Yok olmaması için kampanya başlatılan Eskişehirspor'un sattığı 6 futbolcu
Yok olmaması için kampanya başlatılan Eskişehirspor'un sattığı 6 futbolcu Gerek Türk futboluna kazandırdığı futbolcular, gerek BandoESES sayesinde tribüne kattığı renk, gerekse de büyük takımlara feci fiyatlara sattığı oyuncularla Eskişehirspor bir dönem Süper Lig'e ayrı bir tat katmıştı. Kazandığı büyük paraları pek de doğru kullanamayan Eskişehirspor, yanlış yönetilmenin sıkıntılarını yaşıyor ve şu anda Spor Toto 1. Lig'in son sırasında bulunuyor.
29.08.2018 Spor
Eskişehir'den Milli Takım'a kusursuz destek
Eskişehir'den Milli Takım'a kusursuz destek Dün akşam Eskişehir'de oynanan Türkiye-Hırvatistan maçı A Milli Takım'ın kader maçlarındandı. Daha önce Konya ve Antalya'da oynanan maçlarda da taraftarın büyük desteğini alan Milli Takım'ı Eskişehirli futbolseverler de yalnız bırakmadı ve stadı tamamen doldurarak 90 dakika boyunca hiç susmadılar. Eskişehir taraftarının büyük desteğiyle beraber bambaşka bir oyun sergileyen Ay-yıldızlılar grubun favorisi Hırvatistan'ı 1-0 yenerek Dünya Kupasına katılma şansını sürdürdü.
16.03.2018 Spor
'Bando Es-Es'ten hüzünlü veda...
'Bando Es-Es'ten hüzünlü veda... Eskişehir'de 10 yıl önce tamamen gönüllülük esasıyla çeşitli mesleklerden 35 Eskişehirspor taraftarının oluşturduğu Bando Es-Es, yıkılacak Atatürk Stadı'na "Omuz omuza" adlı yeni besteleriyle hüzünlü şekilde veda etti.
1.07.2020 1.Lig
Bando Es Es Fransa'yı inletti!
Bando Es Es Fransa'yı inletti! A Mili Takım'ın İspanya ile oynayacağı maç öncesi Fransa'nın Nice kentine gelen yüzlerce Türk taraftar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından EURO 2016'ya davet edilen Bando Es Es ile coştu. Milliyet Gazetesi Spor Servisi Müdürü Tayfun Bayındır'ın çektiği özel görüntüleri sizler için bir araya getirdik...
17.06.2016 Futbol
Bando Es-Es'ten milli takıma özel beste
Bando Es-Es'ten milli takıma özel beste Eskişehir'de 10 yıl önce tamamen gönüllülük esasıyla kurulan ve pek çok meslekten 35 kişinin oluşturduğu Bando Es-Es, Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek A Milli Futbol Takımı için "Biz bitti demeden bitmez" adlı özel beste yaptı.
8.06.2016 Euro2016
Marşlarını Fransa'da A Milli Takım için çalacaklar
Marşlarını Fransa'da A Milli Takım için çalacaklar Eskişehir'de 10 yıl önce tamamen gönüllülük esasıyla kurulan ve pek çok meslekten 35 kişinin oluşturduğu "Bando Es-Es", Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2016) davet edildi.
16.05.2016 Euro2016
Onlar çalacak, Milli Takım coşacak
Onlar çalacak, Milli Takım coşacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Eskişehirspor'un bando grubu olan ' Bando Es Es'i' taraftarı coşturması için Türkiye Romanya Milli maçına davet etti. Demirören'in bu teklifini kabul eden Bando Es Es, 12 Ekim'de Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak olan Türkiye Romanya milli maçında çalacakları marşlar ile taraftarı coşturacak.
1.07.2020 Milli Takım