Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi

Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi

Son dakika Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi haber sayfamızda...

Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 389 başakşehir çam ve sakura şehir hastanesi haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu duyurdu: 2024 yılında 4 metro hattı açıldı
Bakan Uraloğlu duyurdu: 2024 yılında 4 metro hattı açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak İstanbul’u baştan başa metro ağları ile ördüklerini belirterek, en önemli metro hatlarından olan ve 8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattını açıldığı günden bu yana 1 yıllık süre içerisinde toplam 5 milyon 200 bin yolcu taşındığını söyledi.
8.04.2024 Ekonomi
Bakan Koca: Yoğun bakımda 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil
Bakan Koca: Yoğun bakımda 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bayrampaşa’da vatandaşlarla biraraya geldi. Koca, Bayrampaşa Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. MHRS sistemi üzerinden randevu almasına rağmen, randevusuna gelmeyen vatandaşlarla ilgili soruya yanıt veren Koca, "Gelecek aydan itibaren özellikle randevusunu alıp gelmeme durumuna karşı birtakım çalışmalar yaptık bunu aşama aşama sorunu çözene kadar devam edeceğimizi söylemek istiyorum.ö dedi. Bakan Koca, Bayrampaşa’ya açılacak 3.basamak yeni nesil hastane ile ilgili detayları ve yoğun bakım doluluk verilerini de açıkladı.
22.03.2024 Gündem
Yangında mahsur kalan 2 çocuk kurtarıldı
Yangında mahsur kalan 2 çocuk kurtarıldı Arnavutköy'de anne ve babasının evde olmadığı öğrenilen 2 çocuğun kaldığı dairede yangın çıktı.
15.03.2024 Gündem
Servis minibüsünün çarptığı trafik polisi ağır yaralandı
Servis minibüsünün çarptığı trafik polisi ağır yaralandı Arnavutköy’de görevi başındaki trafik polisine servis minibüsü çarptı. Kazada yaralanan polis hastaneye kaldırıldı.
7.03.2024 Gündem
Ömer Asaf ilk doğum gününü 4 yıl sonra kutlayacak
Ömer Asaf ilk doğum gününü 4 yıl sonra kutlayacak Şubat ayının 29 gün olması 4 yılda bir yaşanırken, bugün Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde dünyaya gelen Ömer Asaf bebek de ilk doğum gününü 4 yıl sonra kutlayacak. Anne Elif Lütfüoğlu, “Sürpriz oldu, bugünün tarihini hiç beklemiyorduk” dedi.
29.02.2024 Gündem
Bağırsağından 13 mıknatıs birbirine yapışmış halde çıkarıldı
Bağırsağından 13 mıknatıs birbirine yapışmış halde çıkarıldı 13 mıknatıs yutan 9 yaşındaki çocuk kusma şikayeti üzerine ailesi tarafından hastaneye götürüldü. Gerçekleştirilen başarılı ameliyat sonrası H.'nin bağırsaklarından birbirine yapışmış halde 13 mıknatıs çıkarıldı.
9.02.2024 Gündem
Mehmet Eymür yaşamını yitirdi
Mehmet Eymür yaşamını yitirdi Eski MİT Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür (81), KOAH tedavisi gördüğü Çam Sakura Hastanesi’nde bu sabah hayatını kaybetti.
14.01.2024 Gündem
Son dakika... Eski MİT Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür hayatını kaybetti
Son dakika... Eski MİT Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür hayatını kaybetti Eski MİT Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, KOAH tedavisi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti.
13.01.2024 Gündem
Kanser tedavisinde tehlikeli tercihler: Kaplumbağa kanı içen hasta var
Kanser tedavisinde tehlikeli tercihler: Kaplumbağa kanı içen hasta var Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde kanser tanısı konulan hasta ve yakınları için kurulan ve her hafta düzenli olarak eğitimlerin verildiği Hematoloji / Onkoloji Hasta Okulu’na gelenlerin en sık sorduğu soruların başında alternatif tedaviler yer alıyor.
13.01.2024 Gündem
Kuryenin ölümünde acı tesadüf! Yardım etmeye gitti, ağabeyini gördü
Kuryenin ölümünde acı tesadüf! Yardım etmeye gitti, ağabeyini gördü Kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden motokurye Feridun Kaplaner'in cenazesi ailesine teslim edilirken olayla ilgili acı bir tesadüfün yaşandığı ortaya çıktı.
28.12.2023 Haberler
Kuryenin ölümünde acı tesadüf! Yardım etmeye gitti, ağabeyini gördü
Kuryenin ölümünde acı tesadüf! Yardım etmeye gitti, ağabeyini gördü Kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden motokurye Feridun Kaplaner'in cenazesi ailesine teslim edilirken olayla ilgili acı bir tesadüfün yaşandığı ortaya çıktı.
28.12.2023 Gündem
İki kentte iki motokurye kazaya kurban gitti!
İki kentte iki motokurye kazaya kurban gitti! İzmir’in Bornova ilçesinde otomobille çarpışan motosikletteki kurye Zeynep Demir, hayatını kaybetti. İstanbul Başakşehir'de ise kamyonun çarptığı motokurye olay yerinde hayatını kaybetti.
27.12.2023 Gündem
Lavabo açıcı bomba gibi patladı! 'Acı çeke çeke hastaneye gittim'
Lavabo açıcı bomba gibi patladı! 'Acı çeke çeke hastaneye gittim' Esenyurt’ta iddiaya göre 21 yaşındaki gencin tıkanan lavabosuna döktüğü açıcı bomba gibi patladı. Vücudunun yüzde 35’i yanan genç, “2 şişeyi beraber çalkalayarak aynı anda dökünce güçlü bir patlama yaşandı. Yüzüme, ayaklarıma döküldü, acı çeke çeke hastaneye gittim” dedi.
20.12.2023 Gündem
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIRBAŞAKŞEHİR ÇAM VE SAKURA ŞEHİR HASTANESİ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI 2024 MALİ YILI HASTANE GENELİ 12 KALEM TIBBİ SARF ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
5.12.2023 Resmi İlanlar
Hastaneye cebinde ceset torbasıyla geldi: Hepsinin mucizesi oldum
Hastaneye cebinde ceset torbasıyla geldi: Hepsinin mucizesi oldum 6 Şubat'taki depreme Adıyaman’daki evlerinde yakalandı; enkaz altında 108 saat yaşam savaşı verdi. Eline geçirdiği bir fayans parçasını betona vurarak son anda sesini duyurabildi ve 5 gün sonra enkazdan yaralı çıkarıldı. Lisedeyken milli folklorcu olarak dünya şampiyonluğu alan 60 yaşındaki Ayşe Keskin, depremden sonra her iki bacağını da kaybetti. Berat Keskin ise "İstanbul’a geldiğimde ceplerimi boşaltırken sol cebimden annem için aldığım ceset torbası çıktı. Ben İstanbul’a bununla geldim, şimdi karşılıklı zeybek oynayabilmenin mutluluğunu tarif edemem" dedi.
1.12.2023 Gündem
Odaya kapandı
Odaya kapandı Zerrin Özer’in, taburcu olduğu fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde odasına kapanıp, kimseyle görüşmediği ortaya çıktı.
1.12.2023 Cadde
Kazada yaralanan imamdan 15 gün sonra acı haber
Kazada yaralanan imamdan 15 gün sonra acı haber Bartın’da, 15 gün önce yolcu minibüsünün devrilip yol kenarındaki ağaca çarptığı kazada yaralanan imam Bilal Kızıltaş (29), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
29.11.2023 Gündem
Türkiye ile Cezayir arasında 12 anlaşma
Türkiye ile Cezayir arasında 12 anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’e düzenlediği resmi ziyarette Türkiye ve Cezayir arasında çeşitli alanlarda 12 anlaşma imzalandı.
21.11.2023 Gündem
Erdoğan'dan İsrail'e tepki Filistin'e destek: Elimizden geleni yapacağız
Erdoğan'dan İsrail'e tepki Filistin'e destek: Elimizden geleni yapacağız Cezayir'e resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in savaş suçu işlediğini tekrarlayarak rehine takasıyla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Erdoğan, 'Filistin devletinin tesisi artık kaçınılmazdır. Bunun için elimizden geleni yapacağız.' dedi.
21.11.2023 Gündem
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Haberler
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Dev şehir hastaneleri
Dev şehir hastaneleri Devletin tıbbi hizmet kısmında yer aldığı yap-kirala-devret modelinde, sağlık tesislerinin yapımı, fiziksel donanımının sağlanması, tıbbi olmayan hizmetlerin sunumu ve ticari alanların işletilmesi sözleşme süresince özel sektöre veriliyor.
27.10.2023 Sağlık
Yer: İstanbul! 'Kargonuz var' dedi, sonrası dehşet
Yer: İstanbul! 'Kargonuz var' dedi, sonrası dehşet İstanbul Sultangazi'de "kapı önünde kargonuz var" diyerek sokağa çağrılan kadın silahlı saldırı sonucu yaralandı.
20.10.2023 Haberler
Yer: İstanbul! 'Kargonuz var' dedi, sonrası dehşet
Yer: İstanbul! 'Kargonuz var' dedi, sonrası dehşet İstanbul Sultangazi'de "kapı önünde kargonuz var" diyerek sokağa çağrılan kadın silahlı saldırı sonucu yaralandı.
20.10.2023 Gündem
Deodorantın düğmesi basılı kaldı, kabusu yaşadı: İlk an vücudumu hissetmedim
Deodorantın düğmesi basılı kaldı, kabusu yaşadı: İlk an vücudumu hissetmedim İstanbul Silivri’de trafikte seyir halinde olan gençlerden biri deodorant sıktıktan sonra tuşunun takılı kaldığını fark etmedi ve araçta çakmak çakılınca bir anda patlama yaşandı. 2 genç alevler içinde kalarak dehşeti yaşadı. Olaydan ağır yaralı kurtulan ve 50'den fazla ameliyat geçiren 16 yaşındaki Emirhan Meşe, “İlk an vücudumu hissetmedim. Araç tüplüydü yanınca indik, önce aracı söndürdük, sonra hastaneye başvurduk. 18 gün yoğun bakımda kaldım” dedi.
20.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.