30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı Bursa'da, 10 yaşındaki oğlu Y.E.K.’yi korumak isteyen Mesut Karagözoğlu’na (46) saldırarak, elleri ve kulağını parçalayan, yere düşerek çenesinin kırılmasına neden olan 4 köpeğin, sahipli ancak çipsiz olduğu ortaya çıktı. Çipleri takılarak kayıt altına alınan köpekler, rehabilitasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından sahiplendirilecek.
8.04.2024 Gündem
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı! Çenesi kırıldı, elleri parçalandı
Oğlu için kendini feda etti, köpek sürüsünün arasında kaldı! Çenesi kırıldı, elleri parçalandı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.
7.04.2024 Gündem
Başıboş köpek Ege Üniversitesi mezuniyet töreninde insanlara saldırdı
Başıboş köpek Ege Üniversitesi mezuniyet töreninde insanlara saldırdı İzmir’de, Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreninde başıboş bir köpek, törende bulunan bazı kişilere saldırdı. O korku dolu anlar ise cep telefonu ile kayda alındı.
20.07.2022 Haberler
Köpekten kaçmaya çalışan çocuğun dalağı parçalandı
Köpekten kaçmaya çalışan çocuğun dalağı parçalandı Çorum’da başıboş köpeklerden kaçarken dengesini kaybedip, düşen Metehan Üresin (14) ağır yaralandı. Düşmeye bağlı dalağı parçalanan Üresin'in ameliyat edildiği ve hayati tehlikeyi atladığı bildirildi.
9.05.2022 Gündem
Uçurtmasının peşinden koşan çocuk dehşeti yaşadı!
Uçurtmasının peşinden koşan çocuk dehşeti yaşadı! Ankara’nın Çubuk ilçesinde uçurtmasının peşinden koşan 8 yaşındaki Burak Şekerci’ye başıboş köpekler saldırdı. Olayı gören çoban ‘ben yetişene kadar sarı bir köpek çocuğun kafasından tuttu, aynı pitbull gibi yapıştı. En son ayaklarına vurunca köpek koştu gitti’ dedi.
25.04.2022 Gündem
Üniversite kampüsünde başıboş köpek dehşeti
Üniversite kampüsünde başıboş köpek dehşeti Kocaeli'de tehlike saçan başıboş sokak köpekleri, bu kez üniversite kampüsünde bir kız öğrenciye saldırdı. Çığlık çığlığa kalan öğrenci o anları cep telefonu ile kaydetti.
27.03.2022 Haberler
Başıboş köpekler mahalleliye korku dolu anlar yaşattı
Başıboş köpekler mahalleliye korku dolu anlar yaşattı Göktürk’te bir grup başıboş köpeğin caddeden geçen vatandaşları ve motosikletli kuryeleri kovalamaya başlaması mahallelide korkuya sebep oldu. Vatandaşların köpekleri sopayla kovaladığı anlar ise kameralara yansıdı.
26.11.2020 Haberler