Baro

Baro

Son dakika baro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan baro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan baro haber sayfamızda...

Baro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.816 baro haberi bulunmuştur.
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in yaşamına son veren avukat oğlu Hüseyin Keskin (31), son yolculuğuna uğurlandı.
6.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Adalet herhangi bir ideolojik grubun elinde olan enstrüman değil milletin hak kapısı olmalıdır” dedi.
4.04.2024 Haberler
Bakan Tunç'tan  'Avukatlık Kanunu' açıklaması: Taslak çalışmamız var
Bakan Tunç'tan 'Avukatlık Kanunu' açıklaması: Taslak çalışmamız var Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Avukatlık Kanunu'yla ilgili çalışmalarının olduğunu belirterek, "Bir taslak çalışmamız var. Bilim kurulu üzerinde çalışıyor. Avukat meslektaşlarımızın, barolarımızın da görüşlerini almaya devam ediyoruz. İnşallah 28'inci dönem parlamentosunun takdirlerine taslağımızı önce Cumhurbaşkanlığı'mıza ve sonrasında da meclis grubumuza ve milletvekillerimize, takdirlerine sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Adalet herhangi bir ideolojik grubun elinde olan enstrüman değil milletin hak kapısı olmalıdır” dedi.
4.04.2024 Gündem
Adıyaman'da CHP'li Abdurrahman Tutdere başkan seçildi; AK Parti 6, CHP ve DEVA birer ilçe kazandı
Adıyaman'da CHP'li Abdurrahman Tutdere başkan seçildi; AK Parti 6, CHP ve DEVA birer ilçe kazandı Adıyaman'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Abdurrahman Tutdere Belediye Başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 6, CHP ve Deva Partisi ise birer belediye başkanlığı kazandı.
31.03.2024 Gündem
Sahte avukatın oyunu böyle bitti: Eski sevgilime özendim
Sahte avukatın oyunu böyle bitti: Eski sevgilime özendim Adana’da adliyede sahte avukatlık yaparken yakalanan ve tutuklanan şüpheli kadının ifadesinde, ”Önceki sevgilim avukattı, bende yanında katiplik yaptım. Avukatlığa özendim” dedi. Sahte avukatın 4 kişiden 3 milyon lira aldığı öne sürüldü.
25.03.2024 Gündem
Polis merkezinde darp iddiası! Valilikten açıklama: Soruşturma başlatıldı
Polis merkezinde darp iddiası! Valilikten açıklama: Soruşturma başlatıldı Hakkari Valiliği 'nden yapılan açıklamada, “Hakkari Zap Spor ile Mazıdağ Spor kulübü maçındaki olayların ardından savcılık talimatı ile ifadeye çağrılan Yalçın Kaval'ın karakolda darbedildiği iddiası üzerine Valiliğimizce ivedi olarak soruşturma başlatılmıştır." denildi.
25.03.2024 Gündem
Adana’da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana’da sahte kadın avukat tutuklandı Adana’da adliyede sahte avukatlık yapan kadın evine yapılan operasyonla yakalandı. Kadının evinde sahte avukat kimliği, cübbe ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
24.03.2024 Haberler
Sosyal medyadan izi sürüldü! Sahte avukatın foyası ortaya çıktı
Sosyal medyadan izi sürüldü! Sahte avukatın foyası ortaya çıktı Adana'da, sahte avukat kimliği ve cübbesi ile kendisini avukat olarak tanıttığı kişileri dolandırmaya çalıştığı belirtilen Betül. S. (37), adliye koridorunda gezerken yakalandı. Adliyeye sevk edilen Betül S., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
24.03.2024 Gündem
Öldürülen Edanur'un babası: İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?
Öldürülen Edanur'un babası: İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi? Kayseri’de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
Duruşmadan dönen avukatın acı sonu!
Duruşmadan dönen avukatın acı sonu! Gümüşhane'de katıldığı duruşmadan dönerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden avukat Öznur Taş (41) için Samsun Adliyesi'nde tören düzenlendi. Öznur Taş, tören sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.
12.03.2024 Gündem
Antalya'da avukata 'Mr. Oliver' kurşunu!
Antalya'da avukata 'Mr. Oliver' kurşunu! Avukat Gökhan Kadir Gülaçar, Antalya'da silahlı saldırıya uğrarken sol kol ve bacağından yaralandı. Suç duyurusunda bulunan Gülaçar, kendisine saldıranların 'Mr. Oliver'in dosyalarından çekil demedik mi?' dedikten sonra 4-5 el ateş ettiğini söyledi.
9.03.2024 Gündem
Plan içinde plan! 'Kardeşime nasıl böyle fotoğraflar atarsın’
Plan içinde plan! 'Kardeşime nasıl böyle fotoğraflar atarsın’ Ülke genelindeki bir şebekenin, internette oluşturdukları sahte kadın profilleri ile tuzağa düşürdükleri erkeklere şantaj uyguladıkları iddia edildi.
2.03.2024 Gündem
Depremde 35 kişiye mezar olmuştu! Ezgi Apartmanı davasında acılı anne konuştu
Depremde 35 kişiye mezar olmuştu! Ezgi Apartmanı davasında acılı anne konuştu Kahramanmaraş’ta depremin ilk saniyelerinde yıkılarak 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı ile ilgili zemin kattaki pastane işletmecileri firari Sami Kervancıoğlu (58) ve Mustafa Pekel (48) ile pastanenin tutuklu iç mekan tasarımcısı Ertan Danacı’nın (52) 876 yıl 6’şar aya kadar, tutuklu fenni mesul Mehmet Tekin’in (60) ve tutuksuz müteahhit Yakup Aktaş’ın (82) 22,5 yıl hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.
29.02.2024 Gündem
İYİ Parti İBB Başkan Adayı Kavuncu'dan Beyoğlu'na ziyaret
İYİ Parti İBB Başkan Adayı Kavuncu'dan Beyoğlu'na ziyaret İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Beyoğlu'nu ziyaret etti.
26.01.2024 Gündem
Doğum yapıp taburcu olan eşini öldürdü! İfadesi ortaya çıktı
Doğum yapıp taburcu olan eşini öldürdü! İfadesi ortaya çıktı Mardin’in Artuklu ilçesi kırsal Dara Mahallesi’nde cuma günü kız çocuğu dünyaya getiren ve dün taburcu edilen eşi Vatfa Ecevit’i 17 bıçak darbesiyle öldüren Mehmet Şiyar Ecevit, çıkarıldığı mahkemece ‘Eşe karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.01.2024 Haberler
Doğum yapıp taburcu olan eşini öldürdü! İfadesi ortaya çıktı
Doğum yapıp taburcu olan eşini öldürdü! İfadesi ortaya çıktı Mardin’in Artuklu ilçesi kırsal Dara Mahallesi’nde cuma günü kız çocuğu dünyaya getiren ve dün taburcu edilen eşi Vatfa Ecevit’i 17 bıçak darbesiyle öldüren Mehmet Şiyar Ecevit, çıkarıldığı mahkemece ‘Eşe karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.01.2024 Gündem
Mardin'de korkunç olay! Doğum yapan kadın eşi tarafından öldürüldü
Mardin'de korkunç olay! Doğum yapan kadın eşi tarafından öldürüldü Mardin'in Artuklu ilçesinde doğum yapan eşini taburcu olduğu gün defalarca bıçaklayarak öldüren şahıs, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
22.01.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın kuzeniyle mesajları ortaya çıktı: Parayı yurtdışına mı çıkardınız?
Seçil Erzan'ın kuzeniyle mesajları ortaya çıktı: Parayı yurtdışına mı çıkardınız? Aralarında ünlü futbolcuların da olduğu 21 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan DenizBank Levent Büyükdere Caddesi'ndeki şube müdürü Seçil Erzan'ın kırık cep telefonuna ait bilirkişi raporundan yeni detaylar ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
İsrail’in suç delilleri uluslararası mahkemede
İsrail’in suç delilleri uluslararası mahkemede İstanbul 2 No’lu Baro Başkanı Yasin Şamlı, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında savaş suçu, insanlığa karşı suçlar ve soykırım suçlarını işleyen şüphelilerin cezalandırılması için Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) ve Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiserliği’ne başvuru ve sürece ilişkin basın toplantısı düzenledi. 
22.12.2023 Gündem
Edanur'u öldüren eski sevgilisi: Tüfeği olaydan 2 gün önce temin etmiştim
Edanur'u öldüren eski sevgilisi: Tüfeği olaydan 2 gün önce temin etmiştim Kayseri’de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
21.12.2023 Gündem
Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı adli kontrolle serbest bırakıldı
Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı adli kontrolle serbest bırakıldı Sosyal medya paylaşımları nedeniyle dün gözaltına alınan Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Avukat Hacı Ali Demirkaya, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
12.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya Türkiye Barolar Birliği Başkanı ile bir araya geldi
Bakan Yerlikaya Türkiye Barolar Birliği Başkanı ile bir araya geldi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, TBB Yönetim Kurulu üyeleri ve baro başkanlarını kabul etti.
2.12.2023 Gündem
Şiddete karşı emsal kararlar! Hem ceza hem tedbir
Şiddete karşı emsal kararlar! Hem ceza hem tedbir 6284 Sayılı Kanun kapsamında verilen tedbir kararlarıyla birçok şiddet mağduru kadının hayatı kurtuldu, pek çok şiddet faili de eyleminden dolayı cezalandırıldı...İstanbul Barosu Kadın Hakları Merkezi Sözcüsü Avukat Birsen Baş Topaloğlu, yasa kapsamında kadına yönelik şiddetle mücadelede örnek teşkil eden son dönem kararlarını anlattı...
2.12.2023 Gündem
Anne isyan etti: Kızımı öldürdü, cezaevinden çıkmasın
Anne isyan etti: Kızımı öldürdü, cezaevinden çıkmasın Muğla'nın Fethiye ilçesinde tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürüp cesedini ormanlık alana bırakan sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı dava bugün görüldü. Duruşma ileri bir tarihe ertelenirken acılı anne, “sanığı ilk kez mahkemede takım elbise ve kravatla gördüğünü kaydederek, “Kesinlikle cezaevinden çıkmasını istemiyorum. Benim kız çocuğumu öldürdü” dedi.
30.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Baro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.