÜMSE KADERİNE OYUNCULARI - KONUSU | Gülümse Kaderine dizisi hangi kanalda, nerede çekiliyor? Gülümse Kaderine dizisi ilk bölümü ile diziseverleirn karşısına çıkıyor. Dizide iki genç kızın hikayesi anlatılıyor. Fragmanları ile dikkat çeken Gülümse Kaderine dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu merak edilenler arasında. Peki, Gülümse Kaderine hangi kanalda, uyarlama mı?
27.04.2022 Cadde
Gülümse Kaderine Eda kimdir? Eda'yı oynayan Bahar Şahin boyu ve yaşı kaç, nereli?
Gülümse Kaderine Eda kimdir? Eda'yı oynayan Bahar Şahin boyu ve yaşı kaç, nereli? Bahar Şahin, Gülümse Kaderine dizisinde Eda rolüne hayat verecek. Genç oyuncu, Zalim İstanbul ile adından söz ettrimişti. 1997 yılında doğan Bahar Şahin, Umut Vaat Eden Oyuncu ödülüne layık görülmüştü. Peki, Gülümse Kaderine dizisinin Eda'sı Bahar Şahin kimdir?
27.04.2022 Cadde
Yol Arkadaşım 2 oyuncuları kim, konusu nedir? Yol Arkadaşım 2 filmi nerede çekildi?
Yol Arkadaşım 2 oyuncuları kim, konusu nedir? Yol Arkadaşım 2 filmi nerede çekildi? Yol Arkadaşım 2 filmi 2018 yılında vizyona girdi. Serinin ikinci yapımı olarak sinema severlerin karşısına çıkan Yol Arkadaşım 2 filminin başrollerinde Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak yer alıyor. Peki, Yol Arkadaşım 2 konusu nedir?
16.02.2022 Cadde
‘Instagram’dan ekmek  yiyorum’
‘Instagram’dan ekmek yiyorum’ Bahar Şahin, Gain’de yayınlanan ‘Dayı Şov’ programına konuk oldu.
10.01.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bahar Şahin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.